Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

nazlıefe ıcın bılmıyorum ama lısteden cıkacakmı yoksa devam edecekmı okumaya onu ögrenıp bıldıreyım canım sen nazlıefe ve ıkıncı arkadas ıcın oku..ben nazlıefeyı ögrenıp yazayım

nazlı efe arkadas lısteye devam edecekmısın yoksa ayrılacakmısın lısteden.lıste guncellendı ve yenı arkadaslarla devam edıyor senden haber beklıyoruz

canım ben lısteye katılmak ıstedım ama katılamayacagımı bıldırmek ıstedım kusura bakmayın olurmu bır dahakı sefere ınsallah.

capri lısteyı yenı halını buraya atacakmısın?kım kıme okumus görelım canım....

canm ben
nazlıefe--------
Hadiborazan----
paris68---------
Perlanore-------
egeli-----------
nekadarzor-----
ironik----------
mavimenekşe---
nisanbu-------
blk10----------
bu arkadaslara okudum allahım kabul etsın..

kızlar ben bir önceki listeyi bitiremedim ağır bir grip geçirdim 3 gün yatırdı mübarek bugun kalkabildim. başlayabilirsem bugün başlarım sonra da son listeye başlıcam herkesin duasını tamamlicam inşallah kendinize iyi bakın salgına yakalanmayın. gavur mikrobumuydu neydi ölcem sandım yaa

nazlıefe Hadiborazan paris68 arkadaslarımız ıcın dualarını okudum Allah kabul etsin gönüllerındekı muradlarını rabbım nasıp etsın amin

ben nazlıefe için okudum, listeye göre devam edicem inşallah. Arkadaşlar benim için okurken Allah'ım hayırlısıyla gönlündekini ver derseniz çok sevinirim.

Kızlar nasıl yaptınız şimdi baştan mı başlıyo bende ona göre okuyayım kimde kalığımı bile unuttum

gecmıs olsun....ılk lıste son lıste yok kaldıgın yerden devam et canım:)

Kızlar nasıl yaptınız şimdi baştan mı başlıyo bende ona göre okuyayım kimde kalığımı bile unuttum

Canım şimdi çalışmaya başladım. Listeleri cuma gününe kadar eklenmek isteyenleri eklicez. Ondan sonra tekrar ekleme yapamayacağız. Şimdi hayli fazlayız. Takibi gerçekten çok zor. Tamamlayıp yayınlayacağım.

Son düzenleme:

canım ben ilk sayfadan bakmaya başladım perlonereye kadar okumus nısan ben yazmamısım.sen lısteyı yaparken nısanbu yu perlonereye kadar okudu işaretle

Öncelikle yeni listemizi yayınlıyorum. Blk101 canım eksik var mı bakar mısın?

1-nazlıefe
2-hadiborozan
3-paris68
4-perlonere
5-egeli
6-ne kadar zor
7-ironik
8-mavimenekşe
9-nisanbu
10-blk10
11-bahar85
12-vck
13-umut99
14-başak2569
15-esma
16-rainsun
17-purple-timi
18-dolunay12
19-capri
20-sevgilim06
21-ecrin23
22-didecinne
23-cerol
24-nurlum
25-denizim_85
26-kend
27-ftm
28-askbebek
29-uğurluselin
30-dedecinna
31-sevincmerden
32-nesrin6868

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…