dertler derya olmuş :(

aZHa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
149
0
0
Diğer
herkesin derdi vardır muhakkak ama benim çok derdim var
bayramdan sonra vizelerim var ama çalışamıyorum... çünkü kafam rahat değil kendimi derslere veremiyorum sözlümle aram bozuk, annemle aram bozuk... kimse beni anlamıyor herkes sadece ders çalış diyor ama ders çalışmam için kimse yardımcı olmuyor sözlümle 1gün içerisinde en az 2kez kavga ediyoruz saçma sapan şeyler yüzünden beni sıkıyor daraltıp bunaltıyor annem desen sanki ben onun çocuğu değilmişim gibi sürekli konuyu anlamadan bilmeden beni suçluyor hep sözlümün tarafında herkes beni sıkıyor
ev arkadaşlarım desen ayrı bir problem annemin evine geliyorum mutlu olamıyorum arkadaşlarımla kaldığım eve gidiyorum mutlu olamıyorum bu kadar sıkıntımın üstüne bir de ev arkadaşlarımla uğraşıyorum...sanki o evde ben anneyim tüm yük benim üstümde. Vurdum duymaz, üzerine düşen görevi yapmayan,pis...ne kadar olumsuz huy varsa ev arkadaşlarım da onların da arkasını toplamaktan usandım ödevlerim birikti sınavlarım geldi her şey kötüye gidiyor eve gelip evi pis görüp temizlik yapmaktan usandım yapmasam kendim pislikten aşırı rahatsız oluyorum amann banane diyemiyorum yapınca da hem madden hem manen çöküyorum...
bu yıl her şey benim için kötüye gidiyor Rabbim bana yardım et

sozlunuzle konusmayi deneyebilirsiniz. ustune gitmemesini istediginizi anlatabilirsiniz. sonucta aski niye istiyoruz mutlu olmak icin.

arkadaslarinizla da is bolumu yaparsaniz daha iyi olur sanirim. biri yemekten biri temizlikten donusumlu sorumlu olursa falan. hic olmadi baska ev mi yok, baska eve cikabilirsiniz sanirim.

ders calisamama seyine ben de bi sey diyemiyorum bende de ayni dert var bilmiyorum napcam.

Son düzenleme:
canım ben de farklı bir şehirde okumuştum,ben de yaşadım anlattığın ev arkadaşını sorunlarını,mezun olalı 1 yıl oluyor inan o günleri bile arıyorum,sınav haftasında insan normalde takmayacağını şeyleri bile kafasına takıyor,boşver hiç birşey senin hayatından önemli değil,hepsi düzelir,düşünsene şimdi sınavlarına çalışmazsan finaller zorlayacak seni,ve sınav haftası bitip keşke hiç bişeyi kafaya takmayıp ders çalışsaydım diyeceksin,sözlülnle de aran düzelecek,bu pişmanlığı yaşamamak için otur çalış hiç bişey düşünme,sınav haftası geçince zaten stresini atacaksın,ama notların kötü gelirse daha da strese girersin,pişman olma sonradan ve çalış :)

bilemiyorum inanın çok sıkıldım tek söyleyeceğim Rabbim bu günümü aratmasın... şunu anladım ki insanlarla uğraşmak en zor işmiş
bende keşkeee önemsemesem boşver diyebilsem ama evdeki düzensizlik beni çok yıpratıyor

en iyisi relax olup salmak ne kadar kendini kasarsan o kadar kötüye gidiyor herşey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…