Dertler derya olmuş dewrilmek üzereyim

Selcenay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2014
1.691
749
53
2,5yıllık ewlilik şuan 4aylık hamilelik ama kalp kırık hayattan beklenti yok kendine küs olan bazen kim olduğunu bile unutan hiçbirşeyden zewk almayan ben 29yaşında ewlendim şuan 31yaşındayım ama içim 90 mutlu bir aileden geliyorum fakat öyle insanlar warki ana baba demek için şahit ister kocam beni sewiyor biliyorum eğer kocam çöpsüz üzüm olsaydı tadından yenmezdi ailesi benide eşimide mahfediyor yıllardır eşimden para isterler birgün olsun oğullarıyla ilgilenmezler benimle zaten ilgilenmezlerde yaw ewlat bu şefkat gösterilmezmi yok ama eşimde yok demeyi bilmiyor öğrensin istiyorum öğrenmiyor bıktım usandım

Kocaman adam ne yapacağını bilmeli . .
Evladınız da doğacak ne güzel ..
Eşinizle oturup konuşun..
Bınlara takılıp üzülmeyin. .

Ben niye göremedim ewlenmeden önce gerçek yüzlerini kendime kızıyorum şimdi ceremesini çeken benim arada kalan eşim hiç utanma yok ya bende kirada oturuyorum onlarda kirada oturuyor ama onların 2ewi bir arabaları war ve emekli maaşı ama onlar ne yapıyor kiralarını ödemiyor arıyorlar benim eşimi 3bin lira para istiyorlar zaten eşimin aldığı maaşın toplamı o ve bizim borçlarımızın toplamı zaten 2600ediyor ama o kadar düşüncesizler ki bizim ne halt ediceğimizi düşünüp sormadan para istiyorlar bizimkide napıyor 2bin tl gönderiyor ve biz şimdi ay sonunu getiremiyoruz ve ben hamileyim bu ay sonu kontrolüm war hastane parasını kimden isteyelim ne yapalım yıllardır bunları yaşıyoruz ve gerçekten ne saygım kaldı nede sewgim

Kocaman adam ne yapacağını bilmeli . .
Evladınız da doğacak ne güzel ..
Eşinizle oturup konuşun..
Bınlara takılıp üzülmeyin. .
Eşim i zor durumda bırakıyorlar annesi ağlak bir insan benimkide dayanamıyor zaten bir iki defa yok dese eşim o zaman isteyemezler

Dün akşam görümcemin yüzünden ağlayan ben oldum instagramda paylaştığım bir yazı olay oldu dün eşimin teli benimelimdeydi görümcem denilen yazmaya başladı önce babasının hesap nosunu istedi neymiş paraları yokmuş para göndericekmiş hayırda git onlardan iste ne istiyosan güya eşime diorki daha warsa gönder para diye neyse ardından yazmazmı karın niye mutsuz yine diye bende dellendim dedimki bu ne demek istiyor benim iyiliğimi istese dedim abicim hayırdır bir sorun yok demi siz nasılsınız diye sorar dedim we dedim eğer merak ediyorsa benimle konuşsun seni ne diye arada bırakıyor dedim eşimde dellendi hepinizin Allah belasını wersin beni hiç düşündüğünüz yok diye sonra bende ağlamaya başladım ben ne yaptım diye sonra tabi eşim geldi yanıma ne olur bari sen anla beni diye we dünden beri başım tuttu hala geçmedi

BuGün görümcem aradı konu tabikide cmtesi akşamı attığı msj la alakalı neyin war diye sordu bende birşeyim yok dedim abimle aranız nasıl dedi elhamdulillah bir sıkıntımız yok dedim tek derdimiz annenlerin kirası için gönderdiği bütün paramız zor durumdayız ve gerginiz dedim ewlendiğimizden beri sürekli abin para gönderiyor ve ben ne yapacağımı bilmiyorum dedim ve bu 2bini gönderirken güya eşim demişki birikmişim war yıllardır ortada hep böyle yalanlar war hangisi doğru söylüyor bilmiyorum birde neymiş eşim bunlara ben evlenmicem diye söz vermiş ve ben ssize sürekli para yardımında bulunurum demiş tabi ben buna inanmıyorum warsayalım dedi zaten sürekli eşim yardımda bulunuyor gerçekten kendim we doğacak çocuğum için üzülüyorum

kıyamam ben sana canım ya hamilesin üzme kendini bu kadar boşvermeyi öğrenmeye çalış böyle durumlar olduğunda içinden de ki boşver o düşünsün ne yapcağını. ayın başında kendine bi liste çıkar o listeye masraflarını yaz ver eşinin eline tatlı dille hayatım bak bu ayki masraflarım bu kadar diye oda belki böyle yaparsan ayağını yorganına göre uzatır

kıyamam ben sana canım ya hamilesin üzme kendini bu kadar boşvermeyi öğrenmeye çalış böyle durumlar olduğunda içinden de ki boşver o düşünsün ne yapcağını. ayın başında kendine bi liste çıkar o listeye masraflarını yaz ver eşinin eline tatlı dille hayatım bak bu ayki masraflarım bu kadar diye oda belki böyle yaparsan ayağını yorganına göre uzatır
Yok canım ya masraflarımız zaten belli her ay ne kadar ödeyeceğimiz fakat brnim eşim fazla parasını değil bizim harcayacağımız tutarı gönderiyor ama bu parayı isteyen hatalı çünkü kaç yaşına grlmiş anne baba kocaman insanlar ve bıktım çocuğum stresli doğacak diye korkuyorum

bu annen baba ve görümcenin bir kazancı bir işi yok mu merak ettim

bu annen baba ve görümcenin bir kazancı bir işi yok mu merak ettim
2ewden gelen kiraları war kpederin emekli maaşı we arabaları war giderleri şuan oturdukları ew kirası ki bunu ödemiyorlar ve 1500kredi borçları war bizden çok çok iyi durumdalar

2ewden gelen kiraları war kpederin emekli maaşı we arabaları war giderleri şuan oturdukları ew kirası ki bunu ödemiyorlar ve 1500kredi borçları war bizden çok çok iyi durumdalar
hani durumları olmaz bir nebze anlarım ama onların size bebek beklerken destek olmaları gerekirken sizden para istemeleri hiç doğru değil.

bu durumun sizi ne kadar etkilediğini eşinize söyleyin
hem maddi hemde manevi yıprandım de.
yakında bebeğimiz olacak ve paraya ihtiyacımız artacak de.
Dedim ki çocuğumuz olacak eğer ailen wazgeçmezse çocuğumuz olduğunda da senden para istediklerinde ne yapacaksın o zaman vermem diyor ama buna inanmıyorum inşallah vermez ama onun ailesi bu kadar yüzsüzken para göndermemesi imkansız olacaktır ve sürekli önüme sundukları biz oğlumuzu daha ewlendirmeyi düşünmüyorduk bizim ewlendirecek durumumuz yoktu we bize eewlenmicem diye söz vermişti of daha bunun gibi bi ton saçma sapan olaylar

Dedim ki çocuğumuz olacak eğer ailen wazgeçmezse çocuğumuz olduğunda da senden para istediklerinde ne yapacaksın o zaman vermem diyor ama buna inanmıyorum inşallah vermez ama onun ailesi bu kadar yüzsüzken para göndermemesi imkansız olacaktır ve sürekli önüme sundukları biz oğlumuzu daha ewlendirmeyi düşünmüyorduk bizim ewlendirecek durumumuz yoktu we bize eewlenmicem diye söz vermişti of daha bunun gibi bi ton saçma sapan olaylar
ne biçim aile bu ya?
resmen oğlumuzun etinden sütünden yününden daha pek yararlanamamıştık demek istemişler.
zamanında ailesi de benim anneme aynı şeyi yapmış. babamla evlenmesini istememişler çünkü annem o zamanlar yeni memur olmuş ve ailesi de para ellerinden gidecek diye vermek istememişler. ama annem de aynı senin eşin gibi, evlendikten sonra da ailesine yardım etmiş. ben ve kardeşim doğduktan sonra da devam etti bu durum, babam da aynı sizin gibi çok şikayetçiydi bu durumdan.

ne biçim aile bu ya?
resmen oğlumuzun etinden sütünden yününden daha pek yararlanamamıştık demek istemişler.
zamanında ailesi de benim anneme aynı şeyi yapmış. babamla evlenmesini istememişler çünkü annem o zamanlar yeni memur olmuş ve ailesi de para ellerinden gidecek diye vermek istememişler. ama annem de aynı senin eşin gibi, evlendikten sonra da ailesine yardım etmiş. ben ve kardeşim doğduktan sonra da devam etti bu durum, babam da aynı sizin gibi çok şikayetçiydi bu durumdan.
İşde aynen babanızım durumu benim eşimde war peki ne zaman bırakmış para göndermeyi

Back
X