- 26 Eylül 2015
- 257
- 79
- 18
- 34
- Konu Sahibi kertenkelebek35
-
evet haklı olabilirsinz ama hani insan bi umut arıyor tutunmak için çok şükür saglıgım yerinde ama bunları düşünerek onu bozucam yakında :)Sabir sabir ve herseyi biraz umursamamak ... Hersey yolunda gitmesin? Nolcak? Biraz caba zarf ettikten sonra teker teker hersey düzelir insallah :)
evet haklı olabilirsinz ama hani insan bi umut arıyor tutunmak için çok şükür saglıgım yerinde ama bunları düşünerek onu bozucam yakında :)
Sorunlarım üst üste gelince şükrediyorum , çünkü gerçekten en bunaldigim anda hepsi birden çözülüyor. İnşallah sizin de öyle olur.
inşallah dediğiniz gibi olur cook sagolun :) cünkü önümde cook önemli bir sınav var ve benim artık ona odaklanmam lazım güç bulmam lazım daha cok dua etmeliyim demekki :))Herşey üst üste gelince yine de halime sukredip dua ediyorum kul sıkışmayınca Hızır yetismezmis buna inanıyorum. Ne zaman bitmiş hissetsem hiç umulmadık bir kapı açılıyor gönlünü ferah tut
sabır evet en önemlisi bugun mesela birazda olsa alışıyorum unutuyorum sonra ertesi gün yine bişi cıkıyor gene darma duman oluyorum işte bu noktada artık dua da edemiyorum :/Dua sabır zaman başka bisey yapılmıyor
hayat cok kısa yasım cok genc ama ben cok takıyorum sanırım yaslandıgımı hissediyorum :/Ben dertlerim kaldiramayacagim noktaya gelince isyan etmemek icin benden daha kötü durumda olanlara bakip halime sukrederim.Cok dua ederim rabbim bir kapi acar dertsiz insan mi olur?Sagligin bozulursa yine kendin cekeceksin hem mutsuz hem sagliksiz.Ne gerek var hayat kisacik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?