Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güncel Liste oluştursak ne güzel olur:26:Hergün okuduğumuz duaya birbirimizı ekleriz![]()
kızlar ne zaman başlayacağız
Allah razı olsun..kızlar ben malum özel gündeyim.son ıkı arkadas kaldım.okuyayım mı sımdı.bıtmesını beklıyeyımmı
ne kadar güzel şeylere vesile olmuşsunuz. benim de hastalığım var ve onun için çok dualar okudum ama kısa kısa. bu duayı okumamıştım. okuyup taşıyacağım.
arkadaşlar merhaba,ben yeni gördüm bu topiği,acaba bende okuyabilirmiyim?nasıl okuyorsunuz?listemi var?yani benide eklerseniz çok sevinirim aslında.....
ben de katılmak istiyorum. tam olarak nasıl olacak niyeti duası onu bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
arkadaşlar, siteye yeni üye oldum.. beni de aranıza alırsanız çok sevinirim..
Hayırlı sabahlar arkadaşlar,
Çok şükür bende bugün itibari ile okumaya başladım.
Daha öncede yazmıştım.
Beni de listenize eklerseniz çok memnun olurum.
selam arkadaşlar öncelikle Allah hepimizin hayırlı olan muratlarını versin.
Ben okumak isterim fakat regl oldum ben.Relgken okunabilirmi?
Abdestlimi okumamız gerek?
Benide listeye alırsanız sevinirim.
Dua başta yazdığım gibi, herkesin haceti hayırlısıyla anne olmak ama başka dilekleri olan arkadaşlarım söyleyebilir,çoğu arkadaşımız çalışıyor ve çalıştığı için sürekli abdestli olmak biraz zor ama tabiki abdest alıp 2 rekat namazla daha güzel olur biz hergün sırayla bir arkadaşımıza okuyoruz bu şekilde..
Allah hepinizin gönlünden geçeni versin inşaallah,dualarınız kabul olsun kızlar.. yeni listeyi yapıyorum hemen..
Rabbim bütün sıkıntılarımızı gidersin,dualarımız kabul olsun inşaallah...
nazlıefe--------okudu
Hadiborazan----okudu
paris68---------okudu
Perlanore-------okudu
egeli-----------okudu
nekadarzor-----okudu
ironik----------okudu
mavimenekşe---okudu
nisanbu--------okudu
blk10-----------okudu
bahar85--------okudu
vck-----------
umutt99-------okudu
başak2569-----okudu
esma---------
rainsun-------
purple_timi ---
dolunay12----
Capri---------
sevgilim06 ---
Teşekkür ederim canım.
Benim hacetim bebiş değil ama Allah isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebiş nasip etsin.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Yüce rabbimin dualarımızı geri çevireceğini zannetmiyorum. Hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.
o O kadar büyük ki gerçekten ol diyorsa oluyor. İnanarak ve güvenerek okunan hiçbir duayı Rabbim geri çevirmez.
Nisanbu canım,
Şimdi ilk başta ki arkadaştan başlayarak mı okuyoruz.