Dert yok, Sohbet var.... :)

baktınız bdv'de action yok, actionı ayağımıza mı getirdiniz.
cıkksss olmaz daha sabahın körü, kendimize gelemedik. az durun:37:

@çekirdek
sana da günaydın

@kedicik
sana da günaydın. bence çekirdek o anda kim online ise onları yazdı:34:

est. suç değil tabi.. benimki sadece bir tavsiyeydi..

günaydın csi.. ben herkesten önce geliyorum 7.45'te online oluyorum.. ve işimi yaparken de sayfayı çok nadiren kapatırım..
alınmadım..

sadece iyi iletişimin kurallarını hatırlarmak istedim..

feriha yorum hakikaten müthiş değil mi? iç dış yıkama böğğğğğ

Csi gerekli açıklamayı yapmış kedi ben bunu yazarken sen online değildin.Kaldıki kusura bakmayında dedim. Olayı uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum.

ıyyyyyy o ne öyle yaaaa,tamam dilin kemiği yok da bu kadarı da pesssss :20:

Dimi yavrukuşum, dimi esmer bombam, dimi sevgi pıtırcığım :1:

Csi gerekli açıklamayı yapmış kedi ben bunu yazarken sen online değildin.Kaldıki kusura bakmayında dedim. Olayı uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Kedi kötü bişi demedi ki çekirdek. Böyle yazsan daha karlı cıkarsın demek istedi

ben biraz işleri toparlayayım kızlar.
öğleden sonra çıkıcam bir sorun olmazsa
buralardayım

Dimi yavrukuşum, dimi esmer bombam, dimi sevgi pıtırcığım :1:

Kedi kötü bişi demedi ki çekirdek. Böyle yazsan daha karlı cıkarsın demek istedi
Bende kötü birşey yazmadımki. Unuttuğum varsa kususra bakmasında dedim.Ben genelde günaydınlar yazarım zaten bugün bu şekilde yazmak istedim osrun olacağını hiç tahmin etmemiştim.

Bende kötü birşey yazmadımki. Unuttuğum varsa kususra bakmasında dedim.Ben genelde günaydınlar yazarım zaten bugün bu şekilde yazmak istedim osrun olacağını hiç tahmin etmemiştim.

:) niye sorun olsun :) neyse

kırıcam o parmacıklarını senin :1:
oyyy oyyyy yerim kız seni :16:

Demek önce parmaklarımı kırıp sonra da yiyeceksin haaa :D

sorun yok sevocum niye sorun olsun..

kızlar ben deşifre olma korkusunda çok haklıymışım..

burada bebek mebek sayfalarına bakıyordum.. bir doktor tavsiyesi okurken kuzenimin eşini buldum..

kullandığı nickten ve yorumundan kişisel bilgilerinden o olduğunu anlamak çok kolay oldu..

Back
X