Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

canım ben adetlıyım dıye doga arkadasımızdan sonra okuyamadım bır ıkı gune temızlencem Allah ın ıznıyle hepsını topdan okıycam canım içim rahatsız oluyor haber vermek ıstedım...

Turkuaz8 için okudum.Allah kabul etsin inşallah.

Allah razi olsun canim amin amin. Bende bugun kendim icin besmele cektim. Rabbim kabul etsin amin

Rabbim cumlemizin gonlundeki tez zamanda hayirli bir sekilde nasip etsin. Rabbim tek yurek olup actigimiz elleri ettigimiz dualari kabul etsin. Amin amin Ya Rabbi

turkuaz için okumasını tamamlayanlar

1.güneyder
2.turkuaz8
3.esmeralda
4.doga3
5.moonlight_night
6.aybirgen
7.hytdnze--------okudu
8.burcu_81
9.nurlum-----------okudu

10.dttubakoc

turkuaz ALLAH ne muradın varsa versin inşallah

Son düzenleme:
CEMRE1987 ARKADAŞIMIZ İÇİN OKUYORUZ

Meral1987 (esra)-------
esma------------------
41zeynep--------------***
as25------------------
cemrem29 -------------
nur.sen----------------okudu
nisanbu----------------
sengelen---------------
flzaşk2003-------------
pıtırcık_43-------------
oknk-------------------
tulay_20---------------
nekadarzor-------------okudu
aruna------------------
whattodonow----------
hpk(pınar)--------------
burcu_81---------------
doga3------------------OKUDU
sevil61-----------------
vck--------------------
cemre1987-------------
mavimenekşe-----------
bahar85----------------okudu
mrvb-------------------okudu
ironik------------------okudu
skyline----------------
suzan361-------------
aşkbebek-------------
su1838---------------
mirror1981------------
zarifinci---------------
yattaravalli------------
beklenengungelecek----
asinaz-----------------

Kızlar cemre1978 ye kadaar olan duaları tamamlayıp ondan sonra listeye devam edelim isterseniz eksikler çok çünkü

Son düzenleme:

1.güneyder
2.turkuaz8-------okudu
3.esmeralda
4.doga3----------okudu
5.moonlight_night
6.aybirgen
7.hytdnze--------okudu
8.burcu_81
9.nurlum-----------okudu
10.dttubakoc------okudu

turkuaz ALLAH ne muradın varsa versin inşallah

Son düzenleme:
gunayder için okuyanların listesi

1.gunayder
2.turkuaz8------------okudu
3.esmeralda----------okudu
4.doga3-------------okudu
5.moonlight_night------okudu
6.aybirgen------------okudu
7.hytdnze----------okudu
8.burcu_81---------okudu
9.nurlum----------okudu
10.dttubakoc------okudu

arkadaşlar gunayder arkadaşımıza ulaşamıyorum üyeliğinin reklam olduğu yazıyor mesaj atamıyorum haberiniz olsun gören olursa başka sayfalarda bu sayfaya uğramasını söylesin

1.güneyder
2.turkuaz8-------okudu
3.esmeralda---------okudu
4.doga3----------okudu
5.moonlight_night
6.aybirgen
7.hytdnze--------okudu
8.burcu_81
9.nurlum-----------okudu
10.dttubakoc------okudu

üyeliği iptal olmuş demek burcu

turkuazım senin için tesbihimi çektim Rabbim o güzel gönlüne göre versin herşeyii

saolun arkadaşlar Allah sizden razı olsun. Rabbim inş hepimizin muradlarınızı bizlere hayırlısı ile tez zamanda nasip etsin inş Allah. hakkımızda hayırlsı olanıda gönlümüzü razı eylesin. Rabbim kalbimizi beynimizi herşeyimizi bilendir. Yar ve yardımcımız olsun. amin amin Ya Rabbi.

mavimenekşeye okudum Rabbim kabul etsin gönlünün muradını versin tez zamanda :)

okn arkadaşımıza okumuştum zaten tulaydan arunaya kadatr okudum yetişmeye çalışıcam sizlere,kusura bakmayın,
eksik kaldığı zaman siz nasıl yapıyosunuz canım ?

Esmeralda için okudum.
Allah kabul etsin inşallah.

okn arkadaşımıza okumuştum zaten tulaydan arunaya kadatr okudum yetişmeye çalışıcam sizlere,kusura bakmayın,
eksik kaldığı zaman siz nasıl yapıyosunuz canım ?

ard arda 2-3 kere oku ara ver bi kaç saat sonra tekrar 2-3 oku ben öyle yaptım bir günde bitirdim eksiklerimi

okudum.............

cemrem29
nur.sen
nisanbu
sengelen
flzaşk2003 arkadaslarımızın duasını okudumm okudukcada yazarım burayaa rabbım kabul etsın

BAGISLAMA DUASI...

YARABBI YARABBİ YARABBİ... Çekmiş oldugumuz tesbihatların hasıl olan sevaplarını Evvela Peygamber Efendimiz S.a.v mın ruhuna onun al ve asabı kiramına ehli beytine ilk peygamberimiz hz. Adem as. ve son peygamberimiz muhammed mustafa s.a.v min Ruhlarına ve bu ikisi arasında her ne kadar peygamber gelip geçmişse onlarında ruhlarına hediye eyledik sen hasıl eyle alimlerimizin,abit
şehitlerimizin,şuhedalarımızın,evliyalarımızın,embiyalarımızın ve bir Cümle Allah dostlarının ruhlarına hediye eyledik sen şuan için haberdar eyle...
ve kardşmiz <misal> elif her ne sıkıntı ve dilegi için okuttuysa onun dilegni kabul sıkıntısını affeyle.ve yeryüzünde ne kadar sıkıntısi olan mümin ve mümine kardşmz varsa onlarında sıkıntısını affeyle...amin amin amin
ÇEKILEN TESBIHATLARIN OKUNAN DUALARIN BAGŞLAMA DUASINI BÖYLE YAPALIM KARDŞLERİM

arkadaşlar cumartesi gününden beri nete giremedim ama cumartesiden buğüne kadar olan arkadaşların duasını okudum rabbim kabul etsin okuduğum isimler şöyle.SEVİL61.VCK.CEMRE1987.MAVİMENEKŞE.BAHAR85. RABBİM KABUL ETSİN

ben çok sık giremiyorum artık kusuruma bakmayın yavaş yavaş ta olsa okumaya çalışıcam ama liste çok ilerledi sanırım sonunu getrremeyebilrim bu araar mide bulantılarım özellikle şiddetli bel agrım oluyo ama herkese okumaya çalışıcam hepiniz hakkınızı helal edin lütfen dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…