- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
internet alt yapısı yokmuydu sizinde? Hangi firma yaptı, kazı yapılıyormuş çünkü belediyelerden izin falanHayırlı olsun
Gözünüzde büyütmeyin öncelikle. Taşıma firması taşır muhtemelen ve yavaş yavaş dezenfekte ede ede yerleşirsiniz.
İnternet alt yapısının 5 6 ay süreceğini sanmam kim söyledi bunu?
Bizimde aynı durumdaydı 1 ayda bağlanmıştı 4 yıl önce.
canm taşınma içn bir şirketle anlaştınz sanırm.O şirkete söyleyn biz yardm istiyoruz taşımaya indirmeye diye yardm edecek birilweini gönderirker elbet ama tabi ıfak bi meblağ karşılığındaSelam herkese iyi akşamlar.
Eşimin işine yakın yere taşınma kararı aldık şükür ev tuttuk, haftaya taşınmış olacağız, herşey gözümde büyüyor, bir yandan içinde bulunduğumuz salgın durum psikolojimi bozuyor, ailemden uzaktayım yardıma gelemiyorlar, eş ailesiyle görüşmüyorum. Kimse yardım etmek zorunda değil elbette ama insan istiyor yanında birilerini işte, birde taşınacağımız bina yeni ve internet altyapısı yokmuş dilekçe verip 5-6 ay sürüyormuş şaka gibi acilen beğendik tutuldu bakmadık ki internet alt yapısına sormakta aklımıza gelmedi çok kişi oturuyor sitede diye. İnternetsiz nasıl olacak? Hangi devirdeyiz diyorum
Dualarınızı bekliyorum kızlar
Bizimde alt yapi yoktu 1 ay surdu mu surmedi mi bilmiyorum baglandı dediginiz gibi kazı vs yapiliyor aynen.internet alt yapısı yokmuydu sizinde? Hangi firma yaptı, kazı yapılıyormuş çünkü belediyelerden izin falan
Bu dediğiniz fiber internet için. Normal internet bağlanıyor. Benim annemlerde de böyle mesela. Marka vermem doğru olur mu bilmiyorum. Biz tv + kullanıyoruz. Annemler de kardeşimle aynı intenrte geçiş yapacaktık ttnet var ama Turkcell fiber alt yapı olmayan hiç bir yere yapmıyor malesef çok üzücü.internet alt yapısı yokmuydu sizinde? Hangi firma yaptı, kazı yapılıyormuş çünkü belediyelerden izin falan
Evet alt yapı yoktu apartmanıb önünde kazı yapıldı yeri hazırlandı vs . Süper online bizimkisi gayet memnunuz başından beriinternet alt yapısı yokmuydu sizinde? Hangi firma yaptı, kazı yapılıyormuş çünkü belediyelerden izin falan
Bir tanıdığımin oturduğu 2016 da yapilan binaya 2019 sonunda geldi internet. Bazen cok uzun sürüyor.Hayırlı olsun
Gözünüzde büyütmeyin öncelikle. Taşıma firması taşır muhtemelen ve yavaş yavaş dezenfekte ede ede yerleşirsiniz.
İnternet alt yapısının 5 6 ay süreceğini sanmam kim söyledi bunu?
Bizimde aynı durumdaydı 1 ayda bağlanmıştı 4 yıl önce.
Benim oturduğum yerde de internet alt yapısı çok sıkıntılı süperbox aldık çok rahat ettik biraz pahalı ama yapacak birşey yokSelam herkese iyi akşamlar.
Eşimin işine yakın yere taşınma kararı aldık şükür ev tuttuk, haftaya taşınmış olacağız, herşey gözümde büyüyor, bir yandan içinde bulunduğumuz salgın durum psikolojimi bozuyor, ailemden uzaktayım yardıma gelemiyorlar, eş ailesiyle görüşmüyorum. Kimse yardım etmek zorunda değil elbette ama insan istiyor yanında birilerini işte, birde taşınacağımız bina yeni ve internet altyapısı yokmuş dilekçe verip 5-6 ay sürüyormuş şaka gibi acilen beğendik tutuldu bakmadık ki internet alt yapısına sormakta aklımıza gelmedi çok kişi oturuyor sitede diye. İnternetsiz nasıl olacak? Hangi devirdeyiz diyorum
Dualarınızı bekliyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?