Arkadaşlar nerelerdesiniz? Daha bayram modundan çıkmadınız galibaBu akşam başlayalım mı ne dersiniz?
SALAT-I FATİH (SALAVAT-I FETHİYE)
''Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammedin el fâtihı limâ uğlika vel hatimi limâ sebeka nâsırıl hakkı bil hakkı vel hâdi ila sırâtıkel müstekıymi ve ala âlihi ve ashâbihi hakka kadrihî ve mikdârihil aziym''
MANASI:
“Allâh’im! kilitlenmiş kapıların açıcısı, peygamberlerin sonuncusu, Hakk’a hak ile yardımcı, senin dosdoğru yoluna (Hak'ın yardımı, izni ile) iletici olan Efendimiz Muhammed'e (s.a.v.), onun aline (ailesine) ve ashabına onun kıymeti, değeri ve yüceliği kadar rahmet eyle. (salat eyle, selam eyle, bereket eyle, onu mübarek kıl)”
NOT: Kızlar bu ''salavat'' ve ''manası'' birçok internet sitesinde eksik, anlaşılmayacak şekilde paylaşılmış. Ben en doğru olan şekilde yazmaya çalıştım derinlemesine araştırarak bilginize arz ederim ;D
FAZİLETİ:
* Kişinin maksadına ulaşması için bir iksirdir.
* 1000 defa "Ya Latif" zikrinin ardından 100 defa Salavat-ı Fatih okunduktan sonra edilen tüm dualar kabul buyurlur.
* Açılması gereken, çözülmesi gereken bütün problemler ve sıkıntıları açan bütün kapıları açan bir Salavattır.
Arkadaşlar bu mübarek salavatın birçok sırrı, fazileti ve sevabı var her salavatta olduğu gibi.. Ben sadece hayırlı dilekte bulunmak için vesile edeceğimiz konuyla alakalı faziletlerini paylaştım. İsteyen olursa daha fazla bilgi alabilirler diğer sitelerden tabiki.
Eğer isterseniz bugün 1000 ''ya latif'' zikrini çekip 100 defa bu salavat-ı fatih duasını Allah rızası için okuyup bu vesileyle birbirimiz için gönlümüzdeki hayırlı isteği hayırlı bir şekilde Rabbimizden isteyebiliriz.
YA LATİF (EL- LATİF) için küçük bir bilgi:
Anlamı:
-Lutuf ve keremi bol olan,lütfeden,inayet ve ihsanı sınırsız olan.kulun istek ve ihtiyaçalrını yumuşaklıkla ve kolayca ulaştıran.En ince nasıl yapıldığı bilimiyan işleri bilen,derinliklere ve bilinmezlere nüfuz eden.Akla hayale gelmeyen yollardan ve yerlerden kuluna nimetler ,hayırlar ve faydalar çıkaran,sürekli lütfeden.
Fazileti:
* Herhangi bir dileğinin olmasını isteyen bir kimse bilhassa iş,rızık,dava,bir hakkın meydana çıkarılması,evlenmek,hapisten kurtulmak,imtahanda başarılı olmak,kaçmışı döndürmek,velhasıl her ne derdin ve sorunun var ise 16641 defa Ya Latif ismi şerifini geceleyin veya gündüzde olabilir öncelikle Allah rızası için 2 rekat namaz kılıyorsunuz sonra 10 salavat,10 istiğfar,10 kelime-i tevhid,10 tekbir ve tekrar 10 salavat ve 1 Fatiha-ı şerif okuduktan sonra kıbleye dönük olarak Ya Latif ismi şerifini okuyup tamamlayan ve buna haftada 1 defa olmak üzere üç hafta devam eden kimseye Cenab-ı Hakk mutlak suretle muradını ihsan eder.
*Bu tertibi yapan kimse muradı oluncaya kadar hergün sabah ve akşam 1000 er ya Latif ve günde 100 salavat okursa daha çabuk ve etkili olur.
Kızlar adınızı yazarsanız sizin adınıza niyet edip okuyabilirim bu mübarek perşembe gecesi Rabbimin izniyle inşallah. Akşam tekrar gelir isimlerinizi alırım.
Allah'a emanet olun
hytdnze için okumasını tamamlayanlar
1.turkuaz8
2.esmeralda
3.doga3---------------okudu
4.moonlight_night
5.aybirgen
6.hytdnze
7.burcu_81
8.nurlum
9.dttubakoc
10.okyonus
ironik-------------------------OKUDUM
skyline-----------------------OKUDUM
suzan361--------------------OKUDUM
aşkbebek--------------------OKUDUM
su1838----------------------OKUDUM
mirror1981------------------OKUDUM
zarifinci----------------------OKUDUM
yattaravalli------------------OKUDUM
beklenengungelecek--------OKUDUM
asinaz------------------------OKUDUM
rabbim buradaki arkadaşlarımın hepsini daha fazla bekletmeden en kısa zamanda evlatlarına kavuşturur inş...
onca bekleyişin ardında evlatları çifter çifter gelir inş
nisanbu canım sana da ayrıca teşekkürler bu topiği açıp dualarımıza vesile olduğun için
inş bundan sonra hep güzel haberlerle biarada oluruz
arkadaşlar ben bu topiği yeni farkedebildim aracı olandan Allah razı olsun
anladığım kadarıyla her gün bi arkadaşa okunuyor yalnız 1 kezmi okucaz 1 arkadaş için onu anlamadım ya bi bilgi verebilirmisiniz size zahmet
birde bu dua ayet sanırım adetli olduğumuz dönemlerde nasıl yapıyoruz arkadaşlar soradamı okuyoruz
ve eğer sizin içinde uygunsa bende aranıza katılabilirmiyim
mesajımı kimse tınlamamış ama, ismimi listeye eklerseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?