Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

cnm ben de okudum Allah kabul etsin

1 hafta once hayalimdeki is icin gorusmeye gittim. Guzel gecti, ama bilmiyorum. Hala cevap bekliyorum. Sabah aksam dua ediyorum bu is olsun diye. Insallah olur.

Allah herkesin gonlune gore is versin insallah.

Arkadaslar son kalan iki arkadasim nur.sen ve nisanbu icin de duami okudum. Artik normal sirayla listeyi ben de takip edebilecegim yani sirasi gecen arkadaslarimin hepsini tamamladim insaallah da her gun bir arkadasimiza okudugumuz bu dualarimiz kabul olur.

Yarin da benim test gunum, hayirli pozitif sonuclar alip burdan da sizlere duyurmak istiyorum, insaallah ben de umduguma nail olurum. Allah'im kimseyi evlat kokusuna hasret birakmasin. Bu guzel yardimlasma basligini dusunup acan arkadasima tekrar tekrar tesekkur ediyorum. İki gundur hafifledim diyebilirim. Cok cok stressliydim daha oncesi:)) tekrardan Allah razi olsun diyorum.

allah kabul etsin.aramıza tekrar hoşgeldin evet canım artık hergün bir arkadaşa dua okunacak.inşallah rabbim senin içinde ol diyecek ve mucizene kavuşacaksın.müjdeli haberini bekliyoruz.topiğimizin ilk hamişi nisanbu,sonra meral ve inşallah sonra sen hamiş olacaksın hepimizin bu evlatsızlık derdinden kurtuluruz umarım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı salih saliha evlatlar nasip eder.sendende allah razı olsun önemli olan topik açmak değil önemli olan duayı okumak allah hepimizin gönlünün muradını tez vakitte versin inşallah

bugun kime okuyoruz yazarmısınız . bulamadım sayfa resmen karışmış kime okuyacağımı anlayamadım

ben tülay arkadaşımıza okudum canım
Allahım gönlündeki muradını versin inşallah.

1 hafta once hayalimdeki is icin gorusmeye gittim. Guzel gecti, ama bilmiyorum. Hala cevap bekliyorum. Sabah aksam dua ediyorum bu is olsun diye. Insallah olur.

Allah herkesin gonlune gore is versin insallah.

Hakkında hayırlısı olsun.

Ben de 1001 Fatiha'mı bitirdim.

TULAY_20 ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
NİYETİ HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARININ OLMASI
CUMA AKŞAMI SAAT 21:00 'A KADAR DUAMIZI OKUYORUZ
Meral1987 (esra)-------
esma------------------
41zeynep--------------OKUDU
as25------------------
cemrem29 ------------
nur.sen---------------OKUDU
nisanbu---------------
sengelen--------------OKUDU
flzaşk2003------------
pıtırcık_43------------
oknk-----------------
tulay_20-------------
nekadarzor-----------
aruna----------------
whattodonow--------
hpk(pınar)------------
burcu_81------------ OKUDU
doga3---------------
sevil61---------------
vck------------------
cemre1987------------OKUDU
mavimenekşe----------
bahar85---------------
mrvb------------------
ironik-----------------
skyline---------------
suzan361-------------
aşkbebek--------------OKUDU
su1938----------------
mirror1981------------
zarifinci---------------
yattaravalli------------

Son düzenleme:
...................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…