dertler bitmiyor...

Bu ne saygısızlık ya, hayret valla, küçük heralde yaşı
ama şöyle de bir durum var kesinlikle arkanızdan konuşuyorlar
görümceniz sizin yüzünüze güleryüz yapabiliyor ikiyüzlülükle
ama kızı daha çocukluğundan böyle saçma sapan nefretini belli ediyor
diğerleri de bu yüzden ses etmiyor oh olsun fln yapıyorlar sanırım içlerinden
durum daha ciddi yani

sanırım ben böyle yapan birine, aa iyi öyleyse demek ki sen bugün aç kalacaksın der servisi bırakır yerime otururdum sonra da gülerdim pis pis

Sizi neyle şikayet ediyorlarsa kiz da sizi güya oradan vuruyor.arkanızdan konuşanlar birsey diyemiyor çünkü kiz açık edecek,hoşlarına da gidiyor böyle.Esınız size sahip çıksa,ağızlarının payını verse saygısızlık yapma hakkını kendinde bulamaz.

Bu ne demek ya bu kadar terbiyesiz olunur mu?Resmen biz söyleriz sende suscaksın diyolar.

Sende sakın susma her söze cevab ver.Sana dönüp birşey diyen olursa buna eşin dahil ben de şaka yaptım de.Anca böyle başedebilirsin.

Çok sinir bozucu,çok terbiyesizce...

Terbiyesiz şey.Eşinde ayrı bir alem yani.Nasıl onları haklı buluyor anlamıyorum.Ben olsam o tabağı önüne koyar canın istediği zaman kendin koyarsın derdim.Beyinsiz şey.Valla bende olsam senin aldığın kararları alırdım.Ya gider ya da boşarım.

Ayy bu kaynananın tayfasını şöyle bi kazana koysam versem ateşi :D Kuzum bende taşıncam benim yüzüme karşı söyliyemiyolar ama arkamdan maşallahları var hepsinide çocuklarından duyuyorum küçükler alıyolar hafızaya maşallah.. En iyisi taşınmak ayda bikere iş çıkısı ugra onlara oda eşinle git tek gitme.. Bişey sorarsalarda ben eşimsiz biryere gidemiyorum de.. Eşininde kulaklarını çek laf söyletmesin sana eşin cevap verse orda aslında hiç sorun olmuyacak.. Ama bazı erkekler boyle işte... Bende aynı apartmandayım bende taşınmayı kafama koydum senin işin daha kolay kaynanan tek değil benim tek düşüncem kaynanam tek diye karşı çıkması eşimi doldurması Allah yardımcımız olsun ne diyeyim:59:

bacak kadar çocuğun dediğine bak saygısız bacak kadar diyorum çünkü yaş ititbariyle küçük zaten sizden tenceredeki kepçeyi geçirseydin ağzının üstüne:47: edepsiz sinir oldum nedir bu gelinleri ezme çabası anlamamki bi hikaye var uzun olucak ama bi kadının kızıda oğluda aynı anda evlenmiş hayırlı olsuna gelmişler memnunmusun damadından demişler oda kızıma gül gibi bakıyo her gün çiçele geliyo elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyo her işne yardım ediyor dağlar kadar memnunum demiş gelininden memnunmusun demişler Allah belasını versin oglumu çürüttü hep iş güç yaptırıyo cebinde parası varmı diye sormuyor hep dışarda yemek istiyor demiş diyeceğim o ki bu kaynanalar ve sülaleleri :63: sinir oldum diycek bişey bulamadım ya

ßenim en sinir olduğum şey erkeklerin sünepe gißi durması..
o kıza direk o an deseydi sen ne biçim konuşuosun saygısızLaşma gißiLerinden ..bak bi daha kimse cesaret edermiydi öle laf sokmaya..
Yani oLay kocada bitio ..
ßaŞtan böLe şeyLere izin verMicek çizgiSini beLLi edicekti..
Sinir oLuorum böLe erkekLEre...

Sanırım benim eşim de böyle :( Bir insan erkek arkadaşıyla/nişanlısıyla/eşiyle sen beni , hiçbir şleye tepki vermiyorsun diye tartışır mı ya? Bir erkekle böyle bir şey tartışacağım hiç aklıma gelmezdi, ben bozuluyorum onun beni korumamasına ama o ona söylediğim o kadar lafa bozulmuyor ki demek ki hep başa dönüyoruz.

Konu sahibi arkadaşım, seni çok ama çok iyi anlıyorum. Yalnız olmadığını bil en azından. Benim de aynen eşimin ablasının kızı sürekli ama sürekli ve sebepsiz yere laf sokup duruyor. Ve inanmayacaksın ama bu kız 13 (sadece on üç) yaşında. Ama aklı o kadar güzel ima etmeye, laf sokmaya, insanı durup dururken bozmaya çalışmaya ve her lafa karışmaya eriyor ki anlamadım çocuk mu yoksa içine bir şey mi kaçmış? Dün de bizdelerdi ve yine aynısını yaptı, 13 yaşındaki bir şeye nefret beslemeye başldım artık resmen. Eşime yani dayısına da salak, aptal, gerizekalı gibi laflar kullanıyor, sürekli dalga geçiyor, bozuyor falan. Benim yeğenim bana öyle bir şey diyecek var ya! Kız öyle saçma sapan konuşuyor bizimki daha dün ağzını açıp da bir şey söyledi, onu da o kadar yumuşak yaptı kız bir de bununla alay etti, şakadan da anlamıyorsun diye. Ya işin kötüsü annesi de bunun terbiyesizliğini görüyor, ağzını açıp da bir şey demiyor, şaştım kaldım ya. Ağzının ortasına patlatasım geliyor ya resmen.

Sana tavsiyem onlardan uzaklaş, seviyesiz insanlarla hiçbir şekilde muhattap olmak zorunda değilsin. Ama iş tabi ki eşinde bitiyor, çünkü sen en ufak bir şey yapsan kötü olursun. Boşanmak tabi ki çok ciddi bir şey ama benim de aklımdan geçmiyor diyemem, ömür boyu böyle hiçbir şeye tavır alamayan biriyle olabilir miyim inan bilmiyorum.

görümcemin kızına kübra tabağını verirmisin dedim servis için.ben tadını çıkarıyorum biraz daha ayakta dur.böylesi hoşuma gidiyor demezmi.koptum resmen..

Sen keyfini çıkart canım bu arada bende oturup yemeğimi yiyeyim diyip doldurmazdım tabağını..Edepsiz şey..

Görümcemin yeni evli kızıda gelmişti.Görümcemin kızı yüksek sesle bu gelin ne oratalıkta dolaşıyor öyle hiç bir işe yaramıyor boş boş dolaşıyor dedi

Kız çıtır gelin demekki seni totoşunun üstüne oturtmayıp zulm ediyorlar kaynananın evinde..Sende ordan öğrendiklerini bana mı uygulamaya çalışıyosun..Oy oy oy yengen kıyamaz sanaaaa deseydin... O kahkaha atanların yüzü morun her tonu ile süslenirken sen basardın kahkahayı..

Ayy çatır çatır veririm cevabını vallahi..
Şaka mı yapıyorlar mış ? Bende gülere, şaka yollu lafı sokarım..
Böyle kendini bilmezler yüzünden boşanıcam diyeceğine politik ol, o biçim şaka yollu yapıştır lafları..

Sinir oldum vallahi hadsizler ya..

Bu ne ya insanın sinir katsayısınımı ölçüyörlar tebiyesizlik resmen kesinlikle ben senin yerine olsam ayrı eve cıkardım cnm ve o ablasının kız olacak ınsanıda asla ne evıme ne ocagıma alırdım
saygızız ınsanlar kayınvalidende asarsa assın surat senınle bu sekılde dalga gecerken aklı nerdeymıs edepsızlık resmen allah yardımcın olsun cnm mubarek gunde yapılacak seylermı bunlar :47::47::47::47:

Yine iyi dayanmışın ben olsam tenhada sıkıştırır parçalardım onu:)
Eşinin gözünün önünde bu oluyorken seni hala haklı görüp yanında olmuyorsa
ayrı eve de çıksan kırk taklada atsan bu adam yanında olmaz
Boşanmak son aşama olsun mutlaka ayrı eve çıkmalısnız ondan sonrası hayırlısı...

Öyle karaktersizlerin ekmeğine yağ mı süreceksin boşanarak
Boşanmayı aklından at eşinle iyi olmaya bak
Çok fevrileşmeden eşine rahatsız olduğun durumları anlat da azcık arkanda olsun
O ağızlarının payını verirse kimse bi şey diyemez

çook ilginç hakkaten yaa okurken bile gerildim, kızın saçını başını yolasım geldi:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
bırak yaa böylelerine arkadaşların da dediği gibi lafını verecen aaaaa alındın mı şaka yaptım diyecen. ayrıca sen davet edilmişsin niye servis yapıyon kii geç başköşeye kurul. senden küçükler varken niye servis yapıyon. bir arkadaş vardı. hem kızardım hem çook severdim. özgüvenine de bayılırdım. masanın en sıkışık çıkılmayacak köşesine otururdu otururken de buraya oturayımda kimse benden bişey isteyemesin derdi :52: boşanmak mı aslaa ama eşinin anlaması için eleinden geleni yap az ve öz kelimelerle konuş bence, duygularını ifade eden kelimeler, çünkü konu uzadıkça haksız çıkartıyolar insanı.nacizane fikrim :71::71

acaba kendi kocasinin ailesi nasil davraniyor, ne ekersen onu bicersin, yaptiklarinin karsiligini er gec o da alir da is isten gecmis olur. Esin de nasil susuyor bu durumda ya, seni savunmasi lazim bu durumda, neticede disaridan gelin gelen sensin, ne kadar aile icine girsen de yabancisin, seni daha fazla koruyup kollamali. Esinle acik acik konus bence.

amann bacak kadar veletın soyledıgıne alınma.ama kavga ederek cevap verme onlara onlar gıbı cevap ver.boyle bı konu ııcnde bosanayım mı dıye bı daha sormaa:32:

Ayrı eve çık canım kesinlikle..Hadsiz cahil seviyesiz en öenmlsi de insan olmayan insanların içinden çık evliliğini de sakın o gereksizler yüzünden harcama inşaAllah kocanıda...selamlarımla.Allah kurtarsın sizi oradan.

zaten benim arkamdan konuşuyorlar.kaç kez bende yakaladım.her sorunuda kocama söylemiyorumki zaten.bıçak kemiğe dayandı.oğlumda anne senin için böyle diyorlar diyor.kayın babam oğluma annen bok yesin diyormuş.ben ne yapıyorum allahım işten eve.namuslu olunca böyle oluyor.bunlara oynak bir gelin lazım.ben neden baba oğluma böyle diyorsun diyince.barışda ortada koşuşuyordu.kalktı oğluma birkaç tokat salladı.öbür dünyada iki elim onların hep yakasında olsun kocamında.onada hakkımı helal etmiyorum.çünkü ben sessiz biçare bir insanım oda beni savunmuyor.

ne biçim laf öyle o yaa.terbiyesızlık yapmışlar.
nasıl kocan varki orda onlara bişey diyemiyor.
sende iyi demişsin altta kalmamışsın..
bunlarla uğraşmaktan insan verem olur.
durumun varsa baska yerden ev al...

Eşin ne yapıyor bu sırada onu anlamadım? Seni aşağılıyorlar şaka oluyor, çocuğuna tokat atıyor kayınpederin allah bilir çocuğunu terbiye ettiğini söylüyordur. Eşin nerde bu arada, fiziksel olarak değil, manevi olarak nerde. Madem şaka yapıyorlarmış sen de aynı tarzda şakalarla cevap ver ne kadar gülecekler bak bakalım, özellikle eşin ne kadar gülecek. Bir yerden sonra inceldiği yerde kopsun denecek o zaman eşin tercih yapmak zorunda kalacak, ya ordan taşınacaksınız yada sen taşınacaksın, boşanma o zaman düşünülür. Sen sustukça bu böyle devam eder, herkese de hakkını vermek lazım. MAdem şaka yapıyorlar sn de eşek şakası ile kaşılı vereceksin, eşinin dili başka tarafında galiba ancak sana gelince konuşma görevini yerine getiriyor. Kusura bakma eşine hakaret etmek istemezdim ama benim eşimde böyleydi ve en sonunda boşandım. Madem herşeyi yalnız yaşayacağım ben gidiyorum dedim ve gittim. Tabi bu gitme süreci 9 yıl sürdü, 9 yıl boyunca elimden geleni yaptım bişey değişmeyince sıra ayağımdan geleni yapmaya geldi ve gittim. Sana git demiyorum, sadece keşke dememek için elinden geleni yap, ezdirme kendini, gene olmazsa o zaman çaresine bakarsın.

Back
X