Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

yok cnm artık kafama takmıyorum evet daha önceleri de fsh yüksekti olsun bakalım ne verecek
yok zaten kayıt altına alırken çok bekletti eşim bune ya dedi ben diyom ki
aman ha sakın kapama vck bana dedi uzun uzun bekletiyolar dedi sen dur dedim
sonra sekreter dedi kayıt altına aldık salı arayın dedi
inş cnm her ne kullanıyorsa eşlerimiz inş şifa olur
seninde yakalşmış baya tedavi günlerin hadi bakalım hiç umutsuz olma bu dereceye gelebildin ya
hep böle düşün sonu olsun inş kızz

canım dediğim gibi saraçoğluna bağlanınca daha çok bekleyeceksin ona göre hazırlıklı ol
Daha sonra hoca zaten sana bir yüzdelik verecek mesela bize %30 şansınız var demişti
gönderdiği kürler haricinde eczaneden alacağın ilaçlarıda tavsiye ediyor
en son aradığımda kendim içinde konuştum hocam bende miyom çıktı kür gönderin dedim
oda gerek yok sen hergün 2 kere soğan suyu iç bana duacı olucaksın dedi
yani paragöz biri değil allah rızası için işini yapanlardan inşallah şifa olur hepimize
evet canım benim için buralara gelmek bile bir mucize bakalım kısmet sonu güzel olur inşallah
bebek için yeni bir dua öğrendim bir tanıdığım aradı geçen gün camiye gitmiş ve orda biriyle tanışmış 25 sene çocuğu olmamış
daha sonra bana söylediği duayı okumuş o dua bittiği ay kendiliğinden hamile kalmış
rabbim bizede şifamızı bulmayı nasip etsin
kün feyekün duası bitince inşallah duayı paylaşıcam hep beraber uygularız artık belki vesile olur

hepimize okudum Rabbim kabul etsin okuyan tüm arkadaşlarında ağızlarına gönüllerine sağlık, Allah razı olsun vesile olan VCK'den ayrıca Allah razı olsun :)))

Son düzenleme:
ironik için okudum duamı rabbim kabul etsin...

ben ironik arkadaşımızın duasını okudum Allah gönlünün muradını versin.

moonlight_night senın ıcın okudum tatlım Allah kabul etsın gonlunden gecenler hayırlısıyla olur ıns. AMİN!

Hanımlar ben bu işten artık ümidi kestim gibi bir şey. 28 yaşındayım hala bir gelişme yok((( benim için de dua edin ne olur!

moonlight_night için okumasını tamamlayanlar

1.turkuaz8-------------------------------okudu
2.esmeralda
3.doga3
4.moonlight_night------------------------okudu
5.aybirgen------------------------------okudu
6.hytdnze
7.burcu_81--------------------------------okudu
8.nurlum------------------------------okudu
9.dttubakoc----------------------------okudu
10.okyonus-----------------------------okudu

aybigen için okumasını tamamlayanlar

1.turkuaz8
2.esmeralda
3.doga3
4.moonlight_night
5.aybirgen
6.hytdnze
7.burcu_81
8.nurlum
9.dttubakoc
10.okyonus

ben senin için okumuştum canım yazmayı unutmuşumdur

Hanımlar ben bu işten artık ümidi kestim gibi bir şey. 28 yaşındayım hala bir gelişme yok((( benim için de dua edin ne olur!

Umudunu yitirme canım yoksa hayat büsbütün çekilmez olur senin için. Aslında hepimiz içinde durum böyle olur.

Bazen bende bu duyguları yaşıyorum ama sonrasında geri kendimi toparlıyorum. Hiç evlenemeyecekmişim hissi beni daha kötü ediyor çünkü. Yılmadan, pes etmeden Rabbimizden istemeliyiz. İnanıyorumki RAbbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eyleyerek er geç verecektir (inşallah)

Dualarımda zaten bütün bekar olupta evlenmek isteyen kardeşlerimizi de katmaya çalışıyorum. Hepimiz için hayırlı bir evlilik istiyorum Allah'ımdan. Rabbim elimizi boşa çevirmesin inşallah.

arkadaslar bu dua toplam kaç gunde bıtıyor.ben kendım okuyorum ne kadar okuyacagım.cvp verırsenız cok sevınırım(((

vck arkadaşaşım duanı okudum Hakkını helal et anca girip yazabildim canım...Rabbim cennet kokulu bebişlerinizi tez zamanda yollasın işallah....

bahar85 canım duanı okudum Rabbim tez zamanda ...fazla bekletmeden göndersin canım bebişini.....işallah...​

vck cannım ben hepsını okudum mervede dahıl heralde yattaravali arkadasımız da arada okudunz bugunde onu ve ironıgı okuddum rabbım kabbul etssın

Arkadaşlar, Allah hepinizin gönlüne göre eş nasib eylesin en kısa zamanda inşaallah

Banada dua eder misiniz, babam sevdigimle evlenmemizi bir an önce kabul etsin diye?

Aybirgen ark icin okudum. Allah im onun gonlundekini hayirla ona nasip etsin ins. Rabbim yuzunu guldursun ins amin amin Ya Rabbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…