Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

hakkten hamiş olsan giderdi demek o derece hee:53:
Verilmiş sadakan varmış cnm dur daha nereye gidiyon kız daha hamiş olcan doğurucan o çocularına bakacan belki torun sahibi bile olacan sen :9:
Kaderde ne varsa o olur cnm şaka bi yana allhım sağlılı uzun ömürler versin bu dünyadan göçerken de dinli,iimanlı göçmeyi nasip etsin hepimize

evet canım demekki kaderimde bunu yaşamak varmış rabbim olmayan bebeğimi bile korudu:1::1::1::1::1:
Yok kız gitmedim daha seninle yüzme yarışı yapıcam gidermiyim öyle:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

evet canım demekki kaderimde bunu yaşamak varmış rabbim olmayan bebeğimi bile korudu:1::1::1::1::1:
Yok kız gitmedim daha seninle yüzme yarışı yapıcam gidermiyim öyle:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

demekki ömrün daha varmış güzelim
NE NE NEEEEEEEEEEEEE YÜZME YARIŞIMIIIIIIIIIIIII BAK GÜLÜYORUM ŞUAN HEEEEEEEE:9::9:
SEN SUUYA GİR ÇIRPIN O BİLE YETER BANA KIZZZZZZZZZZ
ben 5 mt yerde tamama can yeleğiyle yüzdüm ama sen bı karış suda can yeleği, simtle bile yüzemedinnnnnnnnnnnn
lalalalalaalaaaaaaaaaaaaa yüzemedinnnnnnnnnnnnnnn:52:

cnm çok haklısın herkes bişeyler yapıyo evinde geleni gideni olacak diye bende öle boş boş oturuyorum ne gelenim var ne gidenim
olsaydı bi bebişim onunla oyalanırdım vakit,ömrüm geçerdi ama yokkk nafile duadan başka çare yok bizim için
inş bi yere atanırsın cnm benim hakkına hayırlısı olsun bende kendimi liseyi bitirmeye adadım ne yapıyım boş boş durmaktan iidir
yoksa hep kafamda kuruyorum inan ki hamile haberi almaktan usandım rabbim bizlere dayanma gücü versin amin

kız ne üzülüyorsun ben gelirim sana sen bayrama ne hazırlık yaptın ondan haber ver:56::56::56::56::56:
Cemrem hatırlıyormusun açıkbüfeyi ne komiktik ya
offffffffffff ya keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu:34::34::34:

demekki ömrün daha varmış güzelim
ne ne neeeeeeeeeeeee yüzme yarışımııııııııııııı bak gülüyorum şuan heeeeeeee:9::9:
Sen suuya gir çırpın o bile yeter bana kızzzzzzzzzz
ben 5 mt yerde tamama can yeleğiyle yüzdüm ama sen bı karış suda can yeleği, simtle bile yüzemedinnnnnnnnnnnn
lalalalalaalaaaaaaaaaaaaa yüzemedinnnnnnnnnnnnnnn:52:
benim elimde kanıtım var senin varmı bak paylaşırım sonra görürsün suya girip çırpınma neymiş :60::60::60::60::60::60::60:

cnmm evdeyim ne yapayım herkez bayram hazırlığında benim hiç keyfim yok
içim kan ağlar bi bebişim olsaydıda bende güle oynaya geçirseydim ama nasip değilmiş..
dua ları bile farkında olmadan okumamışım diğer topiklerde çok üzüldüm halbuki hergün netteyim mazaretimde yok :1:
bugünde kpss açıklandı 83 almışım sınırdayım atanırmıyım bilmiyorum :(
herşey üst üste geliyor Allahı bu günlerimizi aratmasın

Canım inşallah atanırsınnnn
Rabbim gönlünene göre versinnnn...
ne yapalım tatlımm bu bayramda bebişsiz geçiriyoruzz..
gün doğmadan neler doğarrrrrr inşallah seneyeeee göbüşümüzeeeee geçiriirz insanların hani bebek yokmu sorularındanda kurtuluruz inşallahhhhh:16::16::16:

AH CANIM YA YARAMA TUZ BASTIN BENİMDE İÇİM YANIYOR HEMDE TAM 9 SENEDİR
ACABA BU HASRET BİTERMİ ODA MEÇHUL,DUADAN BAŞKA ELİMİZDEN NE GELİR Kİ
RABBİM YANAN ATEŞİMİZİ SÖNDÜRSÜN BİZE TARAFINDAN HAYIRLI SOY SOP NASİP ETSİN İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA
CANIM ÜZÜLME TELAFİ EDERSİN BENDE UNUTTUM GEÇEN GÜN DUAYI PAYLAŞMAYI ALLAH 'TAN SİZLER YARDIMIMA KOŞUYORSUNUZ ALLAH RAZI OLSUN
CANIM İNŞALLAH PUANINLA GÜZEL VE SENİN İÇİN HAYIRLI BİR YERE GİRERSİN HAKKINDA HAYIRLISIYSA OLSUN FAZLASI İÇİN ISRARCI OLMA
BİLİYORMUSUN BUGÜN NE OLDU NETTE CEMREM LE YAZIŞIYORDUK SONRA ACİL EVDEN ÇIKMAM GEREKTİ KOŞTURA KOŞTURA HAZIRLANDIM VE EVDEN ÇIKTIM
NEYSE ELİMDE TESBİHMATİK VARDI NİSANBU ARKADAŞIMIN TOPİĞİNDEKİ DUALARI HERGÜN 2 ARKADAŞA OKUMAYA KARAR VERMİŞLER BENDE KAÇ GÜNDÜR NETE GİRMEDİĞİM İÇİN HABERİM OLMADI
NEYSE YOLDA OKURUM DİYE ALDIM TESBİHMATİĞİMİ BİNDİM ASANSÖRE BEN 15.KATTA OTURUYORUM
DUALARIMI OKUYA OKUYA İNİYORUM ASANSÖRDE BİRDEN BİR GÜRÜLTÜ BİR TAŞ YAĞMURU ASANSÖRDE TEK BAŞIMAYIM HALAT KOPTU VE BEN ÖLDÜM DİYE DÜŞÜNDÜM
AMA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ ASANSÖR DURDUĞU GİBİ KENDİ KENDİNE TEKRAR HAREKET ETTİ VE BEN SAPASAĞLAM İNDİM ASANSÖRDEN
ALLAH KORUDU ŞÜKÜRLER OLSUN BU DUALARI HEM ARKADAŞLARIMIZ İÇİN OKUYORUM HEMDE AĞZIMIZDA DUA OLDUĞU İÇİN RABBİM BİZİ HEP KORUYOR:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım geçmiş olsun ucuz atlatmışsın gerçektenn Rabbim korumuşşşşşş..
ay ben çok korkarım asansörden tek başıma hayatta binmem
ama seninkide asansöre binilmiycek gibi değilki 15. katt:53:

kız ne üzülüyorsun ben gelirim sana sen bayrama ne hazırlık yaptın ondan haber ver:56::56::56::56::56:
Cemrem hatırlıyormusun açıkbüfeyi ne komiktik ya
offffffffffff ya keşke yakın olsaydık ne güzel olurdu:34::34::34:

gel cnm gel valla bayramın 1.ci günü kayannamdayım
2.ci günü abbamdayım 3.cü günü biber dolması, çorba,et kavurması yapıcam nasipse
he kızzzzzzz o neydi ben orda ne yemişim ya zaten pek boğazlı sayılmam da:17:
ama güzel geçti yaaaaaaa vallaaaaa bi hatıra oldu bize bide yüzseydin tam olacaktı da:8:
ah cnm ya ablama bile gitmiyorum bayramda eşim yok diyo neymiş zaten babamda görecekmişiz birbirimizi
oraya gitsem seni muhakkak görürdüm kızzzzzzzzz:25:

aynen canım allah korudu verilmiş sadakam varmış
evet canım yüksek ama asansörün bakımı yapılıyor her ay
ama 64 hane her dairede 4 kişi yaşasa orasını sen düşün:19::19::19::19:
Haklısın belki çocuğumuz olsa bu kadar çok dualar etmiyecektik
yada duamızın mahiyeti değişecekti o zaman çocuklarımızın sağlığı başarısı için dua ederdik
inşallah bizlerinde bayramı gelecek hemde hergünümüzü bayrammış gibi geçiricez allah'ın izniyle
canım inşallah rabbim kapalı kapılarını açsın hem işine hem bebişine kavuşursun amin

cnmm yaa ben seni müstakil bi evde yaşıyorsun zannetmiştim peki kayınv denler nerde oturuyor aynı apartmandamı
ooo siz çok bir aradasınız eltinde o apartmanda galiba ne güzel
çocuğumuz olsa onlar için dua ederdikk vakti değil inş en kısa zamanda bizde kavuşacağız sana az kaldı cnm
duaların için çok saol cnm inşllahhhhhhhhh herşey gönlümce olur :9:

canım geçmiş olsun ucuz atlatmışsın gerçektenn rabbim korumuşşşşşş..
Ay ben çok korkarım asansörden tek başıma hayatta binmem
ama seninkide asansöre binilmiycek gibi değilki 15. Katt:53:

allah razı olsun canım çok sağol
ne yapayım canım mecbur biniyorum aslında ben korkmuyordum
ama bundan sonra korkarım herhalde
geçen senede kapıyı bir açtım tam binicem eltimle konuşuyordum tesadüf asansöre baktım adım
asansörün kabini yok az kalsın aşağıya uçuyordum.benim asansör maceram bitmiycek anlaşılan bu evde oturduğum sürece

flzask tatlım gelmiş hoşgeldin güzelim nasıslın:54:

cnmm yaa ben seni müstakil bi evde yaşıyorsun zannetmiştim peki kayınv denler nerde oturuyor aynı apartmandamı
ooo siz çok bir aradasınız eltinde o apartmanda galiba ne güzel
çocuğumuz olsa onlar için dua ederdikk vakti değil inş en kısa zamanda bizde kavuşacağız sana az kaldı cnm
duaların için çok saol cnm inşllahhhhhhhhh herşey gönlümce olur :9:

YOK CANIM MÜSTAKİL DEĞİL ,KAYNANAMDA TEPEMDE OTURUYOR ONSUZ OLMAZ :27::27::27::27::27:
ELTİMLE AYNI APARTMANDA DEĞİLİZ AMA YAKINIZ.
OLUR İNŞALLAH RABBİM KABUL EDECEĞİ DUAYI ETTİRİRMİŞ KULUNA :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
EVET CANIM BENİM AZ KALDI İNŞALLAH SONUCU GÜZEL OLUR HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN AMİN

cnm çok haklısın herkes bişeyler yapıyo evinde geleni gideni olacak diye bende öle boş boş oturuyorum ne gelenim var ne gidenim
olsaydı bi bebişim onunla oyalanırdım vakit,ömrüm geçerdi ama yokkk nafile duadan başka çare yok bizim için
inş bi yere atanırsın cnm benim hakkına hayırlısı olsun bende kendimi liseyi bitirmeye adadım ne yapıyım boş boş durmaktan iidir
yoksa hep kafamda kuruyorum inan ki hamile haberi almaktan usandım rabbim bizlere dayanma gücü versin amin

ahh şöyle bembeyaz yanakları tombul tombul seker gibi bebişler onlara neler alırdık kıyafetler tokalar en süslü bizim kızımız olurdu
yada en yakışıklı bizim oğlumuz bayram günü babamızla bayramlaşırdık bize harçlık verirdi dedelerdende epey bişeyler toplardık zengin olurduk veee ev taksitlerini öderdik benim hayal buraya kadar :1::1:

gel cnm gel valla bayramın 1.ci günü kayannamdayım
2.ci günü abbamdayım 3.cü günü biber dolması, çorba,et kavurması yapıcam nasipse
he kızzzzzzz o neydi ben orda ne yemişim ya zaten pek boğazlı sayılmam da:17:
Ama güzel geçti yaaaaaaa vallaaaaa bi hatıra oldu bize bide yüzseydin tam olacaktı da:8:
Ah cnm ya ablama bile gitmiyorum bayramda eşim yok diyo neymiş zaten babamda görecekmişiz birbirimizi
oraya gitsem seni muhakkak görürdüm kızzzzzzzzz:25:

afiyet olsun canım şifa olsun ama kilo olmasın
yok canım ne boğazlısı biz hiç yermiyiz :56::56::56::56:
Güzel geçti ama sanki biri kafama taş attı yüzmedimmi ben aşkolsun sana
ablanada göndermiyor değilmi boşver sende anın tadını çıkar babanlarda hasret gider eşini olduğu gibi kabul et
birgün buralara yolun düşerse muhakkak bekliyorum:54::54::54::54:

ahh şöyle bembeyaz yanakları tombul tombul seker gibi bebişler onlara neler alırdık kıyafetler tokalar en süslü bizim kızımız olurdu
yada en yakışıklı bizim oğlumuz bayram günü babamızla bayramlaşırdık bize harçlık verirdi dedelerdende epey bişeyler toplardık zengin olurduk veee ev taksitlerini öderdik benim hayal buraya kadar :1::1:
inş cnm benim de en büyük hayalim
bebeğimi kucağıma alıp doyasıya gezmek görürüz inş o günleri:16:
Hoşbulduk tatlımmmm ..:16::16::16::16:
iyiyimm cnmm sen nasılsın bakalımmmmmmm:34::54:

iim cnm ne olsun bu gün evdeydim dinlendim :24:
baharcıkta izmire gitmiş desene bizler burdayız gidenler güle güle gitsin gelsin
:34:

cnm iyi yapmışsın lise bitirmekle evde bomboş durmaktansa bişeylerle oyalanırsın
cnm senin bebiş yapmam için daha erken lise bitecek sonra üni önce kariyer sonra bebiş öyle değilmi :34:
cnmm inşşllaah çokk istiyorum atanmayı çok çalışmadım kafamda azodan başka bişey yok ama yinede iyi alımışım be :nazar:

afiyet olsun canım şifa olsun ama kilo olmasın
yok canım ne boğazlısı biz hiç yermiyiz :56::56::56::56:
Güzel geçti ama sanki biri kafama taş attı yüzmedimmi ben aşkolsun sana
ablanada göndermiyor değilmi boşver sende anın tadını çıkar babanlarda hasret gider eşini olduğu gibi kabul et
birgün buralara yolun düşerse muhakkak bekliyorum:54::54::54::54:

sağol cnm evet bende onu öle kabul ettim zaten ne yapalım
inş cnm senide ben beklerim bigünü
tatlım şarjım :3:bitmek üzere ben kaçtım herkese ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr

inş cnm benim de en büyük hayalim
bebeğimi kucağıma alıp doyasıya gezmek görürüz inş o günleri:16:

iim cnm ne olsun bu gün evdeydim dinlendim :24:
baharcıkta izmire gitmiş desene bizler burdayız gidenler güle güle gitsin gelsin
:34:

İyi yapmışsın cnmm bayramda koşuşturma başlarrrr..artıkk ziyaretler filann
evt tatlım giddi baharcıkk..bizim topikte kaç arkadaş hep memleketlere gittilerr..
biz buralarda kalıcağızzzzzz:1:
.

Canım inşallah atanırsınnnn
Rabbim gönlünene göre versinnnn...
ne yapalım tatlımm bu bayramda bebişsiz geçiriyoruzz..
gün doğmadan neler doğarrrrrr inşallah seneyeeee göbüşümüzeeeee geçiriirz insanların hani bebek yokmu sorularındanda kurtuluruz inşallahhhhh:16::16::16:

Canım geçmiş olsun ucuz atlatmışsın gerçektenn Rabbim korumuşşşşşş..
ay ben çok korkarım asansörden tek başıma hayatta binmem
ama seninkide asansöre binilmiycek gibi değilki 15. katt:53:

canımmm hoşgeldin :16::16::16:
inş cnm atanırım bebişim gelmeden
yaaa bu bayram koydu bana çok dokundu ilk defa bu kadar acı duydum belkide ondandır..
annemler köye gidiyor sende gel dediler kocam çalışacak onsuz gitmem dedim bende evde pinekleyeceğim
aman zaten çocuk varmı diye soracaklar canımı sıkacaklar hiç gitmeyeyim daha iyi
evimde otururum kendi kendimin bayramını kutlarım bende

Back
X