Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

cannım ben ozur dılerım ben baya takıp ettım benı eklemedınız bır cevapda vermedınız bır ara gene baktım su 1938 dı baska bırı dıye devam etmedım yanı sımdıde hastayım bayada ılermemıssınz takıp etmem zor olacak ondan benı cıkarabılırmısnız dedım kırdıysam ozur dılerım hakkınızı helal edın

canım benim ben sana özel mesaj gönderdim gerçekten çok yoğunum bu aralar hatta arkadaşlarımda sağolunlar yardımcı oluyorlar yokluğumda.ben listeyi güncellerken okuyan okumayanları not alırken geçmişe döndüm ve senin ismini eklemediğimin farkına vardım hakkını helal et gözden kaçırmışım hemen hatamı anlayıp sana özel mesaj gönderdim hergün mesaj kutuma bakıyordum senden haber gelir diye ama mesajını alamadım yine umudum vardı gelir haber verirsin diye düşündüm şimdi esma arkadaşım listede senin okumak istemediğini yazınca üzüldüm acaba bana gönülmü koydu bana haber vermedi de esmaya haber verdi diye düşündüm .işte tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış meğerse hata üstüne hata yapmışım senin adını su1838 yerine su1938 yazmışım.sende haklısın farklı kişi olduğunu düşünmekle özür dilerim ben hatalıyım ama seni listeden çıkarmak istemiyorum istersen yetiştirmem çok ilerlemişsin ben katılamam bu sebepten dolayı dersen ben senin yerine okurum arkadaşlara yada kabul ederlerse bu seferlik o arkadaşlara herkes senin yerine bir kişiye bir tane okuruz telafi ederiz hatamızı nasıl istersen öyle olsun seni sıkmak istemem tekrar özür dilerim:18::18::18:

Son düzenleme:
hayırlı bayramlar arkadaşlar kusura bakmayın bayram dolayısıyla topiğe girmedim ama gözüm arkada değildi ben yokken bile beni idare edeceğinizi bildiğim için tembellik yaptım:1::1::1:

esma canım hayırlı bayramlar sanada nasılsınsın canım sende bayramda yalnız kaldın anneler yok eşin çalışıyor bebiş zaten yok:14::14::14::14::14:çok acı Rabbim inşallah bu günlerin hatırına bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin.bu arada birşey sorucam su arkadaşımızın okumayacağını nerden biliyorsun ben kendisine özel mesaj yazdım fakat geri dönmedi acaba kırıldımı bana anlayamadım birkaç kere duaya katılmak istediğini yazmıştı bende listeye eklemeyi unutmuşum gözden kaçmış geriye dönüp sayfaları okurken fark ettim ve kendisinden özür dileyip listede yer almak isteyip istemediğini sordum cevap yazmadı.sen şimdi listeye ekleyince okumak istemediğini merak ettim bana haber verseydi bence daha iyi olurdu şimdi gerçekten çok kırıldım.sana mesajı özel olarak yazmak istemedim en azından mesajımı belki kendiside görür diye düşündüm

cnm su1838 ben düzelttim çünkü diğer topiktede okuyordu arkadaşımız diğer sayfalarada bakınca düzelttim sen listeyi düzenlemediğin dönemde su arkadaşımıza msj attım dua listesinde eksiklerin var diye
bana öyle yazınca sana haber vereyim dedim listeden çıkmak istiyorum diye yazdı bi karışıklık olmasın çünkü ben daha önce yazmıştım msj
şimdide durum böyle
cnm evdeyim ben bayram yapmadım bu sene ama çok rahatım evde keyif yaptım:16:
bayramın kutlu olsun cnm
inş son bebişsiz bayramı olur hepimizin

canım benim ben sana özel mesaj gönderdim gerçekten çok yoğunum şu bu aralar hatta arkadaşlarımda sağolunlar yardımcı oluyorlar yokluğumda.ben listeyi güncellerken okuyan okmayanları not alırken geçmişe döndüm ve senin ismini eklemediğimin farkına vardım hakkını helal et gözden kaçırmışım hemen hatamı anlayıp sana özel mesaj gönderdim hergün mesaj kutuma bakıyordum senden haber gelir diye ama mesajını alamadım yine umudum vardı gelir haber verirsin diye düşündüm şimdi esma arkadaşım listede senin okumak istemediğini yazınca üzüldüm acaba bana gönülmü koydu bana haber vermedi de esmaya haber verdi diye düşündüm .işte tavşan dağa küzmüş dağın haberi olmamış meğerse hata üztüne hata yapmışım senin adını su1938 yerine su1938 yazmışım.sende haklısın farklı kişi olduğunu düşünmekle özür dilerim ben hatalıyım ama seni listeden çıkarmak istemiyorum istersen yetiştirmem çok ilerlemişsin ben katılamam bu sebepten dolayı dersen ben senin yerine okurum arkadaşlara yada kabul ederlerse bu seferlik o arkadaşlara herkes senin yerine bir kişiye bir tane okuruz telafi ederiz hatamızı nasıl istersen öyle olsun seni sıkmak istemem tekrar özür dilerim:18::18::18:
canım ne kusuru ben kımseyede kusmedım yanlıs anlasılmasın ben karısıklık olmasın dıye okumadımm suanda hastayım pazartesı anca başlarım eger sızede uyarsa hepsını 2 gunde okumaya çalısırım devam ederımm yok ozamn ben okuduklarımı pazartesı yazarımmm ozaman rabbım kabul etsınnn

cnm su1838 ben düzelttim çünkü diğer topiktede okuyordu arkadaşımız diğer sayfalarada bakınca düzelttim sen listeyi düzenlemediğin dönemde su arkadaşımıza msj attım dua listesinde eksiklerin var diye
bana öyle yazınca sana haber vereyim dedim listeden çıkmak istiyorum diye yazdı bi karışıklık olmasın çünkü ben daha önce yazmıştım msj
şimdide durum böyle
cnm evdeyim ben bayram yapmadım bu sene ama çok rahatım evde keyif yaptım:16:
bayramın kutlu olsun cnm
inş son bebişsiz bayramı olur hepimizin

biliyorum canım ben kesinlikle sana birşey demiyorum yanlış anlama sakın.
sadece arkadaşıma özelden mesaj attım bana dönmediği için ve sende okumayacak dediğin için acaba bana gönül mü koydu diye düşünmüştüm
ama anladım şimdi kendi hatamı ve arkadaşımın ismini yanlış yazdığımı
sizler benim ne kadar yoğun ve unutkan olduğumu biliyorsunuz:1::1::1::1::1:lütfen kimse kusuruma bakmasın:71::71::71::71::71:
oh canım sefan olsun keyfini sür bir daha ki bayramda ikizlerinle uğraşınca keyif falan yapamayacaksın inşallah
canım siz saraçoğlunun kürlerini kullanıyormusunuz

canım ne kusuru ben kımseyede kusmedım yanlıs anlasılmasın ben karısıklık olmasın dıye okumadımm suanda hastayım pazartesı anca başlarım eger sızede uyarsa hepsını 2 gunde okumaya çalısırım devam ederımm yok ozamn ben okuduklarımı pazartesı yazarımmm ozaman rabbım kabul etsınnn

:42::42::42::42::42::42::42:tamam canım herşeyin yoluna girdiğine çok sevindim:16::16::16::16::16::16:tamam canım ne zaman istersen o zaman oku acele etme okuduğun zaman haber vermen yeterli olacak:34::34::34::34:amin Rabbim hepimizin duasını kabul etsin hepimize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin amin

biliyorum canım ben kesinlikle sana birşey demiyorum yanlış anlama sakın.
sadece arkadaşıma özelden mesaj attım bana dönmediği için ve sende okumayacak dediğin için acaba bana gönül mü koydu diye düşünmüştüm
ama anladım şimdi kendi hatamı ve arkadaşımın ismini yanlış yazdığımı
sizler benim ne kadar yoğun ve unutkan olduğumu biliyorsunuz:1::1::1::1::1:lütfen kimse kusuruma bakmasın:71::71::71::71::71:
oh canım sefan olsun keyfini sür bir daha ki bayramda ikizlerinle uğraşınca keyif falan yapamayacaksın inşallah
canım siz saraçoğlunun kürlerini kullanıyormusunuz

canımmm olur böyle şeyler sende çok yoğunsun bu aralar bende burnumu soktum bu işe inş kafanı daha fazla karıştırmamışımdır :44:
cnm biz saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz hayıt tohumu ve propolis bitmek üzere sonrada at kuyruğuna geçeceğiz
ağzından bal damlıyor cnm inşllaahhhhhhhhhh ikizlerimle bide Allahım inşallahhhhh ne güzel bir dua Rabbim hepimize yaşatsın evlat hasretiyle yakmasın kimseyi

cnm bide hpk pıtırcık ve oknk ye okumadı biliyorsun diğer topikte bi mesele geçti aralarında bende hpk nin duasında pıtırcık ve oknk nin okumaması için ünlem koydum
zarifinci dualara katılacağını yazmış sen onun listeden çıkacağını yazmıştımn ?

Son düzenleme:
canımmm olur böyle şeyler sende çok yoğunsun bu aralar bende burnumu soktum bu işe inş kafanı daha fazla karıştırmamışımdır :44:
cnm biz saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz hayıt tohumu ve propolis bitmek üzere sonrada at kuyruğuna geçeceğiz
ağzından bal damlıyor cnm inşllaahhhhhhhhhh ikizlerimle bide Allahım inşallahhhhh ne güzel bir dua Rabbim hepimize yaşatsın evlat hasretiyle yakmasın kimseyi

YOK CANIM OLURMU ÖYLE ŞEY ALLAH RAZI OLSUN YARDIMCI OLUYORSUN :54::54::54::54::54::54:
ŞİFA OLSUN CANIM EŞİNE.BENİM EŞİMDE SARAÇOĞLUNUN KÜRLERİNİ KULLANIYOR.ÖNCE HAYIT TOHUMU BAL POLEN VERDİ
ŞİMDİDE ATKUYRUĞU ÇAYI, BAL, POLEN,SOĞAN SUYU VE 2 SAAT ARAYLA LAHANA SUYU KÜRÜ ÖNERDİ İNŞALLAH ŞİFA OLUR EŞLERİMİZE
AMİN RABBİM YANAN ATEŞİMİZİ İKİZ EVLATLARIMIZLA SÖNDÜRECEK İNŞALLAH CANI GÖNÜLDEN DUA EDİYORUM O GÜNLER YAKINDIR İNŞALLAH BİZLER İÇİN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaslar cok ozur dilerim ben de bayram dolayisiyla yine kacirmisim, bu gece tamamlarim insaallah. Su an okuyamiyorum vakit nedeniyle ya boyle durup durup uc dort kisiye arka arkaya okumak ben de istemiyorum bayram bitsin duzene koyucam cok ozur diliyorum elde olmayan sebebler cikiyor.

YOK CANIM OLURMU ÖYLE ŞEY ALLAH RAZI OLSUN YARDIMCI OLUYORSUN :54::54::54::54::54::54:
ŞİFA OLSUN CANIM EŞİNE.BENİM EŞİMDE SARAÇOĞLUNUN KÜRLERİNİ KULLANIYOR.ÖNCE HAYIT TOHUMU BAL POLEN VERDİ
ŞİMDİDE ATKUYRUĞU ÇAYI, BAL, POLEN,SOĞAN SUYU VE 2 SAAT ARAYLA LAHANA SUYU KÜRÜ ÖNERDİ İNŞALLAH ŞİFA OLUR EŞLERİMİZE
AMİN RABBİM YANAN ATEŞİMİZİ İKİZ EVLATLARIMIZLA SÖNDÜRECEK İNŞALLAH CANI GÖNÜLDEN DUA EDİYORUM O GÜNLER YAKINDIR İNŞALLAH BİZLER İÇİN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallaaaaahhhhh cnm biz epeydir kullanıyoruz hayıtı bitiremedik bi türlü eşim sabah akşam içiyor propoliside günde bir defa kullanıyor..
brokoli suyu yapıyorum sık sık onuda içiyor brokoliyide salata yapıp yiyoruz
cnm sizde hücreler daha öncede varmıydı şimdimi çıkmaya başladı ??

cnm bide hpk pıtırcık ve oknk ye okumadı biliyorsun diğer topikte bi mesele geçti aralarında bende hpk nin duasında pıtırcık ve oknk nin okumaması için ünlem koydum
zarifinci dualara katılacağını yazmış sen onun listeden çıkacağını yazmıştımn ?
evet canım biliyorum tamamen yanlış anlaşılma bende zaten bugün özellikle aynı durumu yaşamamak için su arkadaşımızla olayın çok üstüne gittim:34::34::34:
aslında her iki tarafta haklı pıtırcık özeline gelen mesajdan muzdarip hpk arkadaşımızda o mesajı ben yazmadım çünkü özel mesaj yazma hakkım yok dedi doğru söylüyor o zaman mesaj sayısı 85 ti ve gerçekten özel mesaj yazamazdı ortada gerçek bir yanlış anlaşıma olduğu kesin ama gönül isterki böyle olaylar yaşanmasın ama gerçekten sanal ortam olduğu için hertürlü yanlış anlaşılmaya müsait bir ortam.
zarifinci arkadaşımız bana özelden mesaj göndermişti ben listeden çıkmak istiyorum diye bende hatta topikten arkadaşımızın okuduğu kişilerin isimlerini yazıp hak geçmesin o size okumuştu sizde ona okuyun diye mesaj yazmıştım belki okumuşsundur.ben kesinlikle kendi kafama göre liseden hiç kimseyi çıkarmam.zaten arkadaşıma özelden mesaj yazdım tekrar listeye ekliycem dedim herhalde henüz okumadı mesajımı okuyunca bu sorunda çözülür umarım:34::34::34::34:

Arkadaslar cok ozur dilerim ben de bayram dolayisiyla yine kacirmisim, bu gece tamamlarim insaallah. Su an okuyamiyorum vakit nedeniyle ya boyle durup durup uc dort kisiye arka arkaya okumak ben de istemiyorum bayram bitsin duzene koyucam cok ozur diliyorum elde olmayan sebebler cikiyor.

hayırlı bayramlar canım hoşgeldin sıkma canını nasıl istersen öyle yap önemli olan okuman bugün belki okuyamazsın insanlık hali hergün insan müsait olamıyor ben kendi topiğime bile günlerce giremediğim oluyor sağloun eksikliğimde bile dualarınızı okuyorsunuz.tekrar dediğim gibi önemli olan okunması çok fazla kendinizi sıkıntıya sokmayın:34::34::34::34:

inşallaaaaahhhhh cnm biz epeydir kullanıyoruz hayıtı bitiremedik bi türlü eşim sabah akşam içiyor propoliside günde bir defa kullanıyor..
brokoli suyu yapıyorum sık sık onuda içiyor brokoliyide salata yapıp yiyoruz
cnm sizde hücreler daha öncede varmıydı şimdimi çıkmaya başladı ??

bizde hayıtı kullandık ramazan ayına denk gelmişti zavallı kocam sahurda iftarda ilacını içip bekliyordu yemek yemeden 10 dakika.canım bizde brokoli kürü verdi ama hiç uygulamadım .yok soğan suyu yok lahana kürü derken kürler arasında da 2 sattlik bir zaman olması lazım eşim eve geç geliyor bende ne denk gelirse onu içiriyorum.
soğan suyu fsh düşürücüymüş bayanda da miyom için iyiymiş.lahana suyuda kapalı damarları açıyormuş kan akışı çok olursa spermde oluşabilirmiş.brokoli kürüde hücre yenileyiciymiş
bizde 5 sene önce 2 tane hareketsiz sperm çıkmıştı sadece birde yuvarlak hücre falan çıkıyor.en son testte 1milyon diğer hücre çıktı doktora sordum nedir bu hücre diye işe yaramaz hücre dedi.bize göre sıfır dışında herşey işe yarar ve umut verici öyle değilmi sence.senin eşinde de katmanlar oluşmuyordu değilmi inşallah en yakın zamanda rabbim bize mucizelerini yaşatır:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bizde hayıtı kullandık ramazan ayına denk gelmişti zavallı kocam sahurda iftarda ilacını içip bekliyordu yemek yemeden 10 dakika.canım bizde brokoli kürü verdi ama hiç uygulamadım .yok soğan suyu yok lahana kürü derken kürler arasında da 2 sattlik bir zaman olması lazım eşim eve geç geliyor bende ne denk gelirse onu içiriyorum.
soğan suyu fsh düşürücüymüş bayanda da miyom için iyiymiş.lahana suyuda kapalı damarları açıyormuş kan akışı çok olursa spermde oluşabilirmiş.brokoli kürüde hücre yenileyiciymiş
bizde 5 sene önce 2 tane hareketsiz sperm çıkmıştı sadece birde yuvarlak hücre falan çıkıyor.en son testte 1milyon diğer hücre çıktı doktora sordum nedir bu hücre diye işe yaramaz hücre dedi.bize göre sıfır dışında herşey işe yarar ve umut verici öyle değilmi sence.senin eşinde de katmanlar oluşmuyordu değilmi inşallah en yakın zamanda rabbim bize mucizelerini yaşatır:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm biz ramazanda küre ara verdik eşimin iğneleri bitmişti test verdi sıfır çıktı sonrada istemedi bişey kullanmak iğne çok zor ve acılı o yüzden bende kullan demedim
bayramdan sonra devam etti şimdi iki günlük bişey kaldı
cnm bizde azcf delasyon var genetik bir durum inş çıkış olur..
evet cnm sizde spermde çıkmış ne güzel hücrelerde spermin habercisidir inş ..

cnm burcu_81 doga3 sevil61 arkadaşlarımın duasını okudum Allah kabul etsin inş :16:

cnm biz ramazanda küre ara verdik eşimin iğneleri bitmişti test verdi sıfır çıktı sonrada istemedi bişey kullanmak iğne çok zor ve acılı o yüzden bende kullan demedim
bayramdan sonra devam etti şimdi iki günlük bişey kaldı
cnm bizde azcf delasyon var genetik bir durum inş çıkış olur..
evet cnm sizde spermde çıkmış ne güzel hücrelerde spermin habercisidir inş ..

anladım benim eşimin iğneleri buzdolabında duruyor emre hoca pregnyl bulabilirseniz kullanın demişti bulduk ama hiç bir hastane iğneyi yapmadı reçetesiz sonra eşim hastanede doktora yazdırmak istemiş fsh yüksek olduğu için bu iğneleri yapmanız sakıncalı demiş doktor ve yapmadık iğneleri.haklısınız aslında ara vermekte bende bazen hiç bir şey kullandırmıyorum eşime yararı olduğu kadar zararı da olabilir diye düşünüyorum.ama saraçoğluna çok güveniyorum bir kere para için yapmıyor işini ben kendisinden kür istedim kızım ben sana evinde uygulayacağın kür tarifi vereyim sen bana Allah razı olsun hocam de yeter bana dedi.hasretim arkadaşımın eşi 4 kere ameliyat olmuş ve sperm çıkmamış saraçoğlunu kürlerini kullandıktan sonra çıkış olmuş darısı bizlerin başına
canım sizin azfc delesyon şükür en iyi genetik problem şansınız %40 benim aynı sorundan azolu bütün arkadaşlarımda sperm bulundu darısı başınıza.siz herhalde hiç ameliyat olmadınız canım genelde doğal yolla sperm çıkması zor genetik problemde ancak tıkanıklıkta falan doğal yolla sperm çıkışı olabiliyor.bizim doktorlar zaten eşimde doğal yolla sperm çıkmasına bile şaşırıyorlar inşallah hepimiz mucize yaşar ve bebişerimize kavuşuruz.

cnm burcu_81 doga3 sevil61 arkadaşlarımın duasını okudum Allah kabul etsin inş :16:

canım Allah kabul etsin ben varkende listeyle ilgilenebilirsin sen ben yada başka bir arkadaş hiç önemli değil önemli olan duaların okunması.

anladım benim eşimin iğneleri buzdolabında duruyor emre hoca pregnyl bulabilirseniz kullanın demişti bulduk ama hiç bir hastane iğneyi yapmadı reçetesiz sonra eşim hastanede doktora yazdırmak istemiş fsh yüksek olduğu için bu iğneleri yapmanız sakıncalı demiş doktor ve yapmadık iğneleri.haklısınız aslında ara vermekte bende bazen hiç bir şey kullandırmıyorum eşime yararı olduğu kadar zararı da olabilir diye düşünüyorum.ama saraçoğluna çok güveniyorum bir kere para için yapmıyor işini ben kendisinden kür istedim kızım ben sana evinde uygulayacağın kür tarifi vereyim sen bana Allah razı olsun hocam de yeter bana dedi.hasretim arkadaşımın eşi 4 kere ameliyat olmuş ve sperm çıkmamış saraçoğlunu kürlerini kullandıktan sonra çıkış olmuş darısı bizlerin başına
canım sizin azfc delesyon şükür en iyi genetik problem şansınız %40 benim aynı sorundan azolu bütün arkadaşlarımda sperm bulundu darısı başınıza.siz herhalde hiç ameliyat olmadınız canım genelde doğal yolla sperm çıkması zor genetik problemde ancak tıkanıklıkta falan doğal yolla sperm çıkışı olabiliyor.bizim doktorlar zaten eşimde doğal yolla sperm çıkmasına bile şaşırıyorlar inşallah hepimiz mucize yaşar ve bebişerimize kavuşuruz.
cnm biz mikro tese olduk haraketsiz sperm bulundu ama tüp bebekte tutmadı
evet üretim var cnm dışarıya çıkarmı bilmiyorum bizim rahatsızlıkta oligaspermi bile görülebiliyormuş inş bizde de çıkış olur cnm
cnm ilklerde ben çok şüpeyle baktım açıkçası biz kürleri parayla getirttik eşime gerçekten çok ilgili biri hayıt otuna karşı şüphem vardı ama hasreti okuyunca içim ferahladı en iyisi bitkiseller bence
bizde aralık 15 de test vereceğiz bakalım hayırlısı inş spermcikleri görürüz bu sefer

nekadarzor
aruna
whattodonow
hpk pınar
arkadaşlar dualarınızı okudum...Allah sizleri çok bekletmeden bebişlerinize kavuştursun işallah......​

cnm biz mikro tese olduk haraketsiz sperm bulundu ama tüp bebekte tutmadı
evet üretim var cnm dışarıya çıkarmı bilmiyorum bizim rahatsızlıkta oligaspermi bile görülebiliyormuş inş bizde de çıkış olur cnm
cnm ilklerde ben çok şüpeyle baktım açıkçası biz kürleri parayla getirttik eşime gerçekten çok ilgili biri hayıt otuna karşı şüphem vardı ama hasreti okuyunca içim ferahladı en iyisi bitkiseller bence
bizde aralık 15 de test vereceğiz bakalım hayırlısı inş spermcikleri görürüz bu sefer

aaaaaaa çok sevindim sizde sperm çıkmasına inşallah daha sağlıklıları oluşur ve testte çıkar bol bol.
Canım bende eşime aldığım kürleri parayla aldım postaneye yatırdım parayı daha sonra kürlerimi gönderdiler
ben kendim için aradım bende miyom varmış kür istedim bana kür göndermedi sen evde soğan kürü uygula dedi sonra bana duacı olursun dedi
evet canım insan bazen şüpheye düşebilir çünkü bu durumumuzdan faydalanmaya çalışan çok kişi oldu bizleri para kapısı olarak gördüler
bizimde herşeyden şüphelenmemiz normal,inşallah canım sizde de bol bol sperm çıkar hepimiz bebiş sahibi oluruz inşallah:49::49::49::49:

Back
X