- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
cannım ben ozur dılerım ben baya takıp ettım benı eklemedınız bır cevapda vermedınız bır ara gene baktım su 1938 dı baska bırı dıye devam etmedım yanı sımdıde hastayım bayada ılermemıssınz takıp etmem zor olacak ondan benı cıkarabılırmısnız dedım kırdıysam ozur dılerım hakkınızı helal edın
canım benim ben sana özel mesaj gönderdim gerçekten çok yoğunum bu aralar hatta arkadaşlarımda sağolunlar yardımcı oluyorlar yokluğumda.ben listeyi güncellerken okuyan okumayanları not alırken geçmişe döndüm ve senin ismini eklemediğimin farkına vardım hakkını helal et gözden kaçırmışım hemen hatamı anlayıp sana özel mesaj gönderdim hergün mesaj kutuma bakıyordum senden haber gelir diye ama mesajını alamadım yine umudum vardı gelir haber verirsin diye düşündüm şimdi esma arkadaşım listede senin okumak istemediğini yazınca üzüldüm acaba bana gönülmü koydu bana haber vermedi de esmaya haber verdi diye düşündüm .işte tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış meğerse hata üstüne hata yapmışım senin adını su1838 yerine su1938 yazmışım.sende haklısın farklı kişi olduğunu düşünmekle özür dilerim ben hatalıyım ama seni listeden çıkarmak istemiyorum istersen yetiştirmem çok ilerlemişsin ben katılamam bu sebepten dolayı dersen ben senin yerine okurum arkadaşlara yada kabul ederlerse bu seferlik o arkadaşlara herkes senin yerine bir kişiye bir tane okuruz telafi ederiz hatamızı nasıl istersen öyle olsun seni sıkmak istemem tekrar özür dilerim:18::18::18:
Son düzenleme: