Bi de akşam aynı eve gidecek![]()
evet,bir de anlamadığım böyel sıkıntılı evliliklerde kadın ne hikmetse korunuyor ama hamile kalabiliyor...
hamile kalmak ne kolaymış,bir ben beceremiyorum galiba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sen işi savcılığa bırakmazdın , kendi işini kendin halledersin
ani bir hareketle elinden bıçağı alır sağ böbreğini sökerdin![]()
evet,bir de anlamadığım böyel sıkıntılı evliliklerde kadın ne hikmetse korunuyor ama hamile kalabiliyor...
hamile kalmak ne kolaymış,bir ben beceremiyorum galiba![]()
ahahha beni kan tutar kanka ama şey yapabilirdim. Sol dizimi kırar elinden bıcağı düşürür, kafasını mutfak tezgahına sürterek kıvılcım cıkarabilirdim![]()
bide annesi beni öldürmeye kalıcam üstelik hamileyim eşimde bişi yapmıcak asıl ben ikisinin aynen böbreğini sökerim![]()
çatalla kafasını da deşebilirsinöyle bir konu vardı yanlış hatırlamıyorsam
![]()
bence sen işi savcılığa bırakmazdın , kendi işini kendin halledersin
ani bir hareketle elinden bıçağı alır sağ böbreğini sökerdin![]()
ahahha beni kan tutar kanka ama şey yapabilirdim. Sol dizimi kırar elinden bıcağı düşürür, kafasını mutfak tezgahına sürterek kıvılcım cıkarabilirdim![]()
ben de 1,5 yıldır korunuyorum ben de beceremiyorum galiba![]()
hepsi kk da ilk gecede hamile kalanlar, hap artı kondomla korunup hamile kalanlar
biz beceriksiziz yavru![]()
kizceler ben kaciyorum yarin görüsmek dilegiyle....
senin yorumunu bekliyodum vira![]()
![]()
off offf yaparsın valla
bende fake konu açıcam tüplerimi bağlattım ama hamileyim,6 tane çocukum var,eşim çalışmıyor,kayınvalidem beni ezikliyor diye
2000 oldu kanka bir şampanya patlatırsın artık
ahahha nore senden de iyi yazar olurmuş fake oyunlarımızdan birinde kullanabiliriz bu hikayeyi![]()
virada katılırsa olur![]()
:119:Elimde bu salak ifade var kanka:119:
o da olur kanka zaten içki içmiyorum![]()