Dert yok, Sohbet var.... :)

günaydın norecim günaydın feriha..
csi raporlu, gizem tatilde, dranas herhalde kantarla ilgileniyor,sweet çok yoğun

muhtar da gelemedi hala.. handan abla uğrar belki..
kaldık mı başbaşa..

Günaydın :119:

Ankara cok soğuk yaa ellerim buz kesti gelene kadar

csi raporlu, gizem tatilde, dranas herhalde kantarla ilgileniyor,sweet çok yoğun

kaldık mı başbaşa..

muhtar bırakmaz burayı,aynı anda her yere yetişiyo mübarek insan :9:

kaldık mı başbaşa..

muhtar bırakmaz burayı,aynı anda her yere yetişiyo mübarek insan :9:

Ben sizi hic bırakır mıyım? Üzülürsünüz bilirim eğer gidersem :D

Günaydın :119:

Ankara cok soğuk yaa ellerim buz kesti gelene kadar

kaldık mı başbaşa..

günaydın elmayra bursa da öyle arabanın camları bildiğin 1parmak buzdu 10 dk da zor açıldı feci soğuk ...

günaydın gamzeli kedi çizmeli gibi oldu yakıştı :34:

@nore hayıtın sayfasını bulamıyorum msj da atamıyorum gmailden atsana bana bi kuşum

günaydın elmayra bursa da öyle arabanın camları bildiğin 1parmak buzdu 10 dk da zor açıldı feci soğuk ...

günaydın gamzeli kedi çizmeli gibi oldu yakıştı :34:

kar yağsa da rahatlasak, bursayı da özledim haaaa, yeşil bursa :D arabayla kaza yapmıştım tophanenin altında :1:

İnegölü de özledim

kar yağsa da rahatlasak, bursayı da özledim haaaa, yeşil bursa :D arabayla kaza yapmıştım tophanenin altında :1:

İnegölü de özledim

aa biliyo musun bursayı çok sevindim nedense:1: önemli bişi olmamıştır inşallah canım oralarda trafikte çok yoğun
ben de dün akşam az kalsın bi tırın altında kalıyodum sonrada araba yokuşta geri kaydı başka bi arabaya dokundurdum :1: allahtan adam anlayışlı çıktı da sorun olmadı bişi de yoktu zaten... hepsi beyimin yüzünden iki ayağımı bi pabuca sokuyo sonrası böyle işte :31:

aa biliyo musun bursayı çok sevindim nedense:1: önemli bişi olmamıştır inşallah canım oralarda trafikte çok yoğun
ben de dün akşam az kalsın bi tırın altında kalıyodum sonrada araba yokuşta geri kaydı başka bi arabaya dokundurdum :1: allahtan adam anlayışlı çıktı da sorun olmadı bişi de yoktu zaten... hepsi beyimin yüzünden iki ayağımı bi pabuca sokuyo sonrası böyle işte :31:

bilmem mi hiic dayılarım falan orda hep. Ben de otoparktan cıkıcam diye kendimi kasmıştım altımdaki arbaa da sedandı, bi evin köşesinde bıraktım sağ kapıyı :1: Ama ehliyetim bi haftalıktı deli cesareti işte :D

Günaydın hakim bey:16:

Sana böyle desem kızar mısın? Doktor olsaydın da doktor bey derdim :) Yurdum insanının cinsiyet etiketi :D

hakim bey hehe, evet kadın hakimlere çok söylerler..
ahh elmayram ahh bi doktor olamadım..

ha sanma ki tıpı (ya da tıbbı) tusu kazanamazdım.. bal gibi de kazanırdım..mülakat yok torpil yok..
radyoloji, dermatoloji anestezi filan isterdim..

laaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllll günaydın....

bak adını anıyoruz,anlat diyoruz,sonra trip yok ona göre :57:

hakim bey hehe, evet kadın hakimlere çok söylerler..
ahh elmayram ahh bi doktor olamadım..

ha sanma ki tıpı (ya da tıbbı) tusu kazanamazdım.. bal gibi de kazanırdım..mülakat yok torpil yok..
radyoloji, dermatoloji anestezi filan isterdim..

Kazanırdın tabi ki kuşum. Hukuk okuduysan tıp da okurdun. Ama yapabilir miydin?

Beni Tıp a sınavsız alsalar yine de bırakırdım :1: Kadavra, kan, hastane, her hastayla birlikte sedyelik olurdum kesin :)

Anestezi temiz iş, bas gazı, bas iğneyi bayılsın hasta :)

Eğer eve bol bol ampul alırsan hakim olabilirsin canım benim :1:

Kazanırdın tabi ki kuşum. Hukuk okuduysan tıp da okurdun. Ama yapabilir miydin?

Beni Tıp a sınavsız alsalar yine de bırakırdım :1: Kadavra, kan, hastane, her hastayla birlikte sedyelik olurdum kesin :)

Anestezi temiz iş, bas gazı, bas iğneyi bayılsın hasta :)

Eğer eve bol bol ampul alırsan hakim olabilirsin canım benim :1:

anestezist kan görmez mi sanıyon cadı :1:

eğer öyle ise yanılıyosun cicim :9:

bilmem mi hiic dayılarım falan orda hep. Ben de otoparktan cıkıcam diye kendimi kasmıştım altımdaki arbaa da sedandı, bi evin köşesinde bıraktım sağ kapıyı :1: Ama ehliyetim bi haftalıktı deli cesareti işte :D

bursamız güzeldir elmayracım :16: bende bi aya yakın zamandır trafikteyim 2 sene önce almıştım ehliyetimi ama bende de var o deli cesaretinden aman Allah korusun dün akşam ki ilk vukuatımdı yenilerine sağlık:1:

Back
X