dertler üstüste gelince napıyorsunuz ??

kertenkelebek35

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
257
79
18
34
Kızlar gecen sene mezun oldugumdan beri işlerim hiç yolunda gitmedi aksilikler peşimi bırakmıyor isyan etmek istemiyorum ama gücüm kalmadı artık ne iş hayatım ne özel hayatım ne aile ilişkilerim hiçbiri yolunda değil.. destek almaya karar verdim evet anlık işe yarıyor ama sonra dertler gene katmerli bi şekilde gelmeye başlayınca ne ilacın ne görüşmelerin hiçbiri işe yaramıyor.
Eskiden o kadar pozitiftim ki bi şekilde basa cıkardım herseyin üstesinden gelirdim şimdi ne yapsam olmuyo evet ''hayırlısı buymus''diyorum ama nereye kadar bi düzen kuramadım neye tutunayım şasırdım ..
ücretli öğretmenliğe basvurdum en son sürekli elimde telefon bekliyorum arayan yok ptesi yani 9 günlük tatilde fazla mesai yapmıslar hiçte aklıma gelmedi aramıslar ben acamamıstım haliyle yerııme birini almıslar bu sabah gittim MEB'e anlattım durumu en azından bos kadro olursa arayın dedim kadın hadi güle güle demesin mi biz sizle mi ugrascaz falan filan birsürü sey devletin memuru ben orda öğretmen olarak bulunuyorum herseyi gectim insan olarak bi sorun için gittim gördüğüm muameleye bak tabi cıktım tesekkür edip aglayarak döndüm eve ve daha birsürü aksilik
KIZLAR ben mi cok abartıyorum elbetteki insanlar evlatlarını kaybediyo ne acılar cekiyor hala ayakta ama ben dayanamıcam gibi hissediyorum ..siz ne tavsiye edersiniz ne yapmalıyım daha mı cok dua okumalıyım daha mı cok üzülmeliyim nasıl düzelir işler ?? cevaplarsanız cok mutlu edersiniz beni

Sabir sabir ve herseyi biraz umursamamak ... Hersey yolunda gitmesin? Nolcak? Biraz caba zarf ettikten sonra teker teker hersey düzelir insallah :)

Ben dertlerim kaldiramayacagim noktaya gelince isyan etmemek icin benden daha kötü durumda olanlara bakip halime sukrederim.Cok dua ederim rabbim bir kapi acar dertsiz insan mi olur?Sagligin bozulursa yine kendin cekeceksin hem mutsuz hem sagliksiz.Ne gerek var hayat kisacik...

evet haklı olabilirsinz ama hani insan bi umut arıyor tutunmak için çok şükür saglıgım yerinde ama bunları düşünerek onu bozucam yakında :)

Herseye bir haftalik ara verin bence :) sonrasinda yeni bir motivasyon ile cözüm arayin ... Ben öyle yapiyorum :)) hakkinizda hayirlisi cnm

Herşey üst üste gelince yine de halime sukredip dua ediyorum kul sıkışmayınca Hızır yetismezmis buna inanıyorum. Ne zaman bitmiş hissetsem hiç umulmadık bir kapı açılıyor gönlünü ferah tut

Sorunlarım üst üste gelince şükrediyorum , çünkü gerçekten en bunaldigim anda hepsi birden çözülüyor. İnşallah sizin de öyle olur.

Herşey üst üste gelince yine de halime sukredip dua ediyorum kul sıkışmayınca Hızır yetismezmis buna inanıyorum. Ne zaman bitmiş hissetsem hiç umulmadık bir kapı açılıyor gönlünü ferah tut
inşallah dediğiniz gibi olur cook sagolun :) cünkü önümde cook önemli bir sınav var ve benim artık ona odaklanmam lazım güç bulmam lazım daha cok dua etmeliyim demekki :))

hayat cok kısa yasım cok genc ama ben cok takıyorum sanırım yaslandıgımı hissediyorum :/

Sanırım ogretmensuniz benim yaşadığım yer doğuda bir il buradada sözleşmeli öğretmen bulamayıp işletme mezunu artık ne bitirdiysen aliyorlar

Her dert kendince ağırdır.. Ben çok beter şeyler yaşadım.. Ama hep dua ettim .Şükür ettim.Sabır diledim.. Sabiri da böyle ogrendim açıkçası.. Kendinizi bu kadar yipratmayin. Zamanı gelince niye bu kadar takmisim diyeceksiniz.. Kendinizi kapatmayin.. Hayat bir imtihan.. Bu da sizin imtihaniniz.. Herşey gelip geçiyor inanın ki..

Sanırım bugün ve yaklaşık 3 seneden beri yaptığım tek şey ağlamak. .evlendigimizden beri borç hep borç. .abisiyle ortakti guya,ama borc gorunce yari yolda birakti,arabayida aldi kacti..hersey duzelick derken daha da kötüye gidiyor hersey..yarı aç yarı tok yasiyoruz..onlar ise güllük gulistanlik yasiyolar..ev bile yaptırdilar ..ve artık benim psikolojm alt üst. .ha dersin ki unudun var mi?artik hic yok ,hemde hic..sadece sonumuzu bekliyorm..off off Rabbim hayırlı kapı açsın,ne diyeyim..

bulunduğunuz ilin halk eğitim ve belediye kurslarını araştırın onlar da ücretli öğretmen alımı yapıyorlar zaman zaman, alanınız nedir bilemiyorum ama, el sanatları vs vs ise kullanabilirsiniz, yok türkçe matematik falansa özel kreş ve etütleri araştırın. ücretli öğretmenlerde gerçekten az paralara çalışıyor, yaşınız da gençmiş özgeçmiş doldurmaya bakın bir süre parayı önemsemeyin. o arada da kpss çalışıp atanmayı hedefleyin.

Evde olmak iyidir ya.Ben kurtlar sofrası bir ortamda stres ve kırgınlık içinde fazla mesailerle çalışıyorum.Keyfine bak.
Oldupu zaman çalışırsın.

Başa gelen çekilir zira yapacak bişey yok
Özetle dua ediyor ve bekliyorum
Allah sabredenlerle beraberdir sözünü sık sık kulağıma fısıldıyorum

Dert anası olup yaşama devam ediyorum ne yapayım.
Benden iyilere bakıp özenerek, benden kötü durumdakilere bakıp şükrederek.
Kolay kolay ağlamam ben, başladım mı da saatlerce iç çeke çeke ota, b.ka, Allah ne verdiyse :)

Allah hepimizin işlerini yoluna soksun, dualarımızı kabul etsin. Amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…