• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertler üstüste gelince napıyorsunuz ??

peki gectti mi şimdii artık mutluyum diyebiliyomusunuz eger öyleyse gercekten sevinirim her kötü olayın sonucu güzel bitmeli bence ki acılar hafiflesin :)
Aile is konusunda geçti. Özel hayatta da sadece hafifledi... Mutluyum tabiki.. Allah başka dertler vermesin.. Sadece özel hayatta arada uzuntulerim oluyor. Tamamen atlatmış degilim ama o çok kötü olduğum zamanlar gibi değilim.Daha umutluyum hatta. Güneş bir gün bizim için de doğar ... Herşeyin bir sebebi var.. Bunları yasamamizin da.. Onun için sıkin dişinizi. Rabbe siginin. Sabirla bekleyin. Goreceksiniz hersey daha iyiye gidecektir. Hayat her zaman kötü gitmez..Her karanlığın sonunda bir ışık vardır..

Aile is konusunda geçti. Özel hayatta da sadece hafifledi... Mutluyum tabiki.. Allah başka dertler vermesin.. Sadece özel hayatta arada uzuntulerim oluyor. Tamamen atlatmış degilim ama o çok kötü olduğum zamanlar gibi değilim.Daha umutluyum hatta. Güneş bir gün bizim için de doğar ... Herşeyin bir sebebi var.. Bunları yasamamizin da.. Onun için sıkin dişinizi. Rabbe siginin. Sabirla bekleyin. Goreceksiniz hersey daha iyiye gidecektir. Hayat her zaman kötü gitmez..Her karanlığın sonunda bir ışık vardır..
o kadar hasret kaldım ki o ışığı görmeye ondan bu kadar umutsuzum insallah dediğiniz gibi olur sizinde umarım düzene girer diger konularda :)

o kadar hasret kaldım ki o ışığı görmeye ondan bu kadar umutsuzum insallah dediğiniz gibi olur sizinde umarım düzene girer diger konularda :)
Gerçekten düzelecek hersey.. Umudunuzu kaybetmeyin.. Her zaman bir yol vardır.. insallah Allah sesinizi duysun. ❤. Rabbim sizi de çektiğiniz sıkıntılardan bir an önce kurtarsın. Unutmayın bu sizin sinaviniz öğretmenim.. :) Bunu da başarıyla vereceksiniz.

Gerçekten düzelecek hersey.. Umudunuzu kaybetmeyin.. Her zaman bir yol vardır.. insallah Allah sesinizi duysun. ❤. Rabbim sizi de çektiğiniz sıkıntılardan bir an önce kurtarsın. Unutmayın bu sizin sinaviniz öğretmenim.. :) Bunu da başarıyla vereceksiniz.
çook tesekkür ederim cok sagolun gercekten içime bi nebzede olsa su serptiniz enerjiniz yeter :)) inşallah ögrenicem bende insan başa gelmeden öğrenemiyor sabretmeyi

çook tesekkür ederim cok sagolun gercekten içime bi nebzede olsa su serptiniz enerjiniz yeter :)) inşallah ögrenicem bende insan başa gelmeden öğrenemiyor sabretmeyi
Ne mutlu bana.. Konuşmak isterseniz her zaman dinlerim.. Kesinlikle insan öğreniyor sabri.Ben her seferinde iyileşmeyi ogrendim.. İyi ki yasamisim.Hayata bakış açım değişti. . Siz de her seferin de daha da iyileseceksiniz.. Acınızı sıkıntılarınizi sevin.Korkmayın onlardan. Üstüne gidin .. Şükür edin Rabbe siginin.Gerçekten iyi haberlerinizi almak isterim.. Güçlü birine benziyorsunuz. Üst üste gelen sıkıntılara rağmen savasiyorsunuz.. Kazanan siz olacaksınız .

Kızlar gecen sene mezun oldugumdan beri işlerim hiç yolunda gitmedi aksilikler peşimi bırakmıyor isyan etmek istemiyorum ama gücüm kalmadı artık ne iş hayatım ne özel hayatım ne aile ilişkilerim hiçbiri yolunda değil.. destek almaya karar verdim evet anlık işe yarıyor ama sonra dertler gene katmerli bi şekilde gelmeye başlayınca ne ilacın ne görüşmelerin hiçbiri işe yaramıyor.
Eskiden o kadar pozitiftim ki bi şekilde basa cıkardım herseyin üstesinden gelirdim şimdi ne yapsam olmuyo evet ''hayırlısı buymus''diyorum ama nereye kadar bi düzen kuramadım neye tutunayım şasırdım ..
ücretli öğretmenliğe basvurdum en son sürekli elimde telefon bekliyorum arayan yok ptesi yani 9 günlük tatilde fazla mesai yapmıslar hiçte aklıma gelmedi aramıslar ben acamamıstım haliyle yerııme birini almıslar bu sabah gittim MEB'e anlattım durumu en azından bos kadro olursa arayın dedim kadın hadi güle güle demesin mi biz sizle mi ugrascaz falan filan birsürü sey devletin memuru ben orda öğretmen olarak bulunuyorum herseyi gectim insan olarak bi sorun için gittim gördüğüm muameleye bak tabi cıktım tesekkür edip aglayarak döndüm eve ve daha birsürü aksilik
KIZLAR ben mi cok abartıyorum elbetteki insanlar evlatlarını kaybediyo ne acılar cekiyor hala ayakta ama ben dayanamıcam gibi hissediyorum ..siz ne tavsiye edersiniz ne yapmalıyım daha mı cok dua okumalıyım daha mı cok üzülmeliyim nasıl düzelir işler ?? cevaplarsanız cok mutlu edersiniz beni
Küçükken oyuncağımız kırılır ağlardık ya hani, işte şimdi bu durum nasıl komik geliyorsa, üzülmüyor takmıyorsak, ilerde de bu anlarımız önemsiz gelecek
. Boşuna üzülmüşüm diyeceğiz. Belki de oh be iyi ki de şöyle şöyle olmuş da bugün böyle rahatım vs diyeceğiz. Herşey geçecek. Bunu bilin sadece. Hiç bişey kalıcı değil. Ömrümüzün sonuna kadar gülemeyiz dimi? Ömrümüzün sonuna kadar da ağlayamayız.Halinize şükredin.

Ne mutlu bana.. Konuşmak isterseniz her zaman dinlerim.. Kesinlikle insan öğreniyor sabri.Ben her seferinde iyileşmeyi ogrendim.. İyi ki yasamisim.Hayata bakış açım değişti. . Siz de her seferin de daha da iyileseceksiniz.. Acınızı sıkıntılarınizi sevin.Korkmayın onlardan. Üstüne gidin .. Şükür edin Rabbe siginin.Gerçekten iyi haberlerinizi almak isterim.. Güçlü birine benziyorsunuz. Üst üste gelen sıkıntılara rağmen savasiyorsunuz.. Kazanan siz olacaksınız .
inşallah :))) hep dert yazmam güzel anılar oldukcada paylaşırırım mutlaka ;) hepiniz güzellikler mutlukluklar yasayın nasılki derdimi paylaşstım birazda olsa umudum yerine geldi aynı sekilde sevinclerde coğalır

Küçükken oyuncağımız kırılır ağlardık ya hani, işte şimdi bu durum nasıl komik geliyorsa, üzülmüyor takmıyorsak, ilerde de bu anlarımız önemsiz gelecek
. Boşuna üzülmüşüm diyeceğiz. Belki de oh be iyi ki de şöyle şöyle olmuş da bugün böyle rahatım vs diyeceğiz. Herşey geçecek. Bunu bilin sadece. Hiç bişey kalıcı değil. Ömrümüzün sonuna kadar gülemeyiz dimi? Ömrümüzün sonuna kadar da ağlayamayız.Halinize şükredin.
halime bin şükür işte üstüsüte gelince agır geldi napıcagımı sasırdım sadece :/ arkadaslarda saolsun yazdıklarıyla gercekten moral verdiler bana :) dediğiniz cok dogru cok uzak degil gecen yılla bile kıyaslayınca bi çok seyin olmamasına seviniyorum aslında bunlarda öyle olur umarım :))

halime bin şükür işte üstüsüte gelince agır geldi napıcagımı sasırdım sadece :/ arkadaslarda saolsun yazdıklarıyla gercekten moral verdiler bana :) dediğiniz cok dogru cok uzak degil gecen yılla bile kıyaslayınca bi çok seyin olmamasına seviniyorum aslında bunlarda öyle olur umarım :))
Allah hayırlısını versin size. Üzülmeyin. İyi düşünün iyi olsun. :*

inşallah :))) hep dert yazmam güzel anılar oldukcada paylaşırırım mutlaka :KK66: hepiniz güzellikler mutlukluklar yasayın nasılki derdimi paylaşstım birazda olsa umudum yerine geldi aynı sekilde sevinclerde coğalır
Dertler sıkıntılar konusuldukca azalır.. İçinize atmayın yeterki.. Hayat ..Kimse dört dörtlük yaşayamıyor malesef.. İnsallah sevinclerinizi de okuruz burda.:KK50:

bir işe kalkışacağım zaman,önemli durumlarda,fırsatlarda falan "hayırlı olacaksa olsun" dilerim
olursa çok sevinir,şükür ederim
olmazsa da demekki benim için hayırlı değilmiş,
daha iyisi için olacağı içindir belki derim
bu şekilde atlatmak hiç de zor olmuyor
biraz polyannacılık gibi;)

Eger imkaniniz varsa sık sık sadaka verin inanin bende çok işe yarıyor hele hele elinin en dar olduğu zaman verdiğin sadaka sana kat be kat geri dönüyor biz muhtaçları sevindirelimki rabbimde bizleri sevindirsin

Back
X