Dert..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
.Yeni uyelerde ya küfrediyor ya hakaret ya değişik konular böyle yok bakla yedim yok hepiniz boşsunuz. diye Neresi açık kaldı bilmiyorumda oradan buraya bir akın var mısır disime yapıştı bu ne demek diyen konu açmaya başladı.Kufretmeyin mahkemeye verilirsiniz yazılı hakaretten bişey olmaz demeyin öylede bir oluyorki.Kapatin kapıyı sitenin ışığı gören geliyor yahu

Sizin ailenizin durumu iyiymiş onlar alsın evi yada eşiniz ailesine para vermeyi kessin o parayla ev alsın biriktirip
aslinda konu ev degil konu ayrimcilik bu konuda rahatsiz olmakta haklıyım çünkü kendileri en basinda soz verdi, ben de calisiyorum bu arada gelirim var ama esimle ortak kullaniyoruz butun paralarimizi, fakat onlar da kullanmak istiyor. Araba aldim “kendi paramla” ama her hafta arabami emrivaki sekilde alip duruyolar. Ve surekli de sehir disina cikiyolar. Gelen cezalarin haddi hesabi yok. İnsanlara detay vermedigim icin pişmanım çünkü direkt bana saldirmislar bende haliyle patladim artik. Ben istemiyorum izin vermiyorum ama esim benden once kabul ediyor. bana sormadan veriyor. Aslinda sizlerden bekledigim ben esimin bu konuda gozunu nasil acabilirim? tabiki birbirimizi cok seviyoruz ve evliligimizin bitmesini istemiyoruz. Millete bel baglayip bebek yapmadim, elhamdulillah cocuguma yetecek durumum var ama ben de anne ve babasiyla baskalarinin huzursuzluklari bulasmadan buyutmek istiyorum.

Hamile kalmadan bir işe girip çalışsaydınız ve kimseden bir beklentiniz olmasaydı daha mutlu olurdunuz. Kimse size ev almak zorunda değil.
Hayır yahu anlattım sonraki alıntılarda, almasınlar zaten ama bu adaletsizlikten sonra onlar da bizden bisey beklemesin almasin. Benim birikimim de var isim de var. Ama sınır yok, esim her istediklerinde veriyor, normalde ben seve seve verirdim eskiden ama onlar bana hem soz verip hem haksizlik yapiyorsa bende olani soylerim.

Zamanında eltiyle beraber eş ailesinin dedikodusunu yapmışlar elti de bu gelinin kuyusunu kazmış :)
Ne var ne yok gidip kayınailesine anlatınca kötü olan bu gelin, iyi olan elti olmuş.
Eş ailesi de duydukları karşısında eltiye inanmış karşılıklı birbirinizi yok saymışsınız ve hala niye bize ev almıyorlar diyebiliyorsunuz :D
Hayret vallahi.
Ya böyle eskileri pat diye çıkaran üyelere bayılıyorum. Yani bilelim ya gerçekten neye yorum yapıyoruz 😅😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X