Bazi arkadaslar hic baslamamis.Sanirim oylesine katildilar.Belki baslamazlar hic onlari beklemeye gerek yok bence capricim
Evet canım henüz başlamamış 5 arkadaşımız mevcut.
Blk10 arkadaşımız eklemişti isimleri... Eğer o da uygun görürse listeden çıkartırız.
Tabi bu arkadaşlar tekrar katılmak isterlerse bir sonraki listeye ekleriz diye düşünüyorum.
inşallah hepimizin duaları kabul olur evliliği huzur dolu olur kızlar
Kızlar Allah izin verirse bugün öğlen yönetimle gidip konuşucam. :18::18::18:
Ben hacet için okuyordum biliyorsunuz. Belki sizlerin duası yanında benim ki hiç kalıyor ama çok istiyorum.
Hacetim işimde yükselmek. (Bunu fazlasıyla hak ettiğime inanıyorum.)
Lütfen beni dualarınızdan eksik bırakmayın. Yüce rabbim yardımcımız olsun.
Ben hacet için okuyordum biliyorsunuz. Belki sizlerin duası yanında benim ki hiç kalıyor ama çok istiyorum.
eğer senin için o pozisyon hayırlıysa inşaallah olur,ama hayırlı değilse zaten bir engel çıkar ve olmaz o zamanda kesinlikle üzülme..dualarımız seninle..
allahım hakkında hayırlısını eylesin gönlüne göre versin
Arkadaşlar listeleri bir kontrol edelim, arada atladıklarım varsa bilgi verirseniz memnun olurum. Gerekli düzeltmeleri yaparız.
Listelerden de anlaşılacağı gibi daha çok eksiğimiz var.
Özellikle sonradan eklediğimiz (didecinne, nurlum, kend, ftm, askbebek) arkadaşlar henüz hiç başlamadılar. Formda da görmedim zaten ya da ben fark etmedim.
Blk10 canım bu arkadaşların isimlerini senin yazdığın listeden almıştım. Senin bir bilgin var mı?
Evet canım henüz başlamamış 5 arkadaşımız mevcut.
Blk10 arkadaşımız eklemişti isimleri... Eğer o da uygun görürse listeden çıkartırız.
Tabi bu arkadaşlar tekrar katılmak isterlerse bir sonraki listeye ekleriz diye düşünüyorum.
aslında ben lısteyı daha öncekı arkadaslarda bıtırmıstım.ama sen ekleyelım deyınce caprıcım bende ekledım.o zaman dedıgın gıbı arkadası cıkaralım sonrakı lısteye eklensınler...baska yapabılecek bırsey yok dıye dusunuyorum
Yani şuanda olmalarında sakınca yok ama hiç başlamadıkları için bu liste bitmez. Eğer giriş felan yaparda neden listede yokum diye sorarlarsa sen de gerekli açıklamaları yapabilirsen sevinirim canım.... Ben listeden bu 5 arkadaşı çıkarıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?