Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

Doğa3 için okudum.Rabbbim hayırlısıyla gönlündekini gerçekleştirsin inşallah.

vck tatlım nasılsın
ben dualarıma başladım en son vck yide okumuştum geriye kalanları okudum
cemre 1987
mavimenekşe
bahar 85 arkadaşlara okudum rabbim hayırla evlatlarına kavuştursun amin

Arkadaşlar nerelerdesiniz? Daha bayram modundan çıkmadınız galiba Bu akşam başlayalım mı ne dersiniz?

SALAT-I FATİH (SALAVAT-I FETHİYE)

''Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedin el fâtihı limâ uğlika vel hatimi limâ sebeka nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym''

MANASI:

“Allâh’im! kilitlenmiş kapıların açıcısı, peygamberlerin sonuncusu, Hakk’a hak ile yardımcı, senin dosdoğru yoluna (Hak'ın yardımı, izni ile) iletici olan Efendimiz Muhammed'e (s.a.v.), onun aline (ailesine) ve ashabına onun kıymeti, değeri ve yüceliği kadar rahmet eyle. (salat eyle, selam eyle, bereket eyle, onu mübarek kıl)”

NOT: Kızlar bu ''salavat'' ve ''manası'' birçok internet sitesinde eksik, anlaşılmayacak şekilde paylaşılmış. Ben en doğru olan şekilde yazmaya çalıştım derinlemesine araştırarak bilginize arz ederim ;D

FAZİLETİ:

* Kişinin maksadına ulaşması için bir iksirdir.
* 1000 defa "Ya Latif" zikrinin ardından 100 defa Salavat-ı Fatih okunduktan sonra edilen tüm dualar kabul buyurlur.
* Açılması gereken, çözülmesi gereken bütün problemler ve sıkıntıları açan bütün kapıları açan bir Salavattır.

Arkadaşlar bu mübarek salavatın birçok sırrı, fazileti ve sevabı var her salavatta olduğu gibi.. Ben sadece hayırlı dilekte bulunmak için vesile edeceğimiz konuyla alakalı faziletlerini paylaştım. İsteyen olursa daha fazla bilgi alabilirler diğer sitelerden tabiki.

Eğer isterseniz bugün 1000 ''ya latif'' zikrini çekip 100 defa bu salavat-ı fatih duasını Allah rızası için okuyup bu vesileyle birbirimiz için gönlümüzdeki hayırlı isteği hayırlı bir şekilde Rabbimizden isteyebiliriz.

YA LATİF (EL- LATİF) için küçük bir bilgi:

Anlamı:

-Lutuf ve keremi bol olan,lütfeden,inayet ve ihsanı sınırsız olan.kulun istek ve ihtiyaçalrını yumuşaklıkla ve kolayca ulaştıran.En ince nasıl yapıldığı bilimiyan işleri bilen,derinliklere ve bilinmezlere nüfuz eden.Akla hayale gelmeyen yollardan ve yerlerden kuluna nimetler ,hayırlar ve faydalar çıkaran,sürekli lütfeden.

Fazileti:

* Herhangi bir dileğinin olmasını isteyen bir kimse bilhassa iş,rızık,dava,bir hakkın meydana çıkarılması,evlenmek,hapisten kurtulmak,imtahanda başarılı olmak,kaçmışı döndürmek,velhasıl her ne derdin ve sorunun var ise 16641 defa Ya Latif ismi şerifini geceleyin veya gündüzde olabilir öncelikle Allah rızası için 2 rekat namaz kılıyorsunuz sonra 10 salavat,10 istiğfar,10 kelime-i tevhid,10 tekbir ve tekrar 10 salavat ve 1 Fatiha-ı şerif okuduktan sonra kıbleye dönük olarak Ya Latif ismi şerifini okuyup tamamlayan ve buna haftada 1 defa olmak üzere üç hafta devam eden kimseye Cenab-ı Hakk mutlak suretle muradını ihsan eder.

*Bu tertibi yapan kimse muradı oluncaya kadar hergün sabah ve akşam 1000 er ya Latif ve günde 100 salavat okursa daha çabuk ve etkili olur.

Kızlar adınızı yazarsanız sizin adınıza niyet edip okuyabilirim bu mübarek perşembe gecesi Rabbimin izniyle inşallah. Akşam tekrar gelir isimlerinizi alırım.

Allah'a emanet olun

Son düzenleme:
Esmeralisa canim okuyabiliriz,
beni ekliyebilirsin hemen :)

hepimiz teker tekermi okuyalim 100 tane ? nasil yapalim

Canım herkes 100 defa okursa daha iyi olur. Ben bugün Allah nasip ederse okuycam. Senin içinde niyet edip okurum. Arkadaşlar belki uğramaz bugün buraya cevap alamazsam kimseden bu açılan konuda kaç kişi varsa onlar içinde niyet edip okuycam (bütün bekar olup evlenmek isteyenler için niyet edip okuyacağım daha doğrusu).

Rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin. İnanıyorum dualarımız Rabbimizin katında kabul olacak (inşallah). Allah'ım bu olumlu hissi kalbimizden almasın her an yılmadan rabbimize dua etmekten alıkoyulacak düşüncelerden uzak kalalım inş.

turkuaz için okumasını tamamlayanlar

1.turkuaz8-------okudu
2.esmeralda---------okudu
3.doga3----------okudu
4.moonlight_night---okudu
5.aybirgen----------okudu
6.hytdnze--------okudu
7.burcu_81------------okudu
8.nurlum-----------okudu
9.dttubakoc------okudu

esmeralda için okumasını tamamlayanlar

1.turkuaz8------------------okudu
2.esmeralda------
3.doga3---------------------okudu
4.moonlight_night-------------okudu
5.aybirgen-------------------okudu
6.hytdnze--------
7.burcu_81-------------------okudu
8.nurlum---------------------okudu
9.dttubakoc------

hanımlar bu ara nete pek giremiyorum başımda öyle bir dert var ki..( neyse listeyi düzenleyen arkadaşlardan allah razı olsun

amiiiiiiiiiiin canim cok tesekkür ederim, ismim adina okursan sevinirim adim emine :)))
bende topicteki kizlarida katcam dualarima insallah

amiiiiiiiiiiin canim cok tesekkür ederim, ismim adina okursan sevinirim adim emine :)))
bende topicteki kizlarida katcam dualarima insallah

Tamam canım. Benim adıma da niyet edersen bende mutlu olurum ;D

LİSTE:

HurremSultan2012 ---> Emine

Esmeralisa ---> Saniye

mavimenekşe ve kendime okudum...
inş mis kokulu bebişlerimize kavuşuruz en kısa zamanda

Kızlar ben de sizin adınıza okuyacağım bu gece inşallahg.

Dediğiniz gibi bu gece mübarek bir gece, değerlendirmek lazım.

esmeralisa 100 tane ya latif mi okuyacagız, yoksa diğer duayı mı...

1000 tane ''ya latif''
100 defa ''salavat-ı fatih'' duası okunacak canım.

1, 1 buçuk saatimizi alır en fazla. bu arada ''ya latif ya allah'' diye zikredersiniz daha iyi olur. ben böyle çekiyorum genelde esmaları ama yine de siz bilirsiniz.

tamam canım sağol. ben de okurum. turkuaz8 nickli arkadaş için de okuyalım, hayırlı kısmet için.

tamam canım sağol. ben de okurum. turkuaz8 nickli arkadaş için de okuyalım, hayırlı kısmet için.

Zaten bütün bekar olupta evlenmek isteyen kardeşlerimiz için niyet edip okuycam canım ama isteyen olursa bizzat gerçek ismini söyleyerek niyetlenip okuycaz. İsmini biliyorsan yaz istersen. nikleriyle niyet etmek biraz garibime gidiyor

Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…