Dert yok, Sohbet var.... :)

bende varım amaaaa:19::19::19::19::19::19::19:

ama abla sen geliyosun yazıyosun yine de :54:

Yok cnm, behzat amirimi izledim, sonra da takıldım pc de

Konulara göre farklılık gösteriyor. İçeriği değil ama konunun adını neyle ilgili olduğunu söylerseniz hemen yardımcı olurum size

şu behzatı bi ben izlemiyorum sanırım :1:

İvet sıkıcı. Napsak ki?

Sen yemeğini yedin mi?

ivit birazcık yedim,sen yemedin sanırım???

ben ara ara uğruyabiliyorum.

bugün biraz yoğunum..

uff puff

Keşke ben de yoğun olsaydım. Odamın düzenini değiştirmek istiyorum bugün, yılbaşı hatrına yeni düzene geçmeliyim :D

şu behzatı bi ben izlemiyorum sanırım :1:
ivit birazcık yedim,sen yemedin sanırım???

İzlemen lazım kuzu, çok şey kaçırıyosun :D

Ben sabah poğaca yedim, canım istemedi bişi, meyva ile geciştiririm diye düşünüyorum

Hoşgeldin minik kurbaam :)

Sen nasılsın.

genel olarak iyi.. tek problem, bunlar cok uykucular yaaaa....

kuzende kaliyorum, kiz uyuyor.. bf sanirim hala uyuyor ki gelmedi beni almaya.. karnim acikmaya basladi.. kalksalar, toparlansak da kahvalt yapsak diye bekliyorum. bf.nin telefonu kapali ulasamiyorum ki uyandirayim... pofffff

beklicem simcik..

ama onu disinda güzel.. cok iyi akit geciriyoruz.. dün salsa club a gittik. ben bilmiyordum ama bf ile kuzen epey ögretiler.. kazmaca da olsa yaptim bisiler.. öyle bol bol geziyoruz ama geceleri :P

ne kadar gec yatsam da ben erken kalkarim..

böyle iste..

selaamm... size bi ce ee yapayim istedim...

dranas cok gecmis olsun, sen de kendini cok hirpalama, bak iyiymis durumu..

csicim sana da cok cok gecmis olsun.. dikkat et kendine.. doktora gidecekmisinß haber ver mutlaka bize plzz

noreecim, esinin tedaviyi kabul ediyorum demesi iyi bir baslangica benziyor, umarim vazgecmez ve olumlu sonuclar alirsiniz.

kate, plaket icin tebrikler.. sira sira plaketlerin, basari belgelrin, ödüllerin olur ins :))

muhtarim, uyku yaramis.. pek bi neselisin.. aman allah bozmasin...

kedicim, mesajin, mailin icin cok cok sagol.. Haftasonu yorulmussun belli, ama yine de iyi gecmise benziyor.. Bazen asil isi yapmak, ciraklik yapmaktan cok daha kolay olabiliyor.. Nedense bircok insan tevazuyu bilmiyor, alcak gönüllü olmayi, ezik olmakla karistiriyor.. Sen alcak gönüllü oldukca, onlar tepene binmeye can atiyor.. Saygi duymayi söyle birak, seni bir de enayi yerine koyuyorlar.. heeeyt ulen diyince de, "aaa ne oldu simdi ne arsizmissin ne sinsiymissin" diyebiliyorlar..

sağol canikom,inşallah diyeyim....

kuzende kaliyorum, kiz uyuyor.. bf sanirim hala uyuyor ki gelmedi beni almaya.. karnim acikmaya basladi.. kalksalar, toparlansak da kahvalt yapsak diye bekliyorum. bf.nin telefonu kapali ulasamiyorum ki uyandirayim... pofffff

beklicem simcik..

ama onu disinda güzel.. cok iyi akit geciriyoruz.. dün salsa club a gittik. ben bilmiyordum ama bf ile kuzen epey ögretiler.. kazmaca da olsa yaptim bisiler.. öyle bol bol geziyoruz ama geceleri :P

böyle iste..

Ohhh salsa geceleri :) Harika. bayılırım dansa.

Günü kacıran insanlar beni deli ediyor, evet uyunur ama 11 gibi kalkılır dimi. Bişeyler atıştır bari

cuma yoktum ya, işler birikti birsürü de yeni evrak geldi pfff..

3 haftasonu üstüste misafir ağırladım artık mümkünse haftasonu evde yatmak istiyorum..

gizmoooomm sen böyle ceee yap ara ara.. :16::16:

csi geçmiş olsun..

kızlar öpüyorum hepinizi ben işe devam..:10:

3 haftasonu üstüste misafir ağırladım artık mümkünse haftasonu evde yatmak istiyorum..

csi geçmiş olsun..

Kolay gelsin cnm. Kalemine kuvvet :1:

cadı yerime cevap vermiş

cadı bu sana ; :42: :16:

gizoş bu da sana ; :57:

:16: sagol datlum :))

O zaman bu sana :48:
Bu da gizmoya: :104: (Çok sevdim bunu :1:)

kitir kitir kim kimi kesiyor :P

Ohhh salsa geceleri :) Harika. bayılırım dansa.

Günü kacıran insanlar beni deli ediyor, evet uyunur ama 11 gibi kalkılır dimi. Bişeyler atıştır bari

:32::32::32::32::32:

evet eglenceli.. millet inanilmaz dans ediyor yaaa... ben de ögrencem ama hirs yaptim :P

poff evet saat 1 oldu... bir de bugün tatil burada.. disarida da kimsecikler yok..

İki yıldır KK yı aktif bi şekilde kullanıyorum. Gördüklerim beni her gün şaşırtmaya devam ediyor. Dün aslan olan bugün kuzu. İnsanları nasıl da değiştiriyor böyle :19:

Okuduklarıma inanamıyorum bazen

Son düzenleme:

csi geçmiş olsun..

kolay gelsin canim...

yaprim tabe.. ben de sizleri özlüyorum..

ben de kacayim.. hayde öpüyorum... kendinize coook iyi bakin...

:54::54:

:16: sagol datlum :))
kitir kitir kim kimi kesiyor :P
:32::32::32::32::32:
evet eglenceli.. millet inanilmaz dans ediyor yaaa... ben de ögrencem ama hirs yaptim :P

poff evet saat 1 oldu... bir de bugün tatil burada.. disarida da kimsecikler yok..

Çok sevdim onu ben uyumlu uyumsuz :) heryere koymak istiyorum. bu arada uyumlu uyumsuz ne yahu :1:

İvet dün gece kayınannem (ıyyy) söyledi tatilmiş :D Dans dans dans :D Öğren yavru, bi de acayip enerji harcatıyo insana.

Son düzenleme:

csi geçmiş olsun..

kolay gelsin kedicim :54:

İki yıldır KK yı aktif bi şekilde kullanıyorum. Gördüklerim beni her gün şaşırtmaya devam ediyor. Dün aslan olan bugün kuzu. İnsanları nasıl da değiştiriyor böyle :19:

değişmeyen tek şey değişimin kendisidir canım :1:

bana da fazla güvenme,yarın sana kazık atabilirim :9:

kızlar selam.
bugün rahatsızım biraz evdeyim. yeni kalktım.
betimin ve çekirdeğin smslerini gördüm. ikiniz de çok çok düşüncelisiniz saolun canlarım...
geçmişi okumaya çalışayım bakayım neler olmuş

Canım benim geçmiş olsun. Açıkçası geç gelmenin sebeplerine üzülemedim, aksine sevindim bile diyebilirim.
Çünkü çok kötü şeyler düşünmüştüm. :18: Şükürler olsun.
Kendine biraz daha özen göster olur mu bitanem. Lazımsın bize sen...

selaamm... size bi ce ee yapayim istedim...

dranas cok gecmis olsun, sen de kendini cok hirpalama, bak iyiymis durumu..

csicim sana da cok cok gecmis olsun.. dikkat et kendine.. doktora gidecekmisinß haber ver mutlaka bize plzz

noreecim, esinin tedaviyi kabul ediyorum demesi iyi bir baslangica benziyor, umarim vazgecmez ve olumlu sonuclar alirsiniz.

kate, plaket icin tebrikler.. sira sira plaketlerin, basari belgelrin, ödüllerin olur ins :))

muhtarim, uyku yaramis.. pek bi neselisin.. aman allah bozmasin...

kedicim, mesajin, mailin icin cok cok sagol.. Haftasonu yorulmussun belli, ama yine de iyi gecmise benziyor.. Bazen asil isi yapmak, ciraklik yapmaktan cok daha kolay olabiliyor.. Nedense bircok insan tevazuyu bilmiyor, alcak gönüllü olmayi, ezik olmakla karistiriyor.. Sen alcak gönüllü oldukca, onlar tepene binmeye can atiyor.. Saygi duymayi söyle birak, seni bir de enayi yerine koyuyorlar.. heeeyt ulen diyince de, "aaa ne oldu simdi ne arsizmissin ne sinsiymissin" diyebiliyorlar..

Selam canım. Ce ee'den fazlasını isterim ben. :24:

ben ara ara uğruyabiliyorum.

bugün biraz yoğunum..

uff puff

Kolay gelsin Kate'çiğim...

beklicem simcik..

böyle iste..

Ah ne güzel. Öyle uzun zaman oldu ki club'e gitmeyeli. Şimdi gitsem ufo gören masum köylü bakışıyla süzerim etrafı herhalde :50:
Özledim o günleri...

Hayırdır? Merak ettim :44:

kolay gelsin kedicim :54:
değişmeyen tek şey değişimin kendisidir canım :1:
bana da fazla güvenme,yarın sana kazık atabilirim :9:

Bana kazıt atarsan, seni kör testereyle doğrarım :1: Bıcak ve balık smiley :D

Hayırdır? Merak ettim :44:

Spesifik bişi diil patam. Şöyle bi bakıyorum üyelerin geçmişine, zamanında ısırırken şimdi sevgi pıtırcığı olmuşlar. Şaşırıyorum.

Back
X