Perlanore İÇİN...
nazlıefe--------okudu
Hadiborazan----
paris68---------
Perlanore------okudu
egeli-----------
nekadarzor-----okudu
ironik----------okudu
mavimenekşe--- okudu
nisanbu------- okudu
blk10----------okudu
bahar85-------
vck-----------
umutt99------
başak2569-----
kızlar şimdi ben bu evlilik duasını okudum ama pişman oldum çünkü muharrem ayındayız yas ayı ,bundan sonraki ayda safer ayı belaların indigi ay bu aylarda evlilik kutlama yada onla alakalı istekler olmazmış araştırdıgım kadarıyla bu bilgilere ulaştım 13ocakra r.evvel ayı sanırım ozaman bu duaları okuyabilirz belkide bu nedenle evlilik istegim şuan olmuyor diye düşünüyorum RABBİM hakkımızda hayırılısını versin bu bilgiyide sizlerle paylaşayım dedim selametle
dogrudur canim hakli olabilirsin ama ben okudugum dualari okumaya devam edicem yinede, senin paylastigin bu duayi dun gece okumaya basladim devam edebildigim surece devam etmeyi dusunuyorum.. Rabbim her duamizi kabul etsin, hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah
kunut dualarında her gece yatsı namazında ne diyoruz rabbimize : allahım kıyamet günü şefaatini dileriz, azabınan korkarız . şüphesiz azabın müşriklere ve kafirlere ulaşır.
canlarım , önümüzdeki hicri ayda belaların olduğunu söyledi bir arkadasımız, belalalar müşriklere ve kafirlere ulaşır. kul her zaman rabbine kulluk eden rabbine inanan ve güvenen sağlam bir ananca sahip olmalıdır. siz rabbimize şükredip her zaman duanızı edin. rabbimizin " şüphesiz dualarımızı işiten ve kabul edendir" . dua her zaman yapılır kafanız karışmasın belaların sizinle alalaksı olmaz allahın izniyle
Bizi aydinlattigin icin tesekkürler canim,
bende bu konuda emin olmayanlardanim ama senin yazdigin bana cok cok mantikli geldi,
bela kafirlerin üzerinedir,
biz rabbimize dua edelim, bize bisey olmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?