bizim de kötüydü kıymalı kapuska :120:
ben çok severim kabuskayı ama evde pişiremiyorum eşim sevmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim de kötüydü kıymalı kapuska :120:
[ı]biraz öyle gibi oldu kusura bakma canım ama ben internete sınırlı girebiliyorum.daha doprusu kaçak giriyorum.eşim sürekli evde izin vermiyor internete girmeme.internete giriyorumda böyle forumlara sıcak balmıyor.o yokken hemen fırsat bilip giriyorum.yanlış yapıyorum ama napıym seviyorum forumları beni oyalıyor.[/ı]
çalışıyor ,onun işi bi enteresandır.iş çıkarsa gidet yapr bir nevi homeofis diyim şimdi evden çalışanlara öyle diyorlar ya,genelde telefonla halleder işini gerekirse kalkar gider.
Yeni yıl hediyelerimi aldım geldim. Süper şeyler var yaa, aklımı mağazalarda bıraktım![]()
Keşke bizde kendi aramızda bu topikte çekiliş yapsaydık
Ayyy ne güzel bir çalışmaymış. Keşke bizimde öyle olaydı.![]()
çalışıyor ,onun işi bi enteresandır.iş çıkarsa gidet yapr bir nevi homeofis diyim şimdi evden çalışanlara öyle diyorlar ya,genelde telefonla halleder işini gerekirse kalkar gider.
Yeni yıl hediyelerimi aldım geldim. Süper şeyler var yaa, aklımı mağazalarda bıraktım![]()
bir alışveriş manyakı daha![]()
ona göre güzelde bana göre güzel değil.Sürekli evde olması beni sıkıyor,beni çok yoruyor hizmet etmekten kendime vakit ayıramamaktan yoruldum ben.
Hediye almayı çok seviyorum norem ya, insanların yüzündeki o mutlu ifade beni benden alıyo
hımm anladım,ama zor olur senin için...bir de kıskanç falan herhalde..
bir alışveriş manyakı daha![]()
kıskanç evet,şöyle söyleyim ben tek başıma hiç bir yere gitmem hep birlikte gideriz bana sürekli hediyeler alır jestler yapar ama kendime ait bir hayatım yok beni bu bakımda çok kısıtlıyomsn facebok forumlar gibi şeylere çok karşı aslında çok modern ama bilemiyorum bi garip bizikisi işte
evet sıkıcıdır....bir de gün içinde erkeğin olması benim pek hoşuma gitmez.daimi bir iş aramıyor mu???
üffff kıskanç erkek çekilmiyor hiç
sen çalışmıyorsun herhalde dimi??
iş bulsan belki biraz rahatlarsın
işi daimi zaten.güzel ve rahat bir işi var geliride güzel ama ben sürekli evde olmasından yakınıyorum.Bide her işime karışırtitidir temizliğime düzenime karışır.hoş onun istediği düzeni sağlıyoruz evdede şurayı temizle diyor şunu yap bunu yap diyor
![]()
çalışmama izin vermiyor benimde işime geliyor sanki ısrar etmiyorum.Hem nasıl ısrar edeyim paraya sıkıntımız yok ben istiyorum diyede söylesem altında neler arar kimbilir![]()