Nasılsınız kızlar? O kadar çok seviniyorum ki bana okuyanları gördükçe anlatamambenim durumuma geçeyim hemen malumunuz yere gidemedim çünkü evinde kalacağım ablanın acil bir cenazesi çıktı ve orada kalacak başka kimsem yoktu.şimdilik bunu erteledim.Ama gene de o kadar çok özlüyorum ve dua ediyorum ki.Belki de şimdi gitmemem daha hayırlı.
Kendime okumaya devam ediyorum hala Allah okuyanlardan da razı olsun,İnşallah şu listedeki herkesin muradının gerçekleştiğini tek tek görürüm,sizde oldukça yazın.Benim ki bana mucize gibi geliyor çünküİnşallah sizinkiler olur.Belki sizin dualarınızla benim hayatımda da ümidim olmasada güzel şeyler olur hepinizi seviyorum :)
Vck canım sana yarın okuyorum biraz geç kaldım kusuruma bakma.
kızlar bu dua bıtınce sızlerde arastırın baska bır dua ıcın lıste yapalım.hangı duayı okuyalım bır fıkrınız varsa yazın.ama tabı once eksıkler cok fazla umarım bıran önce bıter
canım buraha hamıle kalmak ısteyen arkadaslar cogunlkta bence herkes gunde 1kez 1 kısıye meryem suresını okusun cunku cok zun bır sure...ayrıca google yazıp bakın arkadaslar meryem suresının fazıletlerı dıe
Canım biraz tesadüf olmuş ama seni zaten silmemişim. Demek ki kısmetinde bu listede okumak ve okunmak varmış...
Sen okumaya devam et canım ben takibi yapıyorum merak etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?