DERTLER DERYA OLMUS BENDE BI SANDAL

40elf06

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
147
138
18
Ben bi bucuk yillik evliyim. Mayista 2 yil olacak. Neyse esimle severek evlendik. Mutluyduk. Hersey cok güzeldi. Evlendik kocamin bana olan ilgilisi dugun de yasanan sıkıntılar felan derken bitti. Kayinvalidem bi tartismamizda bosan oğlumu yeniden evlendircem o daha cok genc dedi. Neyse esim zaten herzaman annesinn tarafindan.
Lanet olsun ki ben herseyi yalnis anliyorum, ben fesatim, aslinda annesi öyle demek istememistir.
Neyse bunlar benim.bi bucuk yildir duydugum seyler. Bu olaydan sonra ben ve esim isteyerek cocugumuz oldu. Esim cocuk ana rahminr duser dusmez kiz olursa anamin erkek olursa babamin adi dedi.neyse ne iste oldu bitti.
Cocuk dogdu, ailesi doguma gelmedi. Dahasi kocam cocugu gostermeye ailesine gitmek istedigini söyledi. Esim izni bitti gorev yerine döndü ve ailesi brni istemediği ni defalarca söyledi. Esim de ailesinn sozunden cikmiyo.
Su an.dogudayiz. 3 yil.sonra dogu bitecek kendi ailesnn yanini isteeyecek. Simdi ben ne yapayim

Allah yardımcınız olsun.Hödük kocanız da akıl fikir versin. Siz görüşmek zorunda değilseniz görüşmeyin,en azından bu konuda eşinizle konuşun. Sizi istemiyorlarsa sizinde istememe hakkınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…