cannım bir sakıncası yoksa ben katılabilirim duaya ama kimde kaldınız baştan herkese yenidenmi okuyacapım yoksa liste yenidenmi başlayacak
benıde alırmısınız lısteye dıe her sayfaya yazdım ama gene unutulmusum canınız sağolsun kızlar ıyıgeceler
arkadaşım lütfen ya benide unutma panikatağım var iyileşemiyorum bir türlü onun yüzünden işe bile giremiorum çok istememe rağmen bunun için okurmusun bana bende sana okucam ne dileğin varsa belirt
kızlarrr merhaba reglıme daha 16gun varken lutfen bana da okurmusunuzallhım bebek ısteyenlere en kısa zamanda hayırlısını ve saglıklısını nasıp etsın benım ıcın okuyanlar yazımı begenırlerse cok mutlu olurum bende sızler ıcın okurum...
benide alırmısınız aranıza arkadaşlar.sol yumurtalığım kist üretiyor.çocugum olmuyor.
İlk mesajına cevap verdim ama ikinci mesaj gelmedi banayoksa neden cevap vermiyim..
Ne demek canım yaaa Allah senden de razı olsun.
Tekrar liste ile uğraşmana gerek yok canım. Sadece bundan sonraki günlerde kim kimin için okudu benim kaçırdığım olursa diye onu takip etmen kafi...Ben çok güzel şeilde liste oluşturdum excelde günlük olarak işliyorum.
Ciddi zamanımı alıyor ama olsun. Yeter ki dualarımız kabul olsun muradlarımıza erişelim.
nazlıefe,hadiborazan ve perlonere arkadaşlarım için okudum,Allah kabul etsin..kızlar bişey sormuştum,arapçamı okuyorsunuz yoksa türkçe yazılışındanmı?
okuma seklı nasıl arkadaslar nasıl okkuyoruz !!! bnmde 4 yıldr bebegım olmuyo allah rızası ıcın banada okrsanız cok cok sevınırım arkadaslar hepınızden rabbım razı olsun ınslalah[/Qh
hergun bır arkadasa sırayla 1 kez okuyoruz.öncesınde 3 fatıha 3 ıhlas 3 felek 3 nas okuyup lıstedekı arkadasa nıyet edıp sırayla okuyoruz.kımde kaldıgınızı unutmayın sırayla okuyun lısteye senıde eklıyorum cnm
arkadaslar cok ozur dilerim ben tamamen unutmusum burdaki dualari cunku ben okudugumda en son esma arkadasimiz vardi onuda okuyup bitirmistim ama yeni eklenen arkadaslarimiz varmi fakat gercekten sayfa cok karisik ben suan anlamadim kim var listede kimin dua sirasindayiz falan hepsi birbirine karisti kafamda:))listenin son haline gorebilsek iyi olur
Ben regl döneminde olduğum için okuyamıyorum, 2 güne bitecek inşallah başlayacağım ben de. Ne niyetle dua edeceğimizi de biliyor muyuz bu arada? Yoksa sadece gönlünden geçen olsun hayırlısıyla diye mi okuyacağız?
kızlarrr merhaba reglıme daha 16gun varken lutfen bana da okurmusunuzallhım bebek ısteyenlere en kısa zamanda hayırlısını ve saglıklısını nasıp etsın benım ıcın okuyanlar yazımı begenırlerse cok mutlu olurum bende sızler ıcın okurum...
nazlıefe--------
Hadiborazan----
paris68---------
Perlanore-------
egeli-----------
nekadarzor-----
ironik----------
mavimenekşe---
nisanbu-------
blk10----------
bahar85-------
vck-----------
umutt99------
başak2569----
esma---------
rainsun--------
purple_timi ----
dolunay12----
Capri---------
sevgilim06 ---
didecinne-----
cerol---------
nurlum-------
denizim_85--- (şifa için)
kend...........
ecrin23........
ftm-............
aşkbebek......
uğurluselin......
dolunay12......
dedecinna......
sevicmerden....
nesrin6869......
arkadaslar son lıste bu...yenı katılanlar lutfen lıstenın en basından baslayarak hergün bır kısıye 1 tane okusun.önce 3 fatıha 3 ıhlas 3 felek 3 nas okuyup okuyacagı ısme nıyetlenıp okusun.kımde kaldıgını görmek unutmamak ıcın not alın ve karısık okumayın lutfen sırayla gıdın...ben örnek verıyorum mesela kenzül arş duasını okuduktan sonra Allahım nazlıefe arkadasımızın gönlundekı muradı ver.Ona katından hayırlı bır evlat nasıp et...gıbı...daha sonra ıkıncı arkadasa gecıp aynı nıyetı tekrarlıyoruz.ve buraya okudugunuz kısıler bıldırıyorsunuz....Allah kabul etsın...
arkadaşlar saolsun vck beni öne almış allah ondan da okuyan herkesten de razı olsun ben durumumuzdan biraz bahsedeyim...
eşim temmuz başında çalıştığı şirket kapandığı için işsiz kaldı...
temmuz sonunda ilk tüp bebek tedavime başlayacaktık...
onun için balıkesirden istanbula gidecektik...
yeni çalıştığı yerden problem olmasın diye iş başvurularını tedavi sonrasına aldık...
çok yumurtam toplandığı için transferim eylüle ertelendi...
transferden döndükten sonra eşim iş başvurularına başladı ama 7 eylülden beri bi türlü iş bulamadı
nasibimiz kapandı resmen
15 eylülde de tedavimizin sonucunu negatif olarak aldık zaten
o gün bu gündür eşim iş arıyor hala yok...
ki iş bulamazsa yarıyıl tatilinde 2. denememide yapamıycam...
eşim daha önce 2 kere kanseri atlattı
şimdiden üzüntüden "zona" hastalığına yakalandı çok ağrısı var
üzüntüyle eski hastalığı tekrarlayacak diye çok korkuyorum
canlarım nolur dualarınızı eksik etmeyin...
benim niyetim; eşimin hayırlısıyla iyi bi işe başlaması ve şifa bulup tüm hastalıklarından kurtulması...
rabbim dualarınızı kabul eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?