Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dertlerim saymakla bitmeztamam canım şimdi herkes toplanıp seninle ilgilenicek
Herkesin derdi kendine büyük dertleri terazide mi tartıyoruzBir zamanlar veganın derdine küçük diyen, koca dertli üye![]()
Kış bitiyor neredeyse depresyonu mu kalir... O senin kendi depresyonun Naz571 depresyonuAcaba kış depresyonu mu bu hep hüzün![]()
Herkesin derdi kendine büyük dertleri terazide mi tartıyoruz
Herkesin derdi kendine büyük dertleri terazide mi tartıyoruz
Anladık çok mutlusun burası dert köşesi insanların dertlerini küçümseyen bu bölüme girmesinBir zamanlar veganın derdine küçük diyen, koca dertli üye![]()
Bir tane değil ki amaEe ben de öyle demiştim zaten bir zamanlar
Ama sen inatla benim derdim büyük yarışı yapıyodun
Derdini yaz da bari yardımcı olalım![]()
Anladık çok mutlusun burası dert köşesi insanların dertlerini küçümseyen bu bölüme girmesin
Anladık çok mutlusun burası dert köşesi insanların dertlerini küçümseyen bu bölüme girmesin
Konumu neden saptırıyorsun ısrarlaÇok mutlu değilim ama mutsuzluğumu senin gibi başkalarıyla yarıştırmıyorum en azından![]()
naz denizde kum sende dert yine neye dertlendin kocam demedeStres küpüyüm bu aralar başım dumanlı efkarlandım![]()
Alttan alma derken ne yapacağımkeser döner sap döner gün gelir hesap döner..
şimdi derdini küçümseyenlere alttan alma zamanı..
Yok eşimle alakası yoknaz denizde kum sende dert yine neye dertlendin kocam demede