Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar, benim içinde dua eder misiniz?
Babamın en kısa zamanda, sevdiğim ile evlenmemizi onaylaması için.
hosgeldin oncelikle.listeyi arkadaslar yapiyor.ekleyebilirler,ama burdaki herkez bi cocugu olmasini istediyi icin dua okuyoruz.ve eyer duaya katilmak istiyorsan bi duzenleme var.oncelikle bu zamana kadar okunana arkadaslarin hepsine teker teker okuman lazim.listeye eklenirsin sira sana gelince sanada okunur.bide bayram arasi oldugundan arkadaslarin isleri oluyor o yuzden sana kimse cevap veremedi yoksa kesin bi cevap alirdin.bende duami okudugumu yazmak icin girdim ve tesaduf gordum yazini.
hayırlı bayramlar arkadaşlar kusura bakmayın bayram dolayısıyla topiğe girmedim ama gözüm arkada değildi ben yokken bile beni idare edeceğinizi bildiğim için tembellik yaptım
esma canım hayırlı bayramlar sanada nasılsınsın canım sende bayramda yalnız kaldın anneler yok eşin çalışıyor bebiş zaten yokçok acı Rabbim inşallah bu günlerin hatırına bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin.bu arada birşey sorucam su arkadaşımızın okumayacağını nerden biliyorsun ben kendisine özel mesaj yazdım fakat geri dönmedi acaba kırıldımı bana anlayamadım birkaç kere duaya katılmak istediğini yazmıştı bende listeye eklemeyi unutmuşum gözden kaçmış geriye dönüp sayfaları okurken fark ettim ve kendisinden özür dileyip listede yer almak isteyip istemediğini sordum cevap yazmadı.sen şimdi listeye ekleyince okumak istemediğini merak ettim bana haber verseydi bence daha iyi olurdu şimdi gerçekten çok kırıldım.sana mesajı özel olarak yazmak istemedim en azından mesajımı belki kendiside görür diye düşündüm