Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

Bir kaç gün önce konuyu görünce hemen evdeki dua kitabına baktım,Kenzül Arş duası bayağı uzun bendeki kitapta yaklaşık 10 yaprak kadar.O nedenle henüz çok istediğim halde okuyamadım.Şimdi konuya bakıyorumda ilk sayfada yazan dua kısa.
Aynı dua dan mı bahsediyoruz.Kafam karıştı biraz.
Yardımcı olur musunuz?

evet arkadaşlar bende merak ettim bu dua çok uzun.acaba uzun haliylemi okuycaz yoksa burda verildiği hali ile mi abdest alıyormuyuz birbirmiz için okurken detaylı bilgi verin lütfen birde bu duayı nasıl okucaz arkasından başka dua okucazmı mealini değil arapçasını okucaz değilmi çok sordum kusra bakmayın.lütfen bizi aydınlatın..

bendeki kitapta da aynen ilk sayfada olduğu gibi arkadaşlar ben ordan okuyorum. bir de abdest alınıyor mümkünse iki rekat namaz fatiha ve ihlas suresiyle. sonra fatiha ihlas kafirun felak nas sureleri okunuyor üçer defa ondan sonra bu dua okunuyor. sonrasında okuduğunuz kişi için bi dua edersiniz niyetine göre, herkesin sıkıntısı farklı. yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin ben de dün başladım.

Bir kaç gün önce konuyu görünce hemen evdeki dua kitabına baktım,Kenzül Arş duası bayağı uzun bendeki kitapta yaklaşık 10 yaprak kadar.O nedenle henüz çok istediğim halde okuyamadım.Şimdi konuya bakıyorumda ilk sayfada yazan dua kısa.
Aynı dua dan mı bahsediyoruz.Kafam karıştı biraz.
Yardımcı olur musunuz?

bazı dua kıtaplarında 10 sayfa falan bazılarında ıse burada yazan...ben cok fazla kıtaba baktım dedıgım gıbı cıktı bazıları uzun bazıları kısa vermıs duayı....

bendeki kitapta da aynen ilk sayfada olduğu gibi arkadaşlar ben ordan okuyorum. bir de abdest alınıyor mümkünse iki rekat namaz fatiha ve ihlas suresiyle. sonra fatiha ihlas kafirun felak nas sureleri okunuyor üçer defa ondan sonra bu dua okunuyor. sonrasında okuduğunuz kişi için bi dua edersiniz niyetine göre, herkesin sıkıntısı farklı. yanlışım varsa bilen arkadaşlar düzeltsin ben de dün başladım.

Ağzına sağlık tatlım :34:

Esilayagmur.............100
buujuu....................100
kalbindesakli.............100
sevgilim06................100
hurremsultan2012......100

Allah kabul etsin.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende yarın başlıcam okumaya bugun yoruldum çok.
herkes ne için istediğini yazarsa daha iyi olur benide eklermisiniz listeye.
hayırlısıyla sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar istiyorum.

canım arkadaşlarım,kafam karıştı affınıza sığınıyorum ,listedeki bütün isimlere 1 gün içinde mi okuyoruz,ne kadar zamanımız var?bilgi verirseniz hemen bu akşam başlıyacam okumaya,birde arapçasındanmı yoksa türkçesindenmi okuyoruz ?

canım arkadaşlarım,kafam karıştı affınıza sığınıyorum ,listedeki bütün isimlere 1 gün içinde mi okuyoruz,ne kadar zamanımız var?bilgi verirseniz hemen bu akşam başlıyacam okumaya,birde arapçasındanmı yoksa türkçesindenmi okuyoruz ?

hayır canım listedeki herkese bir günde deil tabiki ama sizler listeye sonradan eklendiğinizi için öye arkada kaldınız yoksa herkes günde 1 tane okuyordu sizler ne kadar okursanız canım allah kabul etsin..

Rabbim bütün sıkıntılarımızı gidersin,dualarımız kabul olsun inşaallah...

nazlıefe--------okudu
Hadiborazan----okudu
paris68---------okudu
Perlanore-------okudu
egeli-----------okudu
nekadarzor-----okudu
ironik----------okudu
mavimenekşe---okudu
nisanbu-------okudu
blk10----------okudu
bahar85-------okudu
vck-----------
umutt99------okudu
başak2569----okudu
esma---------
rainsun--------
purple_timi ----okudu
dolunay12----
Capri---------okudu
sevgilim06 ---
didecinne-----
cerol---------
nurlum-------
denizim_85---

Son düzenleme:
Birkaç gün önce bu Dua aklıma geldi,durduk yerde hemde.Açtım interneti hemen,başladım okumaya.Çünkü içinize dua etme isteği gelirse,edin;bu kabul olunacağına işarettir buyuruyor Efendimiz(s.a.v)...Bende bu yüzden büyük bir inançla okudum dua ettim.Sonra Duanın altındaki yorumlara baktım,herkes Dua vesilesiyle gerçekleşen isteklerini yazmış,Duanın faziletini çok güzel açıklamış bu misaller....Önemli bir dua gerçekten..

Ben Rabbimden hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir bebek istiyorum.Bebeğimiz olmuyor bizimde ve ben çok üzülüyorum,çok dert ediyorum.Biliyorum olmamasında da bir hayır var,Rabbim en hayırlı zamanda verecek ama işte insanım bende,çok acıtıyor canımı bu konu..Bu dua vesilesiyle inşaallah tüm isteyenlerin ve benimde bir bebeğim olur hayırlısı ile.Rabbim herkesin hayırlı dualarını kabul etsin.

Benide yazar mısınız listeye.Ve nasıl olacak,kime okunacak izah ederseniz memnun olurum.

ya arkadaşlar bu duaya baktım hiç biryerde on sayfa bulamadım üç tane yasin kitabına baktım hepsinde bir sayfayı aşmıyor en fazla 2 sayfa ..kısa olanımıdır okunabilirmi?ben uzun olanını bulamadım.

Listedeki butun arkadaslar icin Ayetel kursi okudum.Allah hepimizin dualarini kabul etsin.Tez zamanda muradlarimiz gerceklesir insallah.

Back
X