dertler bitti :)

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
bugüne kadar buraya hep acı dolu başlıklar açtım, ama şimdi çok şükür ve maşallah ki herşey düzeldi.
ve bunun tamamiyle benim elimde olduğunu anladım kızlar.
ben sevgilimin dışarı erkek arkadaşıyla bile çıkmasını istemeyen biriydim, son 1 haftadır ben çok cool bi insan oldum.
noldu bana bilmiyorum açıklayamıyorum bunu :)
çok rahatladım onu da rahat bıraktım hiç üstüne de düşmüyorum artık, kavgalar da bitmiş oldu böylece.
hatta o benim üstüme düşmeye başladı.
ama şimdi korkuyorum eskiye dönersem diye :)
bir de size sormak istediğim şu: sizce erkekler soğur mu böyle üstüne düşülmemesinden.yani şuan belki o benimle ilgileniyor ama bi süre sonra sıkılır mı?

çok doğru yazdıkların bnde en son tartışmamızdan sonra bendede hatalar oldugunu anladım ve o günden beri hiç tartışmadık maşallah diyim :nazar::1: zaten tartışmalarda hata 2 taraflıdır suç tamamen tek tarafta olmaz ama bizler bunu kabul etmeyizz karşımızdakini suçlarız direk :31: sen gene ara sıra ilgini göster tamamende salma ipleri erkeklerin sağları solları pek belli olmayabiliyo çünküü :34:

bence erkekler sevgililerinin onlari baymalarini asla istemzler
simdiki halin cok guzele isaret,baksana kavgalar azalmis,ama ben yinede ipin ucunu birakma derim
hem sana cok guveniyorum diye onla gurur duy fazla hesap sorma hemde uzaktan uzaktan takip et bu arlar neler yaptigini(cunku sevgilin belki simdi'nasil olsa bana okadr karismiyo artik,yani istedigim gibi at kosturabilirm' diye dusunebilir

bence eskisinden daha az hesap sormak,gezmesine felan daha az itraz etmek bi erkekte soyle bisey dusundurur:'bana guveniyo sevgilim''
hele bide 'bitanem sana cok guveniyorum sen herseyin dogrusunu bilirsin nasil istersen oyle yap' gibi cumleler kurarsan sevgiline,daha cok caba gosterir o guveni sarsmamak icin

ama tabi iplerinede elden birakma asla,caktirmadn bi goz at neler yapiyo,nerelere gdiyo diye,mesela facebookina bi goz at farkettirmeden

bugüne kadar buraya hep acı dolu başlıklar açtım, ama şimdi çok şükür ve maşallah ki herşey düzeldi.
ben sevgilimin dışarı erkek arkadaşıyla bile çıkmasını istemeyen biriydim, son 1 haftadır ben çok cool bi insan oldum.
çok rahatladım onu da rahat bıraktım hiç üstüne de düşmüyorum artık, kavgalar da bitmiş oldu böylece.
bir de size sormak istediğim şu: sizce erkekler soğur mu böyle üstüne düşülmemesinden.yani şuan belki o benimle ilgileniyor ama bi süre sonra sıkılır mı?
İlgisizlikle üstüne düşmemek birbirinden çok farklı şeylerdir diye düşünüyorum. Ve biri bir insandan soğuyacaksa üstüne düşmemek sebebiyle bunun olması gibi bir şey bana mantıklı gelmiyor ama hani insanlar ilişkilerini bitirmek isterlerse mutlaka buna bir mazeret üretiyorlar ya kendilerini haklı çıkarmak için işte o anlamda bir mazeret ve sebep olarak konu edebilirler belki. VE bunun da bir önemi yok bence çünkü eğer bu duruma gelirse ilişki zaten karşı taraf bu olmasa illa ki başka birşeyleri sebep ve mazeret olarak gösterecektir kendince. O yüzden bence bu bir soğuma nedeni olamaz. Tabi ki ilişkinizi en iyi değerlendirebilecek ve karar verebilece sizsiniz, ancak ben yine de aşırı üstüne düşkünken birden farkedilir derecede kayıtsızlık yaşarsa karşı tarafta soru işaretleri gelişebilir. Bu nedenle insanların her ilişkide böyle kendinde meydana gelmiş değişiklikleri ve aldıkları kararları ya da şu şu şu konularda ben artık böyle davranmamın daha doğru olduğunu düşünüyorum, bir takım farklılıklara karşı sen de hazırlıklı ol, çünkü görüyorsun bak bu şekilde daha sağlıklı bir ilişki sürdürüyoruz tarzında neyi niçin yaptığını paylaşmasının en doğru ve her iki taraf için de daha iyi sonuçlar verecek bir şey olduğunu düşünüyorum. Daha doğrusu ben her ilişkide iletişimin çok önemli olduğuna ve iletişimin de zaten insanların birbirlerine olabildiğince net bir şekilde hem kendileri hem de karşılarındaki adına ne, neden, böyle oluyor veya tepkilerimizde de neyi neden öyle olmasını istiyoruz veya istemiyoruz ya da neden birşeyleri böyle yapıyoruz, yapmıyoruz, istiyoruz, istemiyoruzları gerekçeleriyle konuşabilmek ve ifade edebilmek olarak algılıyorum ki her iki taraf da bunu başarabildiği ölçüde anlaşmazlıkların en aza ineceğine veya çözülemeyecek şeyler varsa da insanların bu konuda son kararlarını verebilmek adına gereksiz zaman kaybı yaşamadan birşeyleri daha erken şekillendirmesini sağlayacağı için de gerekli ve faydalı buluyorum.

yorumlarınız için teşekkürler :)
aslında duygularım değişmedi hala takipteyim onu :)
sadece farkettim de onu arayıp sormayınca onun aramasını bekleyince ve hiçbişeyine karışmayınca daha mutlu olabilirmişim :) en azından gururum kırılmıyor :)

sadece farkettim de onu arayıp sormayınca onun aramasını bekleyince ve hiçbişeyine karışmayınca daha mutlu olabilirmişim :) en azından gururum kırılmıyor :)

Ben zaten duygularınızla ilgili bir değişiklik hakkında hiç aklımdan bile geçmedi açıkçası çünkü bu yazdıklarınız da da duygu kaybını çağrıştıracak bir şey yoktu ya belki o yüzden hiç aklımdan bile geçirmedim.

Ne güzelll. Önemli olan da bu zaten. Daha mutlu olabilirmişsiniz i keşfetmek. Bu harika birşey. Ayrıca bakın insanlar aynı olaylar da belki aynı şartlar da aynı ama sonuçta mutluluk daha fazla olabiliyor. Aslında yaşantımızdaki her alanda bu böyledir. Hani mutluluk, kızgınlık, günlerce kendimize gelememe, çok öfkelenme, çok mutlu olma, gibi şeylerde karşımızdaki veya karşımızdakilerinin yaptıklarını anlatmaya koyuluruz hemen birilerine veya kendi kendimize zihnimizden bozuk plak gibi çevirir dururuz bazen sebep olarak gördüğümüz şeyleri öyle değil mi. Oysa aynen sizin bu son tespitinizin de canlı örnek olduğu gibi, işte olayların sonunda ulaştığımız sonuçlar aslında sadece ve tamamen bizim TARZLARIMIZ VE TUTUMLARIMIZDAN başka şeyler de değil. Buna sizin daha önce gururunuzun kırıldığını varsaymanız oysa şimdi en azından gururunuzun kırılmadığını varsaymanız gibi örnekler da dahil edilebilir.

Aslında çoğu zaman hiç de böyle olmayacak şeyler de bile biz kendi kendimize örn. gururu kırılan durumunda bir rolü biçeriz ve bununla yine kendi kendimizin canını yakarız bazen çok da gereksiz yere. Gurur ve onur insanı insan yapan ve mutlaka çok önemli olan hususlardır. Onların rencide edilmesi durumunda tabi ki bunu iyice bir gözden geçiririz. Ama bunu bizi yapanları da hayatlarımızda pek tutmayız öyle değil mi? Eğer hala hayatlarımızdaysalar da demek ki aslında sadece biz kendimizi gururumuz kırılan modunda değerlendiriyoruz ve gerçekten gurur kırıcı şeyler yapan yok demek ki gibi bir şey oluyor zaten. Bilemiyorum belki bunlar sadece bana göre doğrular da olabilir. Önemli olan hepimizin mutlu olabileceğimiz tutumlarımızı keşfedebilmemiz. Genellikle yaptığımız gibi, koca bir tabak lokum varken tabağın kıyısında duran acı biberlere odaklanmadığımız müddetçe, (bu arada ben lokum sevmem ama misal olsun diye yani tatlı birşeyler, herkes bunun yerine çikolata, pasta, börek artık ne seviyorsa tabağı onunla dolu düşünebilir ve diğeri de hiç hazetmediği bir yiyecek olabilir) yani şekerleri toplamaya yöneldiğimizde her şey şeker gibi olacaktır zaten. Haa ne zaman ki artık son şeker de biter ve sadece acı şeyler kalırsa tabakta, işte o zaman şöyle bir düşünme ve acı olan bu şeylerle ilgilenme vakti gelmiş demektir. İnsan mutlu olmak için vardır. Ve hepimizin en kötü zamanlarımızda bile eğer istersek mutlu olunacak küçücük de olsa birşeyleri mutlaka vardır.:16:

bisey degil canim :)))

bi onceki arkadasa tamamn katiliyorum canm,cunku erkekler degisiklikleri pek cabuk farkedemezler.
gunde mesela 10 kere arayan biriysen, birden bire en fazla 1 kere ararsan sevglinde soru isaretleri birakir ve senin sevginde treddutte kalir
sen bence sevgiline'ben bu nedenlerdn daha az uzerine gelmeye calisicam cunku sana guveniyorm'"de,boylece sevglin senin caba sarfettigini gorur ve oda ozen gosterir iliskinize
===tabi ola bilir guvenmeyede bilir insan,ama sana guveniyorum cumlesini kur,karsindakide o guvenini sarsmamaya calisir ve yanlis yapmamaya ozen gosterir,bu herkes icin gecerli====

Son düzenleme:

canım en iyisi cool takılmak. ama ben sevgilinin erkek arkadaşlarıyla çıkmasını istememeni pek anlamadım. kıskançlık galiba :) böyle birşeyi asla yasaklama. çünkü hemcinsleeri ile gezmeyecekte kimle gezecek. karşı cinsle gezmesin o ayrı tabi. yani demem o ki biraz da olsa özgürlük alanları tanıman lazım. yoksa bu delikanlılar boğulur.

Back
X