Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AslaaKocana ve ailesine kucak dolusu beddua gönderiyorum sana da sabırlar diliyorum ne yaparsan yap sakın kızını bırakma![]()
ALLAH yardımcın olsun zor bir durumBen bi bucuk yillik evliyim. Mayista 2 yil olacak. Neyse esimle severek evlendik. Mutluyduk. Hersey cok güzeldi. Evlendik kocamin bana olan ilgilisi dugun de yasanan sıkıntılar felan derken bitti. Kayinvalidem bi tartismamizda bosan oğlumu yeniden evlendircem o daha cok genc dedi. Neyse esim zaten herzaman annesinn tarafindan.
Lanet olsun ki ben herseyi yalnis anliyorum, ben fesatim, aslinda annesi öyle demek istememistir.
Neyse bunlar benim.bi bucuk yildir duydugum seyler. Bu olaydan sonra ben ve esim isteyerek cocugumuz oldu. Esim cocuk ana rahminr duser dusmez kiz olursa anamin erkek olursa babamin adi dedi.neyse ne iste oldu bitti.
Cocuk dogdu, ailesi doguma gelmedi. Dahasi kocam cocugu gostermeye ailesine gitmek istedigini söyledi. Esim izni bitti gorev yerine döndü ve ailesi brni istemediği ni defalarca söyledi. Esim de ailesinn sozunden cikmiyo.
Su an.dogudayiz. 3 yil.sonra dogu bitecek kendi ailesnn yanini isteeyecek. Simdi ben ne yapayim
ALLAH yardımcın olsun zor bir durumBen bi bucuk yillik evliyim. Mayista 2 yil olacak. Neyse esimle severek evlendik. Mutluyduk. Hersey cok güzeldi. Evlendik kocamin bana olan ilgilisi dugun de yasanan sıkıntılar felan derken bitti. Kayinvalidem bi tartismamizda bosan oğlumu yeniden evlendircem o daha cok genc dedi. Neyse esim zaten herzaman annesinn tarafindan.
Lanet olsun ki ben herseyi yalnis anliyorum, ben fesatim, aslinda annesi öyle demek istememistir.
Neyse bunlar benim.bi bucuk yildir duydugum seyler. Bu olaydan sonra ben ve esim isteyerek cocugumuz oldu. Esim cocuk ana rahminr duser dusmez kiz olursa anamin erkek olursa babamin adi dedi.neyse ne iste oldu bitti.
Cocuk dogdu, ailesi doguma gelmedi. Dahasi kocam cocugu gostermeye ailesine gitmek istedigini söyledi. Esim izni bitti gorev yerine döndü ve ailesi brni istemediği ni defalarca söyledi. Esim de ailesinn sozunden cikmiyo.
Su an.dogudayiz. 3 yil.sonra dogu bitecek kendi ailesnn yanini isteeyecek. Simdi ben ne yapayim
Tesekkur ederim. Ama.diyorum ya stratejik olmayi kadin olmayi ogrenmem lazimboşanmak herzaman en son çaredir...sen önce kendini değiştirmekle başla..o fevri tavırlarını bırak ki eşin bu kadar kolay suçlayamasın seni..kadının fendi erkeği yendi demişler..sen değişince eşinde zamanla değişecek ve herşey yoluna girecek inşallah....duygularınla değil mantığınla hareket et...kolay gelsin..
Evet. Basarabilirsem bunu. Su ruh halinden kurtulup kendime gelmem lazim. Ve dediklerini ince ince islemem lazimboşanmak denildiği kadar kolay değil. bekara avrat boşamak kolay denilir ama kimse evliliği yıkılsın istemez baba evi çok iyi olsa da dönüşü zordur.
eşini al karşına konuş. tabi ki aynı şehire gidebilirsiniz ama evleriniz uzak olsun. çocuğu istediği zaman götürebilirsin sonuçta babanne ve dedesi görmeleri lazım deyin. güzellikle annenler beni sevemedi üzülüyorum bende ama kendi evliliğimi düşünüyorum bende, gittiğimiz de beni görüşmek için zorlama görüşmeyelim deyin. bi çocuğunuz olduğunu onun huzurunun herşeyden önemli olduğunu anlatın eşinize. bu 3 yıl içinde olabildiğinde iyi davranın ki -annem yapmaz, sen yanlış anlıyosun, fesatsın- laflarını sizin için kullanamasın.
bunları yaptığınız halde sizi ailesine karşı ezdirirse o zaman ayrılığı düşünebilirsiniz. ama önce savaşın
Belkide evet.ya adam zaten ana kuzusuymuş. kayınvalide boşatmaya niyetliymiş. sen üstüne çocuk yapıyosun bi de kalkıp çocuk şimdi elimi kolumu bağlıyo diyosun. sana sahip çıkmayan seni ezdiren adamı seviyorum demek zoruna mı gidiyo.
Evet. Basarabilirsem bunu. Su ruh halinden kurtulup kendime gelmem lazim. Ve dediklerini ince ince islemem lazim
Dedim defalarca bak beni sevmiyolar gitmeyelim dedim ama. Kabullenmiyor. Onlari bana sevdirmeye calisiyo. Halbuki artik cok gec. Anlamiyo.aslında sizin karşı tarafı sevdiğinizi ama onların sizi sevmediğini kabullensin eşiniz. görüşmediğinz sürece sorun yaşamazsınız
Dedim defalarca bak beni sevmiyolar gitmeyelim dedim ama. Kabullenmiyor. Onlari bana sevdirmeye calisiyo. Halbuki artik cok gec. Anlamiyo.![]()
Yalandan da olsa bu söylemek nasil zor anlatamam. Su saatten sonra inanir mi onuda bilmiyorumgitmeyelim değil. sen git ben gelmeyeyim demeniz gerekiyor. seviyomuş gibi davranın. ben seviyorum onlar beni istemiyo diye anlatın