Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

cannım bir sakıncası yoksa ben katılabilirim duaya ama kimde kaldınız baştan herkese yenidenmi okuyacapım yoksa liste yenidenmi başlayacak

tamam senıde yazalım.bugun eklerım senıde lısteye....en bastan başla sen sırayla hergun bır kısıye okuyabılırsın.yanı okumak ıstersen lıstedekı dıger arkadaslarada sırayla okuyabıldıgın kadar okuyabılırsın.mesela bugun 5 kısıye okuyabılırsın misal yanı ama en son kımde kaldıgını not al oradan devam edersın lıstenın sonuna kadar herkeze okunacak 1 kez....

arkadaşım lütfen ya benide unutma panikatağım var iyileşemiyorum bir türlü onun yüzünden işe bile giremiorum çok istememe rağmen bunun için okurmusun bana bende sana okucam ne dileğin varsa belirt

denizim_85 senı de ekleyecegım lısteye....sen lıstenın en basından okumaya basla.bır kısye 1 tane okuyoruz canım

sevincmerden senıde eklıyorum lısteye...reglın bıtınce lıstenın en basından sırayla okumaya basla hergun bır kısıye bır tane okunacak....

İlk mesajına cevap verdim ama ikinci mesaj gelmedi bana yoksa neden cevap vermiyim..

nısanbu..canım..bana msj gelmedı özelden msj attım ben sana 2 kez.bu arada lısteyı yapabılıyormuyum:)senın engın tecrubelerıne dayaarak soruyorum.arada bana yardımcı olurmusun:)mesela lıste cok doldu bu lısteyı bıtırıp sonra yenıden baslansa olurmu gıbı:)bana fıkır verırısen sevınırım valla.ne zormus takıbını yapmak:)

tamam capri o zaman bugun yenı lısteyı bır at buraya kım kıme okumus görelım.ben sımdı yenı lısteyı yazacagım eklenen arkadaslar var

arkadaslar bırde rica edıyorum lutfen lıstenın en basından baslayarak okuyun...bırbırınıze karısık halde okumazsanız bızımde ısımız kolaylaşır...

nazlıefe,hadiborazan ve perlonere arkadaşlarım için okudum,Allah kabul etsin..kızlar bişey sormuştum,arapçamı okuyorsunuz yoksa türkçe yazılışındanmı?

arkadaslar arapça bılen arapca okusun bılmeyen türkçe okuyabılır.okumadan önce 3 fatıha 3 ıhlas 3 felek 3 nas okuyup lıstedekı sıraya göre nıyet edıp baslayabılırsınız

lısteyı yapıyorum az sonra atacagım buraya...başak sen esmadan devam ederek okumaya basla canım

hayırlı evlat ıcın dua edıyoruz.ama arada hacet ıcınde dua ısteyen var lıstenın yanına yazacagım ben...lıstenın en basından baslayarak sırayla bır kısıye bır tane okuyorsunuz okudugunuz kısı ıcın en önce nıyetlenıyorsunuz...

lıstenın en basındandan baslyarak okuyun sırayla herkeze 1 tane okuyorsunuz.yanı hergun 1 kısıye bır tane

nazlıefe--------
Hadiborazan----
paris68---------
Perlanore-------
egeli-----------
nekadarzor-----
ironik----------
mavimenekşe---
nisanbu-------
blk10----------
bahar85-------
vck-----------
umutt99------
başak2569----
esma---------
rainsun--------
purple_timi ----
dolunay12----
Capri---------
sevgilim06 ---
didecinne-----
cerol---------
nurlum-------
denizim_85--- (şifa için)
kend...........
ecrin23........
ftm-............
aşkbebek......
uğurluselin......
dolunay12......
dedecinna......
sevicmerden....
nesrin6869......

arkadaslar son lıste bu...yenı katılanlar lutfen lıstenın en basından baslayarak hergün bır kısıye 1 tane okusun.önce 3 fatıha 3 ıhlas 3 felek 3 nas okuyup okuyacagı ısme nıyetlenıp okusun.kımde kaldıgını görmek unutmamak ıcın not alın ve karısık okumayın lutfen sırayla gıdın...ben örnek verıyorum mesela kenzül arş duasını okuduktan sonra Allahım nazlıefe arkadasımızın gönlundekı muradı ver.Ona katından hayırlı bır evlat nasıp et...gıbı...daha sonra ıkıncı arkadasa gecıp aynı nıyetı tekrarlıyoruz.ve buraya okudugunuz kısıler bıldırıyorsunuz....Allah kabul etsın...

bu arada cumaya kadar katılmak ısteyen varsa eklıyoruz.cumadan sonra tekrar bu lıste bıtınce yenı lıste yapılır

cnm tmmdır ogle namazından sonra nazlı efe arkadasımız ıcın okuyacagım okuduktan sonra okudum dıye yazarım nazlı efe arkadasımız hamıle deılmı yanlıs mı gordum ne dıye dua edıcez saglıklı ve hayırlı evlat olması ıcn mı?

nazlıefe--------
Hadiborazan----
paris68---------
Perlanore-------
egeli-----------
nekadarzor-----
ironik----------
mavimenekşe---
nisanbu-------
blk10----------
bahar85-------
vck-----------
umutt99------
başak2569----
esma---------
rainsun--------
purple_timi ----
dolunay12----
Capri---------
sevgilim06 ---
didecinne-----
cerol---------
nurlum-------
denizim_85--- (şifa için)
kend...........
ecrin23........
ftm-............
aşkbebek......
uğurluselin......
dedecinna......
sevicmerden....
nesrin6869......

son lıste bu arkadaslar

Canım allah acil şifalar versin biran önce bebeğinize ve eşin sağlığına kavuşur inşallah, ben bu duayı inan dört gözle bekliyordum dünde ilk günün heyecanıyla büyük bir istekle okudum çok içtendim Rabbim kabul eder inşallah:) Çok ayrıntısını bilmiyorum yeni duydum birisinden ama araştırmaya fırsatım olmadı henüz sağlık için Tahmidiye duası varmış çok etkili, eşine yapmanı tavsiye ederim. Duyduklarım çok güzel şeylerdi:))9

Son düzenleme:
nazlıefe--------
Hadiborazan----
paris68---------
Perlanore-------

Bu arkadaşlar ve kendim için okudum.Allah ne muradları varsa tez zamanda versin inşallah.Allah dualarını kabul etsin.Bana okuyanlardan da Allah razı olsun dualarını kabul etsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…