Dert yok, Sohbet var.... :)

Lal32 doğumgünün kutlu olsun..Allah nice mutlu,sağlıklı,sevdiklerinle beraber geçireceğin yıllar nasip etsin..

İnsanların gözünde oluşturduğun imaj seni rahatsız etmeye başladı kedi. Kimin ne düşündüğünün bir önemi yok. Önemli olan senin nasıl hissettiğin ve nasıl yaşadığın

elmayra, çok bocalama yaşadım.. çok şey denedim..

hakim olmayı çok istedim mülakatta elendim.. okulda kalayım dedim mülakatta elendim.
inan bana kendimi ifade etmekte hiç sorun yaşamıyorum tek sorun torpilimin olmaması.

kendi büromu açtım işler iyi gitti ama bu sefer ortakla sorunlarımız oldu.. ben de belki biraz kafamı toplamak biraz düzene girmek için ve de en azından sadece sınavla girilebildiği için burayı tercih ettim

herkesin sanki nobel ödülü almışçasına beni eleştirmesinden çok sıkıldım..

elmayra, çok bocalama yaşadım.. çok şey denedim..

hakim olmayı çok istedim mülakatta elendim.. okulda kalayım dedim mülakatta elendim.
inan bana kendimi ifade etmekte hiç sorun yaşamıyorum tek sorun torpilimin olmaması.

kendi büromu açtım işler iyi gitti ama bu sefer ortakla sorunlarımız oldu.. ben de belki biraz kafamı toplamak biraz düzene girmek için ve de en azından sadece sınavla girilebildiği için burayı tercih ettim

herkesin sanki nobel ödülü almışçasına beni eleştirmesinden çok sıkıldım..

Uğraşıp didinip de dayın olmadığı için bir yerlerde nasıl tıkanıldığını cok iyi bilirim.

Aslında cok haklısın, sürekli birileri seni eleştiriyor. Süreki bir sorgulama hali.

muayyen günümdeyim..
evde yatmak istiyorum..

haftasonu abimlere gitmiştik.. yengem çocuğa bakıyor çalışmıyor başta annem bakıyordu ama yengem çıktı işten çok iyi bir cv.si var ama vicdan azabı duyuyormuş çalışmak isteyince..
bu arada annem can atıyor çocuğa bakmak için..
konuşurken sen ne yapacaksın çocuk doğunca kim bakacak dedi..
ne annemi ne k.validemi zorlayabilirim böyle bir konuda kimsenin düzeninin bozamam benim evim uzak çünkü mecburen bakıcı olacak dedim..

amaan dedi sen ne düşünüyosun doğum izninin arkasına da ücretsiz izini kullanırsın zaten sonra kreşe gider dedi..
ben ücretsiz izin kullanmayı düşünmüyorum.. işten soğursam tekrar çalışmak istemeyebilirim dedim.

haa dedi ben zaten çok şaşırdım kesin kedi evlenince işi bırakır demiştim hatta dedi..

evet işten bir soğuyunca tekrara dapte olması zor oluyor kedicim.

sen nasıl mutlu olursan onu yap...

ben anne olursam,o büyüyünceye kadar çalışmam sanırım..

annem bakamaz ki zaten uzakta...kv da açık açık bakmam diyor..

eltimin çocuğuna yarım saatliğine bile bakmayan kadından bunu bekleyemem zaten..

merhaba fıstıklar nasılsınız

hoşgeldin ablacım,nasılsın??

Son düzenleme:
betty, sorunun cevabı evet.. aslında yazıp editlemiştim.. sen de editler misin?

kedicim, bu kadar paranoyak olma be güzelim hepimiz eşlerimizin işini söylüyoruz burda.
sonuçta t.c. üzerinde o işi yapan bir tek bizimkiler yok dimi?

neden beni de almadın,elinden tutar sana destek olurdum :1:

ee sorsana güzel gözlüm....

geçerken bakındım zaten aşağıda sigarada falanmısın diye de yoktun aşağıda
yanında misafiri var çıksın da

ne denir ki
çocuk gibi gidip dr bana rapor verdi siz izin vericekmisiniz mi denir?

kimseden izin almayınca ben bilemiyorum bu işler nasıl yürüyor

Son düzenleme:
müdürüm nasılsın???

bizi ihmal ediyorsun farkında mısın acaba????

canım beniimmm..
ayy nefes alamıyorum yaa...ne gıcık işmiş...yetişemiyorum...
zamanında müdürüm tek olmak vazgeçilmez olmak dürtüsüyle herşeyi kendinde topladığı için birçok konuya fransızım...
gıcık oluyorum...
üniversite sınavına hazırlanmayı son bir aya sığdıran çocuklar gibiyim yaaa...
bir dünya toplantı telefon...ama hepsine çalışmaya vakit yok...
nefret ediyorum insanların bencilliklerinden...

geçerken bakındım zaten aşağıda sigarada falanmısın diye de yoktun aşağıda
yanında misafiri var çıksın da

ne denir ki
çocuk gibi gidip dr bana rapor verdi siz izin vericekmisiniz mi denir?

kimseden izin almayınca ben bilemiyorum bu işler nasıl yürüyor

sen kendini izah edemicen öyle mi????kız deli güldürme beni :1:

ortak sağlık birimi verdi dimi raporu???

gir içeri,hastayım kardeşim eve gidiyorum de :9:

Back
X