kızlar daha önceki açtığım başlıkta sevgilimin anlayışsızlığımdan şikayet ettiğini ve ayrılmak üzere olduğumuzu söylemiştim.
az önce telefonda konuştuk sesi gayet iyiydi, güldük falan.
bunun bi tane arkadaşı var, afedersiniz parayla rus kızlarla yatıyo, sevgilime de hayatında ben varken kaç kere sen de gel dedi.yani saygısız bi çocuk.
ben bu çocukla geçen ay facebookta arkadaş oldum belki yüzü olmaz bidaha söylemeye diye.
az önce sevgilim bana bu çocukla dışarı çıkacağını gezeceğini söyledi.daha önceleri çok sinirleniodum böle bi insanla geziosun abaza o diodum, ki son buluşmalarında yan masadaki rus kızı göstermiş sevgilime bak die.
şmdi artık anlayışlı olucağıma söz verdim tamam aşkım çık dedim ama içim içimi yiyo.o çocuk yanındayken çok sinir oluyorum, sürekli sevgilimin aklına girmeye çalışıo gibi gelio!
lütfen kendimi rahatlatmam için ne yapmam gerektiği hakkında bana yardımcı olun
evet cnm kaç kere tehdit ettim ya o çocuk ya ben dedim, saygı gösteremedim çünkü beni hiç yerine koydu çocuk.sanki ben onun sevgilisi deilmişim gibi 11 aylık ilişkimizde gitmiş gel sende benle başka kadınlarla yat kalk die ısrar edio.ama işte bu tavırlarımdan yüzünden sevgilim benden soğudu, o yüzden meburum anlayış göstermeye.ama tek yapmam gereken tek çarem kendimi rahatlatmak.
bana karşı davranışları ben anlayış gösterince çok ii anlaşıoruz.ama ben onu kısıtlayınca nefret edio benden.çünkü kendisi yay burcu erkeği, özgürlüğüne aşırı düşkün.
bidaha öle bişey söylerse gereken cevabı veririm dedi.
ama arkadaşını kırıcağını sanmıyorum.
yok istemiyorum diomuş sadece.
çocuk senelerdir ısrar ediomuş ben yokken de çok ısrar etmiş, allahtan sevgilim öle bişey yapmıo.ama insan korkuyo ve rahatsız oluyo.
sonuçta dışarda sürekli kızlara bakıyo çocuk.
yatmaz, bugüne kadar yatmamış, hayatında ben varken mi yatacak.
zaten korkuyo öyle şeyden.
ama ne de olsa insanız insan rahatsız oluyo böle düşünen biriyle gezmesinden bile.
sizden istediğim önceki konularıma bakmanız değil, onlar gezerken evde kudurmak yerine ne yapmamı önerirsiniz diye sormaktı.
Sana kim ne dese desin sen bununla berabersin. Olmaman gereken biriyle birliktesin. Seni takmayan biriyle. Ne diyelim artık... Konu açıp duruyorsun ama söylenenleri kaale aldığın yok.
geçmiş konularınızı bilmiyorum.
son yazdıklarınıza göre yorum yapacağım daha doğrusu fikrimi beya edeceğim izninizle.
belki alakasız gelecek size ama...
hayat ufak tefek şeylere üzülüp kırılacak, boş şeylerle vakit harcayacak kadar uzun değil.
sizi olduğunuz gibi kabul eden biri var mı hayatınızda ve onu olduğu gibi kabul edebileceğiniz biri var mı karşınızda?
bu şartlar altında mutluluğuda yakaladıysanız durmayın devam edin. Aksi halde hiçç kendinizi yormayın. Eğer erkek arkadaşınıza güveniyorsanız evde oturup kendinizi yiyip bitirmezsiniz zaten.
Sana kim ne dese desin sen bununla berabersin. Olmaman gereken biriyle birliktesin. Seni takmayan biriyle. Ne diyelim artık... Konu açıp duruyorsun ama söylenenleri kaale aldığın yok.
beni takmıyo gibi görünen biriyle beraberim :/
3 hafta önce telefonda ayrılalım dediğimde biz birbirimizi sevioduk diyip ağlayan biriyle beraberim.
bu hallerini bilmesem hiç bitirmez miyim böyle birini?
duygularını belli etmio beni cezalandırıo
Canım geçmişte ki 3-4 konuna baktım. Hep dert yanmışsın bu çocuktan.
Nasıl bir erkek çözemedim ben. Hala niye onunla olmak için çaba harcıyosun anlamış ta değilim.
Bence daha fazla üzülmek istemiyosan ayrıl. Olmaz böyle yani.