- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.495
- 773
Esmeralisa canim okuyabiliriz,
beni ekliyebilirsin hemen :)
hepimiz teker tekermi okuyalim 100 tane ? nasil yapalim
Canım herkes 100 defa okursa daha iyi olur. Ben bugün Allah nasip ederse okuycam. Senin içinde niyet edip okurum. Arkadaşlar belki uğramaz bugün buraya cevap alamazsam kimseden bu açılan konuda kaç kişi varsa onlar içinde niyet edip okuycam (bütün bekar olup evlenmek isteyenler için niyet edip okuyacağım daha doğrusu).
Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin. İnanıyorum dualarımız Rabbimizin katında kabul olacak (inşallah). Allah'ım bu olumlu hissi kalbimizden almasın her an yılmadan rabbimize dua etmekten alıkoyulacak düşüncelerden uzak kalalım inş.
amiiiiiiiiiiin canim cok tesekkür ederim, ismim adina okursan sevinirim adim emine :)))
bende topicteki kizlarida katcam dualarima insallah
hanımlar bu ara nete pek giremiyorum başımda öyle bir dert var ki..( neyse listeyi düzenleyen arkadaşlardan allah razı olsun
Kızlar ben de sizin adınıza okuyacağım bu gece inşallahg.
Dediğiniz gibi bu gece mübarek bir gece, değerlendirmek lazım.
esmeralisa 100 tane ya latif mi okuyacagız, yoksa diğer duayı mı...
1000 tane ''ya latif''
100 defa ''salavat-ı fatih'' duası okunacak canım.
1, 1 buçuk saatimizi alır en fazla. bu arada ''ya latif ya allah'' diye zikredersiniz daha iyi olur. ben böyle çekiyorum genelde esmaları ama yine de siz bilirsiniz.
tamam canım sağol. ben de okurum. turkuaz8 nickli arkadaş için de okuyalım, hayırlı kısmet için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?