Bende ole dusunuorum .Ansızın gelıyor .Allah yardımcımız olsun .Gıtmedıgı doktor kalmadı bılıomusunuz.Ayy cok gecmis olsun benim tanidigim su en etkili dedikleri alman asisini oldu 14 gun once ve dun korona pozitif cikti cigerlerinin her yerini sarmis acil yogun bakima kaldirildi doktorlar bile asi olmus bu kadar kotu olmamasi gerekiyordu dediler alkol sigara kullanmaz ustelik.
Valla cani isteyene bulasiyo sanki bu korina iyice psikolojim bozulmaya basladi disarida nereye dokunsam korona kapicam tedirginligi yasiyorum
İyice cogaldi bu meret kimde var kimde yok bilinmiyorda is arkadasimin amcasi antikor testi yaptirmis oooo antikorlarin cok iyi sen korona olmazsin demis doktor 1 hafta sonra koronadan o da yogun bakimlik oldu doktorlarda tipda tahmin uzerine net bisey yok asilarda oyle maskelerde ama tedbiri yinede elden birakmamak lazim Allah buyuk coluk cocugu olanlar var onlari korusun Allah su mubarek gundeBende ole dusunuorum .Ansızın gelıyor .Allah yardımcımız olsun .Gıtmedıgı doktor kalmadı bılıomusunuz.
Amin .Ve bılıomusunuz kaç gundur tedırgınım.Kafaları yıyorum .Bende varmıdır dıye .Şaka gıbıİyice cogaldi bu meret kimde var kimde yok bilinmiyorda is arkadasimin amcasi antikor testi yaptirmis oooo antikorlarin cok iyi sen korona olmazsin demis doktor 1 hafta sonra koronadan o da yogun bakimlik oldu doktorlarda tipda tahmin uzerine net bisey yok asilarda oyle maskelerde ama tedbiri yinede elden birakmamak lazim Allah buyuk coluk cocugu olanlar var onlari korusun Allah su mubarek gunde
Ben de negatif ciktim ama koronayim eminim Allah hâlâ asilamayip Libya'ya asi gonderenlere yazsın vebaliniAblamın yaklaşık 20 gün once karnı agrımaya başladı .Safra kesesınde taş varmış .Oldukçada ıltıhaplıymış .Doktor bulduk amalıat oldu fln.Hamd olsun .Ama hala normal hayatına donemedı tabıkı .Enıştemde bu arada rahatsızlandı .Ayaga kalkamadı .Kas agrıları oldu .Bel agrısı oldu .Gıtmedıgı doktor kalmadı .3 kez korona testı yaptırdı .Sonuçlar negatıf.En son nefes alamafı .Nefes darlıgı yasadı .Gogus bolumune gıttı ve doktor korona gecırmıssın cıgerlere ınmış dedı .Dıkkat edın kızlar .Test negatıf cıkıyor ama korona oluyorsun.Ve cıgerlere ınıyor .Sonra hastanede yatıyor enıstem .Ablamda evde .Bıtmıyor bu korona.Gıderek daha kötü oluyor .Psıkolojım bozuldu ıyıce .Allah cocuklarına bagıslasın.Eşine ,Aılesıne...Dıyecek kelıme bulamıyorum.Şimdi kime kızalım .Yanı anlıyacagınız kabus gıbı bır 20 gun gecırdım .Halada gecırıorum.Dualarınızı esırgemeyın.Testı negatıf cıkanlar ve hala rahatsızlıgı devam edenler cıger fılmı cektırın.
Akcigerınıze baktırdınuz mı ?Nefes alabılıomusunuz?Ben de negatif ciktim ama koronayim eminim Allah hâlâ asilamayip Libya'ya asi gonderenlere yazsın vebalini
Tesekkur ederım .geçmiş olsun
virüs yok, evde geçirenlere bir şey olmuyor, o daha fazla hasta olanlar ilaçları içen diyen kişiler de okusa keşke
ablanıza da büyük geçmiş olsun en azından kısa sürede ameliyat olabilmiş
bir süre iyileşme sürecinde zorlanır ama sonrasında olağan hayatına döner
moral vve bağışıklık önemli
siz de dikkat edin psikolojik olarak çökmek vücudu hastalıklara hazır hale getiriyor
Bu durumda Aspirin ne işe yarıyor .Birde prof. Dr olan tanidigimiz korona olursaniz cigerlere iner yatis gerekli olursa hemen 1 tane asprin icin doktorunuzada soyleyin 1 asprin ictim diye dedi. Ölumlerin cogu verilen ilaclar agir gelip kan pihtilasmasi yapiyormus ve beyne pihti attigi icin ölumler olurmus. Sizinde aklinizda olsun boyle bi durumda kalirsaniz yatis gerekli cigere inen korona durumu olursa "doktorunuza danisarak" aspirin kullanabilirsiniz
Evet sureklınokarak duyuyorum .Hatta aşıyı bıle kaldıramaysn beynıne pıhtı atıp felc gecıren ınsanlar tanıorumBirde prof. Dr olan tanidigimiz korona olursaniz cigerlere iner yatis gerekli olursa hemen 1 tane asprin icin doktorunuzada soyleyin 1 asprin ictim diye dedi. Ölumlerin cogu verilen ilaclar agir gelip kan pihtilasmasi yapiyormus ve beyne pihti attigi icin ölumler olurmus. Sizinde aklinizda olsun boyle bi durumda kalirsaniz yatis gerekli cigere inen korona durumu olursa "doktorunuza danisarak" aspirin kullanabilirsiniz
Kan sulandirici. Verilen yogun ilaclar kanda pihti yapiyormus o da beyne gidebiliyormus bunun icin 1 tane aspirin icin doktorunuza soylerek demistiBu durumda Aspirin ne işe yarıyor .
Anladım .Ne olucak halımız bılmıorum .Kan sulandirici. Verilen yogun ilaclar kanda pihti yapiyormus o da beyne gidebiliyormus bunun icin 1 tane aspirin icin doktorunuza soylerek demisti
Bakmadılar 2. Testi yaptilarAkcigerınıze baktırdınuz mı ?Nefes alabılıomusunuz?
Baktırın lutfen .Bakmadılar 2. Testi yaptilar
Çok sevındım adınıza.Bende gecırdım korona.Evde tedavı oldum.Meyve sebze yedım bol bol ve sarmısak .Ama enıstem hastanede umarım daha ıyı olur .Geçmiş olsun. Bir an önce sağlık ve huzurlarına kavuşurlar umarım.
Ben de korona pozitif çıktığımda eşim negatif çıkmıştı ama benden daha ileri belirtiler gösterdi. Testlerin güvenilirliği çok tartışmalı dediğiniz gibi.
Biz bol bol meyve yedik, D vitamini takviyesi aldık ve her gün nane-limon ya da kış çayı şeklinde zencefil, ayva, elma, limon içeren karışımlar hazırladık. Bize kendimizi iyi hissettiriyordu ve ilk bir kaç gün sonrasında ağırlaşmadan atlatabildik.
Kaç yaşında. Benim annem babam oldu şimdi rahatız sanıolar babam kronik koah hastası bi de çok ileri. Hergün dışarı sigara içmeye kaçılmış annemden. Ve bütün gün dışarda asi oldu diye rahat sanıomus annem dedi. Asinin 2.dozunu olmamış mıAyy cok gecmis olsun benim tanidigim su en etkili dedikleri alman asisini oldu 14 gun once ve dun korona pozitif cikti cigerlerinin her yerini sarmis acil yogun bakima kaldirildi doktorlar bile asi olmus bu kadar kotu olmamasi gerekiyordu dediler alkol sigara kullanmaz ustelik.
Valla cani isteyene bulasiyo sanki bu korina iyice psikolojim bozulmaya basladi disarida nereye dokunsam korona kapicam tedirginligi yasiyorum
2. Dozu oldumu emin degilim 61 yasinda sigara alkolde yokKaç yaşında. Benim annem babam oldu şimdi rahatız sanıolar babam kronik koah hastası bi de çok ileri. Hergün dışarı sigara içmeye kaçılmış annemden. Ve bütün gün dışarda asi oldu diye rahat sanıomus annem dedi. Asinin 2.dozunu olmamış mı
Alman aşısı iyi demişlerdi demek o da işe yaramiyor2. Dozu oldumu emin degilim 61 yasinda sigara alkolde yok
Bilemiyorum o yuzden sasirdik kaldik asi olmasina ragmen yogum bakimlik oldu adam acil oksijen destegi verilmeli diye cok agir atlatiyorAlman aşısı iyi demişlerdi demek o da işe yaramiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?