herkesin derdi vardır muhakkak ama benim çok derdim var
bayramdan sonra vizelerim var ama çalışamıyorum... çünkü kafam rahat değil kendimi derslere veremiyorum
sözlümle aram bozuk, annemle aram bozuk... kimse beni anlamıyor herkes sadece ders çalış diyor ama ders çalışmam için kimse yardımcı olmuyor
sözlümle 1gün içerisinde en az 2kez kavga ediyoruz saçma sapan şeyler yüzünden beni sıkıyor daraltıp bunaltıyor
annem desen sanki ben onun çocuğu değilmişim gibi sürekli konuyu anlamadan bilmeden beni suçluyor hep sözlümün tarafında herkes beni sıkıyor 
ev arkadaşlarım desen ayrı bir problem
annemin evine geliyorum mutlu olamıyorum arkadaşlarımla kaldığım eve gidiyorum mutlu olamıyorum
bu kadar sıkıntımın üstüne bir de ev arkadaşlarımla uğraşıyorum...sanki o evde ben anneyim tüm yük benim üstümde. Vurdum duymaz, üzerine düşen görevi yapmayan,pis...ne kadar olumsuz huy varsa ev arkadaşlarım da onların da arkasını toplamaktan usandım
ödevlerim birikti sınavlarım geldi her şey kötüye gidiyor eve gelip evi pis görüp temizlik yapmaktan usandım
yapmasam kendim pislikten aşırı rahatsız oluyorum amann banane diyemiyorum yapınca da hem madden hem manen çöküyorum...
bu yıl her şey benim için kötüye gidiyor
Rabbim bana yardım et

bayramdan sonra vizelerim var ama çalışamıyorum... çünkü kafam rahat değil kendimi derslere veremiyorum

ev arkadaşlarım desen ayrı bir problem

bu yıl her şey benim için kötüye gidiyor