- 10 Nisan 2011
- 1.057
- 110
- Konu Sahibi karbeyaz00
...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk secenek mantikli geldi bana. Ayri bir eve cikana kadar boyle maalesef.
3.çalışacağım kendi evimi tutacağım ve eşyalarımı alacağım, annem de isterse gelecek
Annenize cok uzuldum. Babaniz hala calisacak guc ve sihhate sahipse elbette calismali. Birde calismiyorsa icki parasini nerden buluyor?
Başka bir şehre taşının? Başka birinin tahakkümü altında nereye kadar?Keşke o kadar kolay olsa kesinlikle bu seceneği secerdim. Kendimi bazen güçsüz buluyorum psikolojim çöküyor gibi oluyor bünyem bozuldu artık iş bnei toplar inşallah. Babam öle ayrı eve izin vercek biri değil hayatta kabul etmez rahat vermez öle bişeye rahat ettirmez beni bazen sakayla bıktım bu evden dediğimde bile aklında ne varsa at diyor hemen ailemiz dagılır gibi tehditler ediyor alttan alttan annemi de rahat bırakmazzzzz ahh ahhhhhh ancaa evlenince cıkarm bu evden ki ben zaten birini sevebilme özürlüyüm korku ve kaygılarım yüzünden
Başka bir şehre taşının? Başka birinin tahakkümü altında nereye kadar?
Hani deseniz ki "bekarken tek başıma yaşamayı ben istemiyorum", hadi neyse... Ama evde tek çalışan olduğunuz halde buna sizin karar verememeyi kabullenmeniz açıkça çok acı olur.
Annemle evlendiginden beri iciyor yazmissiniz. Sanirim babaniz istemedigi bir evlilik yapmis ve alkol bagimlisi olmus. Peki alkol tedavisine yanasiyor mu? Cok fazla beklenti icerisine girmeyin babaniz icin. Bu saatten sonra degismez. En azindan alkol tedavisi olsa.Elinde hala bir kart var sanırım son demlerini oynuyor ya da günü birlik işlere gidiyo aldıgını iiçiyor sıcıyor işte evi de kıt kınaat gecindiriyor. Anneme bende üzülüyorm ama benim de farklı yanım yok ondan suan..
Annemle evlendiginden beri iciyor yazmissiniz. Sanirim babaniz istemedigi bir evlilik yapmis ve alkol bagimlisi olmus. Peki alkol tedavisine yanasiyor mu? Cok fazla beklenti icerisine girmeyin babaniz icin. Bu saatten sonra degismez. En azindan alkol tedavisi olsa.
Siz once guzel bir isinizi bulun hayirlisiyla. Simdiden pesin pesin para hesabi yapmayin. Iyi ya da kotu, az yada cok babanizin emegi vardir uzerinizde. Ben calisipta tek kurus dahi eve yardimda bulunmamanizi dogru bulmam. En azindan evinizin mutfak ihtiyacinizi karsilasaniz o bile yeter. Nasilsa babaniz bu saatten sonra degismeyecek. Annenizin kocadan yana yuzu gulmemis, bari sizinle biraz gun yuzu gorsun derim ben. Kendi annem geldi aklima simdi. Ben dayanamazdim sahsen anneme. Cebimde para varsa yarisini anneme veririm mutlaka. Umarim guzel bir isiniz olur. Allah yardimciniz olsun.
Hayir canim babanizin avcuna goturup koymayin parayi. Iyi bir evde, yeni esyalarla yasamak istemeniz en dogal hakkiniz. Bu gune kadar sahip olamadiklarinizi isteyeceksiniz elbette. Ama babanizla bu nasil olur onu rahata alistirmadan bilemedim bende. Is bulunca bi karsiniza alip konusun babanizi. Bakalim tepkisi ne olacak? Bi kere alkolu artik birakmayi sart kosun babaniza.Yok canım evlenmeden önce de içiyormus zaten.. Annemle ilgisi yok anne babasız büyümüş sorunu bu.
Zaten mutfagını ilaki karsılarım evin anneme veriirm para. Ben iyi bir evde yasamak istiyorm ama babamı da lıstırıp bişeyler yapmak istemiyorm ikilemim bu. Gerci birde eve esya aldırmaz babam öyle de bir gıcıklıgı var ona verelim o parayı daha iyi tabi acıkca sölemede de ..
mesleğimiz aynı bende grafikerim .. banada o daha mantıklı geliyor fakat anneme üzülüyorm
Annene uzulmemelisin cunku bu hayati kabullenen kendisi. Babaniza ses cikarmayip bu hayati yasamaya devam eden ve cocuklarini bu hale getiren kendisi.
Hayir canim babanizin avcuna goturup koymayin parayi. Iyi bir evde, yeni esyalarla yasamak istemeniz en dogal hakkiniz. Bu gune kadar sahip olamadiklarinizi isteyeceksiniz elbette. Ama babanizla bu nasil olur onu rahata alistirmadan bilemedim bende. Is bulunca bi karsiniza alip konusun babanizi. Bakalim tepkisi ne olacak? Bi kere alkolu artik birakmayi sart kosun babaniza.