- 23 Haziran 2025
- 29
- -13
- 1
- 26
- Konu Sahibi bhintkumasi
-
Demeyin o halde, diyeceksiniz de hamile kalmasaydiniz.Onlar bizim icin bisey yapmiyor dedigimde deliriyor resmen.
Abiye almışlarEşinizin ailesi niye size ev alıyor ki?
yine de zorunda değiller işte, o zaman paramız vardı şimdi yok deseler ne denir ki, genel olarak beklentiler çok büyük eş ailelerinden,Abiye almışlar
Bilmiyorum benim başıma gelse ben görüşmem annem babam yapsa onlarla da görüşmemyine de zorunda değiller işte, o zaman paramız vardı şimdi yok deseler ne denir ki, genel olarak beklentiler çok büyük eş ailelerinden,
lafa söze gelmeye gitmeye gelince kaynana kayınbaba olur adı, iş eve paraya gelince anne baba olur, ailelerin yaptığı da doğru değil zaten,
yap kardeşim kendi üstüne her şeyi sen ölünce alsın herkes payını çekilsin, aileler de bilinçsiz genelde yetiştirdikleri evlatlar da.
keşke görüşmese de sorun çözülse boşanacam diyor ev almıyorlar diyeBilmiyorum benim başıma gelse ben görüşmem annem babam yapsa onlarla da görüşmem
Hepsini bu konucuğa bakarak mı anladınZamanında eltiyle beraber eş ailesinin dedikodusunu yapmışlar elti de bu gelinin kuyusunu kazmış :)
Ne var ne yok gidip kayınailesine anlatınca kötü olan bu gelin, iyi olan elti olmuş.
Eş ailesi de duydukları karşısında eltiye inanmış karşılıklı birbirinizi yok saymışsınız ve hala niye bize ev almıyorlar diyebiliyorsunuz
Hayret vallahi.
paraları var, ayrica maddi olarak esimi rahat birakmiyolar annesi telefon istiyor babasi kazancindan istiyor bazen. Madem oyle ben de dogal olarak hakkimi isterimyine de zorunda değiller işte, o zaman paramız vardı şimdi yok deseler ne denir ki, genel olarak beklentiler çok büyük eş ailelerinden,
lafa söze gelmeye gitmeye gelince kaynana kayınbaba olur adı, iş eve paraya gelince anne baba olur, ailelerin yaptığı da doğru değil zaten,
yap kardeşim kendi üstüne her şeyi sen ölünce alsın herkes payını çekilsin, aileler de bilinçsiz genelde yetiştirdikleri evlatlar da.
Evet adalet ve merhametle alakali bir durum. Biz nisanlanirken ailelerimiz tanisirken ailemin sarti ev idi, biz demeden zaten kendileri dediler ev alicaz onu alicaz bunu alicaz diye. Sozler verilmeseydi biz de kiyas yapmazdik. Mesafe koydum zaten uzun zamandir ama esim onlar icin cok fedakarlik yapiyorÖncelikle aç açık değilseniz eşinizin ailesi size maddi destek vermek zorunda değil."Ama abisine yapıyorlar."diyorsunuz,o mevzu içinse bazı şeyler söylemeyle olmaz.İnsanın kendi düşünüp yapması gerekir.Maddi olarak kendi kendinize yetiyorsanız "Niye bize destek olmuyorlar?"diye düşünmeyin.Beklentisizlik huzurdur.Eşinizle kendi yağınızda kavrulun."Çok gücüme gidiyor,illa bir şeyler yapmam gerek."derseniz de eşinizin ailesine biraz mesafe kolaybilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?