- 19 Ocak 2019
- 458
- 349
- 53
- Konu Sahibi Algernonya
-
Gebelik deniyoruz aylardır olmuyor kısmına takıldım, biz iki senedir deniyoruz olmadı henüz. Sağlık sorunlarınız ise bir şekilde halledilir, beliniz&boynunuz için doktora görünün.
Bir ara eşimin işi dolayısıyla biz de ayrıydık yazın, o konuda haklısınız zor olur bilirim.
Kendinize bir uğraş bulmanızı öneririm, belki böylece çevre de edinirsiniz.
Gerçekten kafaya takılacak kadar önemli değil çünkü dert ettiğiniz şeyler bence.
Anlıyorum ama 30 yaş birşey değil, ben de tam basmasam da 31 sayılıyorum artık. Ki ay değil iki seneden bahsediyorum. Biz de birçok şeyi denedik testlerde de vs.. Hepsi normal. Gençsiniz yani daha. Stres olmayın bu yuzden dicem ama ben de yapıyorum bazen. Neyse. Umarım herşey gönlünüzce olur.Aylardır diye gerilmem yaşımın 30 olmasından ve sadece ayda bir görüşüyoruz olmamızdan.
Belim ve boynumun ağrısı geçmiyor, gitmediğim doktor denemediğim ilaç,egzersiz,alternatif tıp kalmadı.
Eşimle bir senedir ayrıyız, hala da ayrı olacağız. Yaşadığım şehir küçücük bi yer.
Halk eğitim kurslarına bile gideyim dedim sadece mesai saatlerinde var. Ben de çalıştığım için gidemiyorum.
Spora da gidemiyorum ağrılarım yüznden
Ailem de uzakta.
Durum böyle.
Pcos var bende. Doktor bi an önce deneyin dedi. Biz de göze aldık. Olursa tek başıma idere edeceğim de Keşke olsa.Esinizle ayriyken gebe kalmaniz ve dogum yapmaniz ne kadar mantikli, bilemedim
Anlıyorum ama 30 yaş birşey değil, ben de tam basmasam da 31 sayılıyorum artık. Ki ay değil iki seneden bahsediyorum. Biz de birçok şeyi denedik testlerde de vs.. Hepsi normal. Gençsiniz yani daha. Stres olmayın bu yuzden dicem ama ben de yapıyorum bazen. Neyse. Umarım herşey gönlünüzce olur.
Bende de var pco. Hic stres yapma. Bitkisel kurler dene. Bir de rahim filmi cektirmediysen cektir. Ben cektirdigim ay hamile kaldim. Oglum 1,5 yasindayken de hic planlamadigim halde surpriz ikinci gebelik oldu. Biri 2 yasinda biri 2 aylik simdi. Yani pco gebelige engel degil. Umarim en hayirli zamanda sen de kucagina alirsin bebeginiPcos var bende. Doktor bi an önce deneyin dedi. Biz de göze aldık. Olursa tek başıma idere edeceğim de Keşke olsa.
Anne degilim. Fakat hamileliğin bebek bakımının tek basına idare edilmeyecek bırsey oldugunu bılıyorum.Pcos var bende. Doktor bi an önce deneyin dedi. Biz de göze aldık. Olursa tek başıma idere edeceğim de Keşke olsa.
Bende de var pco. Hic stres yapma. Bitkisel kurler dene. Bir de rahim filmi cektirmediysen cektir. Ben cektirdigim ay hamile kaldim. Oglum 1,5 yasindayken de hic planlamadigim halde surpriz ikinci gebelik oldu. Biri 2 yasinda biri 2 aylik simdi. Yani pco gebelige engel degil. Umarim en hayirli zamanda sen de kucagina alirsin bebegini
Yok canım 6 aylık hamilelik sürecine kadar idare edeceğim sonra işten ayrılıp eşimin yanına gideceğim de işte hayaller..Anne degilim. Fakat hamileliğin bebek bakımının tek basına idare edilmeyecek bırsey oldugunu bılıyorum.
Tuplerinde hafif tikanikliklar varsa acilmasini sagliyor. Bu da hamile kalma sansini cok arttiriyor. Ilk uc ay sansin cok yuksek oluyor.Nasıl yani rahim filmi sadece test değil miydi?
Bi ilaç mı veriliyor beraber nasıl oldu anlatır mısın?
Nasıl yani rahim filmi sadece test değil miydi?
Bi ilaç mı veriliyor beraber nasıl oldu anlatır mısın?
Tuplerinde hafif tikanikliklar varsa acilmasini sagliyor. Bu da hamile kalma sansini cok arttiriyor. Ilk uc ay sansin cok yuksek oluyor.
Histerosalpingografi (ilaçlı rahim filmi) Nasıl Yapılır?
HSG (ilaçlı rahim filmi) genel olarak söylemek gerekirse rahim ağzı kanalındaki bir tıkanıklıktan, rahim içindeki bir yapışıklıktan veya Fallop tüplerindeki bir tıkanıklıktan şüphelenildiğinde uygulanır. En sık uygulama alanı gebe kalamama ve tekrarlayan düşüklerdir.www.jinekoloji.net
Perşembe günü ben de çektireceğim, bir tek tüplere bakılmadı çünkü. Senin de bakılmadıysa çektir korkulacak birşey yok çok kısa birşey sürüyor zaten.
Yaşadığınız yerde bu kadar yalnızsanız neden eşinizin yanına gitmiyorsunuz? Fazla meraklıyım belki ama özel değilse yazabilir misiniz? Çalışıyormuşsunuz iş yerinizde hiç arkadaşınız yok mu? Ek olarak şu an bence gebelik için hiç doğru bir zaman değil. Sırf uğraşınız olsun diye doğum yapacaksınız gibi geldi bana ama şartlarınız uygun değil ki. Eşiniz olmadan gebelik süreci geçirmek üstüne bebek bakmak çok zor olur sizin için. Yardımcı olabilecek hiç kimse yokmuş üstelik
Tabi ki yaptirabilirsin. Benim cok ağrılı gecmisti. Ama bazisi hicbir sey hissetmediğini soyluyor. Eger korkarsan genel anesteziyle de yapiyorlar. Cok kisa suruyor, bence anesteziye gerek yok. Adet bitiminden itibaren bir hafta icinde yapılıyor diye hatirliyorum. Ben ozelde cektirmistim ama devlette de var tabi. Once bir kadin dogumcuya gidip ordan film icin randevu aliniyor devlette. Ozelde direk kendin gidip cektiriyorsunAnladım teşekkür ederim
Bi araştırayım bakalım. Umarım tek başına yaptırabileceğim bi uygulamadır.
Allah gonlunuze göre versinYok canım 6 aylık hamilelik sürecine kadar idare edeceğim sonra işten ayrılıp eşimin yanına gideceğim de işte hayaller..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?