- Konu Sahibi kahvegxoxzlxuxm
kızlar pazartesi akşamı kayınvalidemler bizi iftara çağırdı.ben çalışıyorum eşimde çalışıyor.biz altlı üstlü oturuyoruz.ben o gün işten geldim.eve girip çantamı bıraktıktan sonra yukarı çıktım görümcemler gelmişti görümcemin yeni evli kızıda gelmişti.herkesle mrhb laştıktan sonra mutfağa gittim kayınvalideme yapacak birşey varmı diye sordum oda yok dedi.birazdan sofrayı kurmaya başlıyacaktıkta ben mutfaktan odaya geçtim görümcemin kızı yüksek sesle bu gelin ne oratalıkta dolaşıyor öyle hiç bir işe yaramıyor boş boş dolaşıyor dedi.tabi herkes gülüştü bu söze..bende yine peygamber sabrı var.senmisin yenge benmiyim yenge dedim.sadece bu kadar .sofra kuruldu herkes oturdu ben servis yapacağım.herkesin sırayla tabaklarına yemek servisi yapıyorum.görümcemin kızına kübra tabağını verirmisin dedim servis için.ben tadını çıkarıyorum biraz daha ayakta dur.böylesi hoşuma gidiyor demezmi.koptum resmen.bende senin dilin çok uzamış.anan gibi ne konuştuğunu bilmiyorsun dedim...kayın babamlar kayınvalidem bütün aile ordaydı.işin en üzücü tarafıysa şaka yaptık diyip işin içinden çıkıyorlar ve kocamda hala onları savunuyor.geldiğimden beri anasından çektiğim bitti şimdi kızı başladı.bide gelin bizim içimize girmiyor diyorlar.nasıl gireyim ha siz söyleyin.şimdide kayınvalidem küsmüş surat beş karış dolaşıyor ortalarda.ben karar verdim kızlar ya ayrı eve çıkacağız yada boşanacağım.ne olur sizde birşeyler söyleyin.teselliye çok ihtiyacım var.