Dert yok, Sohbet var.... :)

benim böcükte vardır o özellik...

özel gün olsun olmasın,gezerken benim ilgimi herhangi birşey çekerse gözünü dört açar,yakında özel gün yoksa gider alır :1:

sonra da bana göre değil romantizm de..
e böcük zaten yapıyor yapacağını, yine de yaranamıyor adam.. ahh noree ahh..

noreeem sağol canım nasısın sen başka selam veren olmuyor zaten

öyle deme abla,bu aralar biraz dağınığız seninle alakası yok.iyidir ablacım ne olsun valla ben dinleneyim diye haftasonunu bekliyorum :1:

sonra da bana göre değil romantizm de..
e böcük zaten yapıyor yapacağını, yine de yaranamıyor adam.. ahh noree ahh..

ama öyle değil işte kedimuuu sen bari anla beni...

benim gözümde bana madden değer verilmesi değil önemli olan,benim fikirlerime değer vermeli...bu benim için çok daha önemli :26:

o askerdeyken epey mektuplaşmıştık,akşam onları çıkarmış okuyo,sonrada yanıma geldi..ne güzeldi eski günler dedi bende evet eski günler

güzeldi dedim.ama o beni şimdi daha çok seviyomuş,bende seni eskiden daha çok seviyodum çünkü beni kırmıyodun dedim.

Son düzenleme:
hediyeyi her zaman severim :1:
yani benim beğendiğim şeyi gidip alalım parasını o ödesin olayı evlendikten sonra zaten saçma olur..
bütçe evin bütçesi sonuçta senin paran benim param yok.
ikimizin de kredi kartı var.
benim için bir şey beğensin ve alsın bir emek harcasın isterim tabi ki.

abartılı sürprizlere filan gerek yok demek istemiştim..

Ben seviyorum abartılı sürprizleri. Cidden bak, ilgi manyağı oluyorum. Olayın özüne iniyorum sonra, nasıl yapmıştın, nasıl planlamıştın :1:

klasik kadın işte :35:

Aşk kadınıyım ben :D

öyle deme abla,bu aralar biraz dağınığız seninle alakası yok.iyidir ablacım ne olsun valla ben dinleneyim diye haftasonunu bekliyorum :1:

ama öyle değil işte kedimuuu sen bari anla beni...

benim gözümde bana madden değer verilmesi değil önemli olan,benim fikirlerime değer vermeli...bu benim için çok daha önemli :26:

ben seni çok iyi anlıyorum canım geyik kısmıydı benim yorumum..
kıskanılan bir varlık olmaktan çok rahatsızım ben de.. benim namusumun erkeğe ait olması ne saçma..
o feodal kafalar ahh ahh..
namus nedir ayrıca? hayatımda o yoktu da namusuma halel mi geldi? bu böyle uzaaaaaaar gideeeer..

ben seni çok iyi anlıyorum canım geyik kısmıydı benim yorumum..
kıskanılan bir varlık olmaktan çok rahatsızım ben de.. benim namusumun erkeğe ait olması ne saçma..
o feodal kafalar ahh ahh..
namus nedir ayrıca? hayatımda o yoktu da namusuma halel mi geldi? bu böyle uzaaaaaaar gideeeer..

haklısın ne diyeyim,bu deveyi güdücez böyle canım,öyle görünüyor :1:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

baska diyecegim yok....:1:

deli :9:

Karnım acıktı bro :D

karnım acıktı kısmını anladım da bro ne yahu pis cadı :9:

Back
X