dertler bitmiyor...

taşınmanın bır seyı degıstırecegını sanmıyorum ne de olsa calışıyorsun ve cocuguna kaynanan bakıyor sen başka yere taşınsanda cocugunu almak ıcın her akşam sabah gıdıp geleceksın ama kendı annenlere yuakın tasınırsan annende cocuguna bakarsa olabılırm tabı en once esını ıkna etmen gerek sen bundan sonra mesafenı koru daha dıkkatlı yaklaş olmadı arada akşamdan yemek yap ısten gelınce ısıtır hazırlarsın sofrayı ben calışıyorum cogunlukla oyle yapıyorum boylelıkle evını yolunu da ayırmış olursun kocanı da uzuldugun konusunda ıkna etmelısın aılesının bu davranısları karsısında kendısının takındıgı tavrın senı uzdugunu bılmesı gerek ama sen altta kalmamaya calış onlar bır soyluyorsa ıkı de ne akdar susarsak o kadar bız ezılıyoruz

kesinlikle evinizi uzaga taşıyın ne kadar yakın olursa sorunlar o kadar cok oluyor ama boşanma sebebe falan da değil sabredin hep bu erkek anneleri böyle oluyor kız annelerine kurban olmak lazım..

canım sen en ıyısı bıdaha o sevıyesızlerle muhattap olma bence en ıyısı bu olur kotu nıyetlıler resmen kasınıyo o kız ben olsam yolardım o kızı nedemek ya sınır olurum oyle sytanca :47::47::47:davranıslara hem o kızın senle ne aalıp veremedıgı varmısta senınle ugrasıyo gorumcen olsa anlarım gorumcenın kızı sanırım dogerlerıne yalakalık yapıyor siz enıyısı muhattap olmayın ne munasebet o kım oluyorda sıze laf sokuyor.evden tasınmasanızda muhattap olmayın onlarla bıraraya gelmemeye bakın esınıze yaptıklarının ıyı bısey olmadıgına ıkna edın kı yarın oburgun onlarla nıye gorusmuyosun dıye sorun cıkmasın.kotu nıyetlı laf sokan ınsanlardan:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

NEFRET EDİYORUM

canım sen en ıyısı bıdaha o sevıyesızlerle muhattap olma bence en ıyısı bu olur kotu nıyetlıler resmen kasınıyo o kız ben olsam yolardım o kızı nedemek ya sınır olurum oyle sytanca :47::47::47:davranıslara hem o kızın senle ne aalıp veremedıgı varmısta senınle ugrasıyo gorumcen olsa anlarım gorumcenın kızı sanırım dogerlerıne yalakalık yapıyor siz enıyısı muhattap olmayın ne munasebet o kım oluyorda sıze laf sokuyor.evden tasınmasanızda muhattap olmayın onlarla bıraraya gelmemeye bakın esınıze yaptıklarının ıyı bısey olmadıgına ıkna edın kı yarın oburgun onlarla nıye gorusmuyosun dıye sorun cıkmasın.kotu nıyetlı laf sokan ınsanlardan:bende nefret ediyorum aslında benim iki görümcem var ama büyüğü tam bir felaket insanlar üstünde hakimiyet kurmaya bayılıyor.neyse bursaya taşındılar kurtuldum diye dua ederken kızı evlendi buraya geldi.tam anası.aslında bende fakındayım onu dolduruyorlar.ama Allah yukarda.şimdi oğluma sünnet düğünü yapacağım büyük görümcemle konuştuk mevlütü ne zaman yapacaksın dedi bende düğünden iki hafta sonra yapacağım dedim.neyse hemen yapsan falan öyle olmaz dedi.bende olur neden olmasın.ben işten peşpeşe izin alamam.şimdide telefonla herkesi ayağa kaldırmış.mevlüt düğünün ertesi günü olacakmış.bende eşime ben yokken mi yapacaksınız.bu ne hakimiyet kurma çabası dedim.oda hayır sen izinli olduğunda yaparız dedi.sen ona bakma diyor.ama onlar bi yolunu bulup kocamı doldururlar yine...yani anlıyacağın 11 senedir bu görümcem herşeyime karışıyor.bende eşime ben artık susmam dedim.biri bana birşey derse cevabını veririm dedim.hata çok ağır konuşurum dedim.sanane derim.oda sanane deme diyor.o zaman söyle bana karışmasınlar dedim.yaşım 31 oldu.artık o bunu dedi bu bunu dedi diye sızlanmak istemiyorum .haksızmıyım.

haklısın tabi ki de. bir de senelerce çekmişsin sen bunları. kendilerinin yaptığını, 11 senedir onları çektiğini görmezler de, sen en küçük bir tepki versen onu görürler. bu erkek aileleri biraraya gelince kendilerini ne sanıyorlar ya? bir hakimiyet kurma çabası, bir saygısızlık, güya gelinlerini eğitecekler. insaf ya! bir de kayınpederin çocuğuna vurmuş ya, elleri... neyse mübarek ayda beddua etmek istemiyorum ama şunu bil arkadaşım her dediğinde haklısın, gayette de haklısın, pek tabi ki de haklısın! küstahlar topluluğu da Allahlarından bulsun!

O tabağı kafasına bir sallardım.
Yo yooo tehlikeli olabilir. Şöyle birşey yapardım sanırım masanın ortasına tabağı atardım.
Masa örtüsünü şöyle bir sıyırırdım.
Alın size kötü gelin şimdi iyi gelinler hamarat gelinler temizleyin...

canım sen en ıyısı bıdaha o sevıyesızlerle muhattap olma bence en ıyısı bu olur kotu nıyetlıler resmen kasınıyo o kız ben olsam yolardım o kızı nedemek ya sınır olurum oyle sytanca :47::47::47:davranıslara hem o kızın senle ne aalıp veremedıgı varmısta senınle ugrasıyo gorumcen olsa anlarım gorumcenın kızı sanırım dogerlerıne yalakalık yapıyor siz enıyısı muhattap olmayın ne munasebet o kım oluyorda sıze laf sokuyor.evden tasınmasanızda muhattap olmayın onlarla bıraraya gelmemeye bakın esınıze yaptıklarının ıyı bısey olmadıgına ıkna edın kı yarın oburgun onlarla nıye gorusmuyosun dıye sorun cıkmasın.kotu nıyetlı laf sokan ınsanlardan:bende nefret ediyorum

aslında benim iki görümcem var ama büyüğü tam bir felaket insanlar üstünde hakimiyet kurmaya bayılıyor.neyse bursaya taşındılar kurtuldum diye dua ederken kızı evlendi buraya geldi.tam anası.aslında bende fakındayım onu dolduruyorlar.ama Allah yukarda.şimdi oğluma sünnet düğünü yapacağım büyük görümcemle konuştuk mevlütü ne zaman yapacaksın dedi bende düğünden iki hafta sonra yapacağım dedim.neyse hemen yapsan falan öyle olmaz dedi.bende olur neden olmasın.ben işten peşpeşe izin alamam.şimdide telefonla herkesi ayağa kaldırmış.mevlüt düğünün ertesi günü olacakmış.bende eşime ben yokken mi yapacaksınız.bu ne hakimiyet kurma çabası dedim.oda hayır sen izinli olduğunda yaparız dedi.sen ona bakma diyor.ama onlar bi yolunu bulup kocamı doldururlar yine...yani anlıyacağın 11 senedir bu görümcem herşeyime karışıyor.bende eşime ben artık susmam dedim.biri bana birşey derse cevabını veririm dedim.hata çok ağır konuşurum dedim.sanane derim.oda sanane deme diyor.o zaman söyle bana karışmasınlar dedim.yaşım 31 oldu.artık o bunu dedi bu bunu dedi diye sızlanmak istemiyorum .haksızmıyım.

HAKLISIN CANIM ONLARIN ANLADIGI DILDEN KONUS ONLARLA:41::41::41:

Dayağa karşıyım arkadaşlar! Ama görümcenizin kızı inanın insanı çileden çıkarar. Sanırım bu cesareti ailesinden almış ve galiba böyle yapması için telkin edilmiş. Yoksa kim böyle şeyler söylemeye cesaret ve akıl edebilir ki?

Son düzenleme:
Böyle seviyesizler yüzünden boşanılır mı canım. Zaten gereken cevabı vermişsin. Aynı durum tekrarlanırsa bu defa daha kesin bir dille cevap ver ama ben en çok eşine kızdım neden yengenle nasıl konuşuyorsun diye ağzının payını vermemiş. Senin görümcenin kızı evlenince totosu havaya kalkmış, şımarmış galiba.

e iyide sana laf söyleyen kız,anasını niye karıştırıyorsun ki konuya,
sen de deseydin,sen varken bana düşmez servis yapmak kalk bakalım diye,
eşinde fenaymış yani,
yeğeni sana böyle diyor ve eşin sesini çıkarmıyor

e iyide sana laf söyleyen kız,anasını niye karıştırıyorsun ki konuya,
sen de deseydin,sen varken bana düşmez servis yapmak kalk bakalım diye,
eşinde fenaymış yani,
yeğeni sana böyle diyor ve eşin sesini çıkarmıyor

çünkü evlendiğimizden beri anası bana etmediğini bırakmadı.hep yapıyor sonrada özür diliyordu.anası dediğim küçük de değil 40 yaşında ve evide ayrı .ama sağolsun her gelip gitmesinde bana laf sokuyor.hala öyle artık canıma tak etti.hep onlar benim canımı acıtıyor.aslında ben o seviyeye düşecek insan değilim ama.karar verdim onlara onlar gibi davranacağım.hep sustumda ne oldu.ilk kez onlara cevap verdim.bidaha yapsınlar susmam.bu arada görümcemin kızı benden özür diledi.bende ben alıştım artık.bu evde anan ömrümü yedi sıra sende herhalde.özrünü kabul etmiyorum dedim.

Back
X