Dertlere Derman 1.001 Fatiha Listesi

Vck canım az önce senin için okudumm,hem namazda hem de bu duada ,ama fetih suresinin yerine yasin okudum çünkü evdeki kitaplarda yoktu.Allah kabul etsin inşallah,ben olacağına inanıyorum da zaten :))

çok yaşa emi Allah razı olsun canım iyi niyetle ve canı gönülden okuman yeterli canım.benim için fark etmez önemli olan niyetin ve içinden gelerek okuman bazen bir kelimeyle duan kabul olacaksa olur bazen hatimler indirsek bile olmayacaksa olmuyor.ama yinede söyliyeyim sendeki kitaplarda yoksa netten açarak hem dinleyebilirsin hemde okuyabilirsin inşallah canım olur Rabbim herkesin yüzünü güldürsün .

iyi diyelim iyi olalım canımcım ama elimde değil bugünlerde çok agresifim kendime hakim olamıyorum gözyaşlarım kediliğinden akıyor duygusallıktan nefret ediyorum aslında ne bileyim işte Allah sonumuzu hayretsin
tamam canım müsait olunca okursun

canım senin heyecandan bu kadar duygusalsın nasıl olacak sperm çıkacakmı bunları düşünüyorsun
canım sen ilaçları ne kadara aldın
biz dün süleymaniyeye gitttik ordan eczaneye gittik kız dediki eczacıya sordum olmaz dedi dedi çok üzüldüm
kıza kızdım sen dalgamı geçiyorsun dedim canım ne yapacağız bilemiyorum allah yardım etsin
inş en kısa sürede eşimin işleri düzelir de paramızı alırız bende ialcımı alıp bebeğime kavuşurum inş amin

cerol denizim85 ve uğurluselin için okudum rabbim hepsinin gönlünün muradını hayırlısı ile tez zamanda nasib etsin inşallah amin

ecrin23
uğurluselin
sevinçmerden
nesrin6868
arkadaşlarımıza okudum Allah niyetlerini gerçekleştirsin amin

böylece listeyi bitirdim

1-hadiborozan ........OKUDUM
2-paris68...............OKUDUM
3-perlonere.............OKUDUM
4-egeli....................OKUDUM
5-ne kadar zor.........OKUDUM
6-ironik....................OKUDUM
7-mavimenekşe.........OKUDUM
8-nisanbu.................OKUDUM
9-blk10.....................OKUDUM
10-bahar85................OKUDUM
11-vck......................OKUDUM
12-umut99...............OKUDUM
13-başak2569
14-esma
15-rainsun
16-purple-timi
17-dolunay12
18-capri
19-sevgilim06
20-ecrin23
21-cerol
22-denizim_85
23-uğurluselin
24-sevincmerden
25-nesrin6868

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

Hayırlı cumalar olsun herkese...

İnşallah Yüce Rabbim Dualarımızı kabul eder.

Bugün ben listemi tamamlamam lazım. Maalesef adetim yaklaşıyor.

Son düzenleme:
Blk10, bahar85 ,vck ve umut99 arkadaşlarımız için okudum. Yüce Rabbim en kısa sürede gönüllerindekini hayırlısı ile nasip eder inşallah.... Amin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…