Dert yok, Sohbet var.... :)

kizlar aksam cok fazla birsey olmadi....isten ciktim esim aldi birlikte alisverise gittik...pasta felan aldik...sonra beni eve birakti..esim tekrar cikti....

hediye almaya....bir magazadan hediye karti(para yüklü bi kart) ve cicek almis...

annemler ve eltimler geldi sonra...oturduk muhabbet ettik....

Kız noreee yoksaaa:49::49::49::49::49::49::49:

ahahaha yok yau daha neler :9:

kizlar aksam cok fazla birsey olmadi....isten ciktim esim aldi birlikte alisverise gittik...pasta felan aldik...sonra beni eve birakti..esim tekrar cikti....

hediye almaya....bir magazadan hediye karti(para yüklü bi kart) ve cicek almis...

uuuuu hediye kartı heee :8: tam senlik işte :1:

aslında ben çok romantik değilimdir o yüzden öyle beklentilerim de yoktur..
pek takmam kafaya doğumgünümde bir şey yapmadık vs. diye..
hatta ben kuzenlerimle kalabalık dışarda veya evde olmayı severim. öyle romantizme filan gerek yok..

bi de teenage değiliz artık.. doğumgünleri çok önemli değil kanımca :1:

ohhh olsun az bile,hem sen benim cinsimsin beni tut :57:

haklının yanındayım ben :47: :54:

E güzel geçmiş, ne alacağını bilmediğin icin para vermemiş hediye ceki almış, ne güzel

hatta ben kuzenlerimle kalabalık dışarda veya evde olmayı severim. öyle romantizme filan gerek yok..

ben de çok önemsemem doğumgünlerini ama eşim bana hep çok güzel süprizler yaptı bu doğumgünün de bende ona güzel bi süpriz yapmak istiyorum aklımda bi kaç şey var ama hala hayata geçiremediiiim çok stresliyim :52:

bende romantizmi hiç sevmem,bana sıkıcı gelir nedense...öyle mum ışığında yemekler,danslar hiç benlik değil :1:

geçen gün böcük bana hediye bakmış kolye ve bileklik,beğendiğim vardı benim biliyo..ama sakın alma dedim,zaten ben yaşlanıyroum da yahu ne doğumgünüsü :9:

haklının yanındaymış,bana bak yolarım saçını başını ne haklısı...ben haklıyım :22:

Şöyle saçımın ucundaki kırıklardan alabilirsen cok sevinirim :1:

Ben cok romantiğimdir. Mumlar, müzik, dans, basit ama özenilmiş bir yemek. Her doğumgünümde isterim. hediye olmadan olmaz! :D

ahahaha yok yau daha neler :9:

uuuuu hediye kartı heee :8: tam senlik işte :1:

tam benlik ama....dogum günümde degil....kizmayin bana ama biraz tavir yapmadim degil hani....

benim icin problem degildi kalabalik olmasi...yani bi evlilik yildönümünde basbasa yemege gidilir ama dogum gününde kalabalik olmasi daha güzel oluyor...

haklının yanındayım ben :47: :54:

E güzel geçmiş, ne alacağını bilmediğin icin para vermemiş hediye ceki almış, ne güzel

daha cok kolayina kacmis....evet deliyim belki cok fazla beklenti icindeyim ama ben daha cok kafa yormasini isterdim...

aslinda cok güzel planlari varmis ama olmamis...mis mis mis....

Ben cok romantiğimdir. Mumlar, müzik, dans, basit ama özenilmiş bir yemek. Her doğumgünümde isterim. hediye olmadan olmaz! :D

hediyeyi her zaman severim :1:
yani benim beğendiğim şeyi gidip alalım parasını o ödesin olayı evlendikten sonra zaten saçma olur..
bütçe evin bütçesi sonuçta senin paran benim param yok.
ikimizin de kredi kartı var.
benim için bir şey beğensin ve alsın bir emek harcasın isterim tabi ki.

abartılı sürprizlere filan gerek yok demek istemiştim..

klasik kadın işte :35:
tam benlik ama....dogum günümde degil....kizmayin bana ama biraz tavir yapmadim degil hani....

benim icin problem degildi kalabalik olmasi...yani bi evlilik yildönümünde basbasa yemege gidilir ama dogum gününde kalabalik olmasi daha güzel oluyor...

daha cok kolayina kacmis....evet deliyim belki cok fazla beklenti icindeyim ama ben daha cok kafa yormasini isterdim...

aslinda cok güzel planlari varmis ama olmamis...mis mis mis....

erkeklerden çok şey beklemicen güzelim,odun onlar odun :8:

klasik kadın işte :35:

erkeklerden çok şey beklemicen güzelim,odun onlar odun :8:

evet ama insan ister istemez bekliyor....pahali veya büyük bi hediye olmasina gerek yok...kafa yorsun yeter....veya günlük hayatta begendigim birseyi özel günde alip süpriz yapsin....bunun gibi seyleri beklerim kimse kusura bakmasin...beklerim beklerim tabi ama sonra totomun üzerine otururum....

evet ama insan ister istemez bekliyor....pahali veya büyük bi hediye olmasina gerek yok...kafa yorsun yeter....veya günlük hayatta begendigim birseyi özel günde alip süpriz yapsin....bunun gibi seyleri beklerim kimse kusura bakmasin...beklerim beklerim tabi ama sonra totomun üzerine otururum....

benim böcükte vardır o özellik...

özel gün olsun olmasın,gezerken benim ilgimi herhangi birşey çekerse gözünü dört açar,yakında özel gün yoksa gider alır :1:

Back
X