Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

arkadaslar bu dua baslayalı neredeyse bır ay olacak.daha hıc baslamamış olan arkadaslarımızı mecburen cıkartmak zorunda kaldık.onlarında kendılerınce bır sebebı oldugunu dusunuyorum.okuyandan da okumayandan da Allah razı olsun.cıkarılan arkadaslar kusura bakmasın lutfen ısterlerse yenı lısteye eklerız ama bır yandan mecburuz bunu yapmaya cunku böyle gıderse bu lıste aylarca bıtmezdı...

Canım inanın heö çalışıp hem listeyi takip etmek gerçekten çok zor. Ben okumaya zaman bulamıyorum şuanda....

Kızlaaarrrr çok heyecanlıyım yaaa... Şimdi yönetimin asistenından haber bekliyorum. Müsait dediği an Allah izin verirse gidicem.

Korkuyorum ama korkunun ecele faydası yokmuş.

İnşallah hayırlı haberlerle gelirim. Dualarımız kabul olur inşallah...

Şuanda elim ayağım titriyor valla....

canm sonuc nedır ya?

canm sonuc nedır ya?

Maalsef canım bir türlü müsait anını yakalayamıyorum. Normalde çok ters biri yanına pek yaklaşılmıyor o nedenle en müsait anını kolluyorum. Bu gidişle akşam iş çıkışı biraz geç çıkıyor ben de geç çıkıcam ve kısmet olursa konuşucam.

Ama bugün yarın konuşmak zorundayım zamanım kalmadı.

azelya için okudum allah kabul etsin

vck için okudum inşallah niyeti kabul olur

Kızlar listede cerol'u da yanlışlıkla silmişim listenin son hali bu arkadaşlar....

nazlıefe........................ OKUDUM
hadiborazan..................OKUDUM
paris68.........................OKUDUM
perlonere......................OKUDUM
egeli............................OKUDUM
ne kadar zor..................OKUDUM
ironik............................
mavimenekşe.................
nisanbu........................
blk10............................
bahar85........................
vck.............................
umut99........................
başak2569....................
esma............................
rainsun.........................
purple-timi.....................
dolunay12.....................(hacet için)
capri...........................(hacet için)
sevgilim 06...................
ecrin23........................
didecinne.....................
cerol...........................
nurlum.........................
denizim_85...................(şifa için)
kend...........................
ftm............................
askbebek....................
uğurluselin..................(hacet için)
sevincmerden..............
nesrin6868.................

Tamam canım düzelttim kusura bakma çok özür dilerim. Bugün çok stresliydim yanlışlıkla seni yazmayı atlamışım. Tekrar kusura bakma....

1-hadiborozan ........OKUDUM
2-paris68...............OKUDUM
3-perlonere.............OKUDUM
4-egeli....................OKUDUM
5-ne kadar zor.........OKUDUM
6-ironik....................OKUDUM
7-mavimenekşe.........OKUDUM
8-nisanbu
9-blk10
10-bahar85
11-vck
12-umut99
13-başak2569
14-esma
15-rainsun
16-purple-timi
17-dolunay12
18-capri
19-sevgilim06
20-ecrin23
21-cerol
22-denizim_85
23-uğurluselin
24-sevincmerden
25-nesrin6868

Tamam canım düzelttim kusura bakma çok özür dilerim. Bugün çok stresliydim yanlışlıkla seni yazmayı atlamışım. Tekrar kusura bakma....

Olsun canım sorun değil :))
sanada allahım yardım etsin allahumme ya vedut ağzını bağla dilini tut de yuzune üfle konuşacağın kişinin.

bahar85,vck, umut99, başak 2569, esma, pupletimi arkadaşlarıma okudum........kızlar evet çalışanlar için oldukça yoğun oluyor,hele ben bide sonradan katıldım,ama 2 güne bitirim inşallah herkesi...lütfen kusura kalmayınn arkadaşlarım....

ısallah bıgun bende evlenebılırım o kadar cok ıstıyorum kı gelınlık gıymeyı,o kadar cok ıstıyorum kı benımde bı duzenımın olmasını,o kadar cok ıstıyorum kı anne olmayı rabbım nasıp eder ıslh.

Buradaki herkes senle ayni duygulari paylasiyoo.. İnss nasip olacak bizlerede.Allah herkesin gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…