Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

slm cnm evet sende bende bu aralar yokuz hadi sen bebeğin için uğraşıyorsun
ya ben bende malum kayınvaldemlerdeyim:27:
Nasılsın nasıl gidiyo işlemler sonuç ne şimdilik:34:

hoşgeldin canım nasılsın:16::16::16::16:çok özledim seni bebeğim:54::54::54::54:
Evet canım bebiş için uğraşıyorum başımdan geçenleri anlatıcam sana gülmekten bayılırsın :1::1::1::1::1:
Ben kurtuldum kaynanadan malum artık görüşmüyoruz:21::21::21::21::21::21::21:
Canım son olarak adetten 10gün önce kan tahlili vermem lazımmış onuda verdikten sonra heyete girecekmiş.
1 ay falan sürer bu arada bende soğan kürü kullanıyorum miyom için belki bu sürenin uzaması benim için hayırlıdır.
Miyom küçülmeli yoksa ameliyat kaçınılmaz olur dualarını eksik etme canım:54::54::54::54::54:

canım ben bu gün girebildim ne kadar zor arkadaşımızın duasını okudum allah kabul etsin arunadan sonra bayram süresince hergün 1 kişiye okuyacam ama nete girip yazamıyabilirim...hepinizin bayramı mübarek olsun ...bayramdan güzel haberlerle dönersiniz işallah...:nazar:

allah kabul etsin canım tamam canım ben listeme eklerim günü gelince okuduğunu yazarım.seninde bayramın mübarek olsun duaların kabul olsun gönlünün muradını versin rabbim inşallah

hoşgeldin canım nasılsın:16::16::16::16:çok özledim seni bebeğim:54::54::54::54:
Evet canım bebiş için uğraşıyorum başımdan geçenleri anlatıcam sana gülmekten bayılırsın :1::1::1::1::1:
Ben kurtuldum kaynanadan malum artık görüşmüyoruz:21::21::21::21::21::21::21:
Canım son olarak adetten 10gün önce kan tahlili vermem lazımmış onuda verdikten sonra heyete girecekmiş.
1 ay falan sürer bu arada bende soğan kürü kullanıyorum miyom için belki bu sürenin uzaması benim için hayırlıdır.
Miyom küçülmeli yoksa ameliyat kaçınılmaz olur dualarını eksik etme canım:54::54::54::54::54:

HOŞBULDUKKKKKK SENDE HOŞGELDİN ŞEKERİM
evet ben bayram diye hep ordayım sarma sarılacak gel
halaılar yayılacak gel,baklava yapılacak gel bide hepsine ayrı günde yapıyo kadın ya
artık ben 5 günde:27:hale geldim yaaaaaaa:9:
hadi bakalım az kalmış o zaman eşin aşağı yukarı 3 aya kadar ameliyat olacak desene inş
ayy geen seni mi buldu komik şeyler kızzzzzzzz sen çekiyosun demek :9::9::9:
soğan kürü işe yarıyo galiba çünki bazı topiklerde okuyorum rast gelirsem küçülüğyo muş
inş cnm ameliyatsız kurtulursun şu miyomdan heppppp dualarımdasın cnmbenim seni unutmak olurmuuuuu:29:

hpk-pınar)-------------çarşamna
burcu_81---------------perşembe
doga3------------------cuma
sevil61-----------------cumartesi
vck--------------------pazar
cemre1987------------pazartesi

kızlar bu sırayı evdeyken okurum net yok özel niyet varsa bana yazın yoksa kalbindekini versin derim:1:

Benim sıramda cuma günüymüş dileğim maddi sıkıntıların geçmesi işlerimizin rast gitmesi şimdiden sağolun
tamam canım zaten yazmasanda okuyacağını biliyorum allah kabul etsin :16::16::16::16::16:
Benim dileğim eşimin ameliyatının başarılı geçmesi ve tüpbebek yapabilmek.sonuçtada hamiş olmak inşallah:34::34::34::34:

hoşbuldukkkkkk sende hoşgeldin şekerim
evet ben bayram diye hep ordayım sarma sarılacak gel
halaılar yayılacak gel,baklava yapılacak gel bide hepsine ayrı günde yapıyo kadın ya
artık ben 5 günde:27:hale geldim yaaaaaaa:9:
Hadi bakalım az kalmış o zaman eşin aşağı yukarı 3 aya kadar ameliyat olacak desene inş
ayy geen seni mi buldu komik şeyler kızzzzzzzz sen çekiyosun demek :9::9::9:
Soğan kürü işe yarıyo galiba çünki bazı topiklerde okuyorum rast gelirsem küçülüğyo muş
inş cnm ameliyatsız kurtulursun şu miyomdan heppppp dualarımdasın cnmbenim seni unutmak olurmuuuuu:29:

kız hani gitmeyecektin sen zaten rahatsızsın işini hala kızın ,yengen yaptı:26::26::26::26::26:
Sen git kaynananın işlerini yap karşı koyamadın değilmi canım arkadaşım.
Olsun yaz bunları tahtaya hamiş olda göster onlara dünyanın kaç bucak olduğunu:33::33::33::33:
Evet canım öyle görünüyor 2,3ay sürer.canım bende elektrik var sanki herşeyi çekiyorum beni görenin espri yapası tutuyor
biliyormusun süleymaniyeden rapor alıcam ya sekretere diyorumki bak benimle iyi ilgilen gidip seni nette rezil ederim yoksa
kız:53::53::53::53::53:oldu tabi ben çok ünlü biriyim sen beni tanımıyormusun diyorum :9::9::9::9::9::9:
Kızda arkadaşına bakıyor yok tanıyorum hergün burdasın seni tanımamak mümkünmü yakında akraba olucaz sakın hakkımda kötü birşey yazma raporunu erken vericem diyor:27::27::27:

kız hani gitmeyecektin sen zaten rahatsızsın işini hala kızın ,yengen yaptı:26::26::26::26::26:
Sen git kaynananın işlerini yap karşı koyamadın değilmi canım arkadaşım.
Olsun yaz bunları tahtaya hamiş olda göster onlara dünyanın kaç bucak olduğunu:33::33::33::33:
Evet canım öyle görünüyor 2,3ay sürer.canım bende elektrik var sanki herşeyi çekiyorum beni görenin espri yapası tutuyor
biliyormusun süleymaniyeden rapor alıcam ya sekretere diyorumki bak benimle iyi ilgilen gidip seni nette rezil ederim yoksa
kız:53::53::53::53::53:oldu tabi ben çok ünlü biriyim sen beni tanımıyormusun diyorum :9::9::9::9::9::9:
Kızda arkadaşına bakıyor yok tanıyorum hergün burdasın seni tanımamak mümkünmü yakında akraba olucaz sakın hakkımda kötü birşey yazma raporunu erken vericem diyor:27::27::27:

:9::9::9::9::9:
KIZ SEN VARYA SENNNNNNNN NE FENASIN kızın yüreğine indirecekmişsin heeeeeeee:9:
doğru günlerdir gittiğin yerde tanınırsın tabiii ee bi yandan ii olumş desene bari kız tırsar da raporu öne koyar :9::9:
yok temizlik yapmadım cnm sadece sarma sardım baklavaya gittimde geç kalmışım hayrettttttttt:17:
eşime yaptırdım temizliği dedim ben anne olacam lerde ben ebbeklerime sağlam lazımım dedim gık demedi
yapsın benim 6 senedir yaptığıma tutsun oh olsun ona ooo hamiş olayım çekecekleri var elimden topunun vallahi....
inş cnm sperm bulunurda sen yükleme transfer işlerine girersin arkandan da ben geleyim kız ayağını sürt heeeeeeeeeeee:20:
rabbim bundan sonraki bayramlarımızı üç dört kişilik aile olarak yaşamamızı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşş:52:

:9::9::9::9::9:
Kız sen varya sennnnnnnn ne fenasın kızın yüreğine indirecekmişsin heeeeeeee:9:
Doğru günlerdir gittiğin yerde tanınırsın tabiii ee bi yandan ii olumş desene bari kız tırsar da raporu öne koyar :9::9:
Yok temizlik yapmadım cnm sadece sarma sardım baklavaya gittimde geç kalmışım hayrettttttttt:17:
Eşime yaptırdım temizliği dedim ben anne olacam lerde ben ebbeklerime sağlam lazımım dedim gık demedi
yapsın benim 6 senedir yaptığıma tutsun oh olsun ona ooo hamiş olayım çekecekleri var elimden topunun vallahi....
Inş cnm sperm bulunurda sen yükleme transfer işlerine girersin arkandan da ben geleyim kız ayağını sürt heeeeeeeeeeee:20:
Rabbim bundan sonraki bayramlarımızı üç dört kişilik aile olarak yaşamamızı nasip etsin inşşşşşşşşşşşşşşşş:52:

iyi olmuş hep geç git kız banyodaydım de:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
Benimki olsa kesin kalp krizi geçirir bu lafın üzerine:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Ay ne güzel demişsin eşine iş yaptırdınmı gerçekten :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
Benimki hiç iş yapamaz aman bana iş çıkarmasında işte yapmasın zaten:27::27::27::27::27::27::27:
Bencede burunlarını sürtmek lazım hakediyorlar bencede:4::4::4::4::4::4::4:
Ah canım inşallah benim eşimde de senin eşinde de herkeste sağlıklı sperm ve yumurta çıkarda bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Bu arada eşmin yaptığı testte 1milyon diğer hücre çıktı doktora nedir dedim işe yaramaz hücreler dedi :47::47::47::47::47::47:
Biz ondan bile umutlanırken işe yaramaz demesi beni çok üzdü.:14::14::14::14::14:
Inşallah canım son çocuksuz geçirdiğimiz bayramımız olur birdahaki bayramda bebişlerimize güzel elbiseler alırız bayramı bayram gibi yaşarız inşallah
yaaaa ben yine kendime hakim olamadım geçen gün yine alış verişe çıkınca çok güzel bir bebek önlüğü gördüm dayanamadım mağazadan çıktığımda önlüğü almıştım
sonra baktım baktım önlüğe aldığım kıyafetlere inşallah benim bebeğime nasip olur başkasına hediye etmek zorunda kalmam dedim

iyi olmuş hep geç git kız banyodaydım de:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
Benimki olsa kesin kalp krizi geçirir bu lafın üzerine:52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Ay ne güzel demişsin eşine iş yaptırdınmı gerçekten :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
Benimki hiç iş yapamaz aman bana iş çıkarmasında işte yapmasın zaten:27::27::27::27::27::27::27:
Bencede burunlarını sürtmek lazım hakediyorlar bencede:4::4::4::4::4::4::4:
Ah canım inşallah benim eşimde de senin eşinde de herkeste sağlıklı sperm ve yumurta çıkarda bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Bu arada eşmin yaptığı testte 1milyon diğer hücre çıktı doktora nedir dedim işe yaramaz hücreler dedi :47::47::47::47::47::47:
Biz ondan bile umutlanırken işe yaramaz demesi beni çok üzdü.:14::14::14::14::14:
Inşallah canım son çocuksuz geçirdiğimiz bayramımız olur birdahaki bayramda bebişlerimize güzel elbiseler alırız bayramı bayram gibi yaşarız inşallah
yaaaa ben yine kendime hakim olamadım geçen gün yine alış verişe çıkınca çok güzel bir bebek önlüğü gördüm dayanamadım mağazadan çıktığımda önlüğü almıştım
sonra baktım baktım önlüğe aldığım kıyafetlere inşallah benim bebeğime nasip olur başkasına hediye etmek zorunda kalmam dedim

tatlım eşimin eli mahkum anası varya onu parçalar yardım etmezse
seni ben doğurdum yapacaksın diyo kadın bana ne yapsın benden bu kadar :9::9:
inş cnm umutlarımız gene ertelenmesin dualarımız allh katında yerini bulsun:14:
yok cnm ben bakıyorum soruyorum alamıyorum eşim kızıyo sakın alma diyo
zaten elimde gitmiyo almaaya şahsen çünki korkuyorum sanki alıp başkasına vermek zorunda kalıcam diye:18:
bi tek resimlik aldım o kadar ama olsun annesi neler neler alır ona
cnm hücre mücre bizim için o bile önemli sen kafana takma bence hücre çıkması bile güzel umut verici
onlar işe yaramaz diyo ama hücre olacak ki sperm üretsin çıkış olsun hücre olmadan nerde sperm oluşup çıkacak
onlar bilmem kaçın altındakine bile azolu diyoda:37:inş sevineceksin sen bu tedavide inan bana :34:

cnm hergün bir arkadaşa okunuyor biz önceden listede olduğumuz içiçn günlük okuduk
sen sonradan katılacağın için önceki arkadaşlara okumanı istiyoruz sonra günlük listeyi takipet
çünkü hergün başka arkadaşa okunuyor o yüzden tarih var üzerlerinde

O zaman ben geçmişi okuyayım, ona göre de duaları okuyup-bitireyim dimi?

vck tatlım ben çıkıyorum
biraz işim var yemekte yapayım gene görüşürüz
bayramdan sonra da msn de görüşelim ya senle yüz üze sohbeti özledim kızzzz:54:

WHATTODONOW ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
NİYETİ HAYIRLI KISMET
23 EKİM SALI AKŞAMI SAAT 21:00 'A KADAR DUAMIZI OKUYORUZ

Meral1987 (esra)-------
esma------------------
41zeynep--------------
as25------------------
cemrem29 -------------
nur.sen----------------
nisanbu----------------
sengelen---------------
flzaşk2003-------------
pıtırcık_43-------------
oknk-------------------
tulay_20---------------
nekadarzor-------------
aruna------------------
whattodonow----------
hpk(pınar)-------------OKUDU
burcu_81---------------
doga3------------------okudu
sevil61-----------------
vck--------------------
cemre1987-------------
mavimenekşe-----------okudu
bahar85----------------
mrvb------------------
ironik------------------
skyline----------------
suzan361-------------
aşkbebek-------------
su1838---------------
mirror1981------------
zarifinci---------------okudu
yattaravalli------------
beklenengungelecek----
asinaz-----------------

allah kabul etsin

ARUNA ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
NİYETİ HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLARININ OLMASI
22 EKİM PAZARTESİ AKŞAMI SAAT 21:00 'A KADAR DUAMIZI OKUYORUZ

Meral1987 (esra)-------
esma------------------
41zeynep--------------OKUDU
as25------------------
cemrem29 -------------
nur.sen----------------
nisanbu----------------
sengelen---------------
flzaşk2003-------------
pıtırcık_43-------------
oknk-------------------
tulay_20---------------
nekadarzor-------------
aruna------------------
whattodonow----------
hpk(pınar)-------------
burcu_81--------------
doga3-----------------OKUDU
sevil61----------------
vck-------------------
cemre1987------------
mavimenekşe----------
bahar85---------------
mrvb------------------
ironik------------------
skyline----------------
suzan361-------------
aşkbebek-------------OKUDU
su1838---------------
mirror1981------------
zarifinci---------------
yattaravalli------------
beklenengungelecek----
asinaz-----------------

allah kabul etsin

vck okudum gözden kaçmış heralde :3: atlamamaya çalışıyorum

kardeşimize okudum hayırlı kısmeti biran önce çıksın karşısına mutlu bir yuvası olsun inşallah :)

Meral (bütün arkadaşlara okuyacak topiğe giremiyor)
esma---------(oknk,tülay_20,nekadarzor,aruna)
as25---------(41zeynep,cemrem29,nur.sen.nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık,oknk,tülay_20,nekadarzor,aruna)
cemrem29------(aruna)
nur.sen(nekadarzor,aruna)
nisanbu-------(oknk,tülay_20,nekadarzor,aruna)
sengelen-------(nekadarzor,aruna)
whattodonow----------(meral,esma,as25,cemrem29,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,tülay_20,nekadarzor,aruna)
burcu_81------(aruna)
doga8--------(-aruna)
sevil61-------(as25,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık,oknk,tülay_20,nekadarzor,aruna))
vck----------(tülay_20,nekadarzor,aruna)
slyline-------(oknk,tülay_20,nekadarzor,aruna)
suzan361-------(nekadarzor,aruna)
su1938--------haber bekleniyor
mirror1981---------(meral,esma)
yattaravalli-------(tülay_20,nekadarzor,aruna)
zarifinci-----------(41zeynep,as25,cemrem29,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık,nekadarzor,aruna)
beklenengungelecek----------(meral,esma,41zeynep,as25,cemrem29,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık)
asinaz--------(meral,esma,41zeynep,as25,cemrem29,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık,oknk,tülay_20,nekadarzor,aruna)

arkadaşlar lütfen en yakın zamanda dualarımızı tamamlıyalım :42::42::42::42::42:

Ben rumuzumun karşısındaki isimlere mi okuyacağım vck? Burada senin ismin yok?

as25---------(41zeynep,cemrem29,nur.sen.nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık,oknk,tülay_20,nekadarzor,aruna)
cemrem29------(aruna)
whattodonow----------(meral,esma,as25,cemrem29,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,tülay_20,nekadarzor,aruna)
burcu_81------(aruna)
doga8--------(-aruna)
sevil61-------(as25,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık,oknk,tülay_20,nekadarzor,aruna))
zarifinci-----------(41zeynep,as25,cemrem29,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık,nekadarzor,aruna)
beklenengungelecek----------(meral,esma,41zeynep,as25,cemrem29,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık)
asinaz--------(meral,esma,41zeynep,as25,cemrem29,nur.sen,nisanbu,sengelen,flzask2003,pıtırcık,oknk,tülay_20,nekadarzor,aruna)

arkadaşlar lütfen en yakın zamanda dualarımızı tamamlıyalım :42::42::42::42::42:

cnm ben aruna arkadaşımıza kadar okudum
whattodonow arkadaşımız oknk ye kadar okudum demişti bana

cemrem29------(aruna)
burcu_81------(aruna)
doga8--------(-aruna)

arkadaşım ben eksiklerimi tamamlamıştım hatta yazmıştım eksikleri tamam kimseye borçum kalmadı diye görmediniz galiba.

WHATTODONOW ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ
NİYETİ HAYIRLI KISMET
23 EKİM SALI AKŞAMI SAAT 21:00 'A KADAR DUAMIZI OKUYORUZ

Meral1987 (esra)-------
esma------------------
41zeynep--------------
as25------------------
cemrem29 -------------
nur.sen----------------
nisanbu----------------
sengelen---------------
flzaşk2003-------------
pıtırcık_43-------------
oknk-------------------
tulay_20---------------
nekadarzor-------------
aruna------------------
whattodonow----------
hpk(pınar)-------------OKUDU
burcu_81---------------
doga3------------------okudu
sevil61-----------------
vck--------------------
cemre1987-------------
mavimenekşe-----------okudu
bahar85----------------
mrvb------------------
ironik------------------
skyline----------------
suzan361-------------
aşkbebek-------------
su1838---------------
mirror1981------------
zarifinci---------------okudu
yattaravalli------------
beklenengungelecek----
asinaz-----------------

allah kabul etsin

okudum allah kabul edilsin:49::emir_bebek:

cemrem29------(aruna)
burcu_81------(aruna)
doga8--------(-aruna)

vck cnm ben aruna ve whattodonow arkadaşımın duasını okudum borcum kalmadı allaha şükürrrrrrrrrrrr:16:

WHATTODONOW kardeşimizin duasını okudum.Rabbim hayırlı bir eş ve ardından hemen de hayırlı evlatlar nasip etsin.Rabbim bizler gibi aratmadan versin inşallah

Back
X