hergun 1 kısıye kaçtane okuyalım kızlar genel bır sayı bulalım sımdı kımler ne kadar okuyabılır bılmıyorum...
hergun 1 kısıye kaçtane okuyalım kızlar genel bır sayı bulalım sımdı kımler ne kadar okuyabılır bılmıyorum...
slm capri beni listeden cikarirmisin canim dogumum yakin kimse bana okumasin ben listeyi tamamlayamazsam uzulurum kimsenin hakkina girmek istemem rabbim hepinizin gonlune gore versin banada dua edin saglikli sihatli bebegimi kucagima aliyim olmayan herkesede bebis nasip etsin.....aminnnnn...... bana dua eden herkese cok tesekkur ediyorum
basak2569.
esma.
rainsun
purtple timi
dolunay12
capri
sevgilim06
ecrin23
cerol
denizim85
ugurselin
sevinmerden
nesrin6868
arkadaslar ben listeyi tamamladim
rabbim gonlunuze gore versin bu saate kadar okudum
ben listedeki tüm arkadaşlara okudum rabbim gönlünüzün muradını tez zamanda versin hepinize benim içinde okudunuz allah razı olsun helal edin hakkınızı
slm capri beni listeden cikarirmisin canim dogumum yakin kimse bana okumasin ben listeyi tamamlayamazsam uzulurum kimsenin hakkina girmek istemem rabbim hepinizin gonlune gore versin banada dua edin saglikli sihatli bebegimi kucagima aliyim olmayan herkesede bebis nasip etsin.....aminnnnn...... bana dua eden herkese cok tesekkur ediyorum
onumuzdekı hafta tekrar guncellerız lısteyı....cıkartırız senıde canım zaten bıtıyor az kaldı.sen tamamladınmı burayı canım.Allah razı olsun.............
bende listeye katılamak ıstıyorum.yeni uye oldum nasıl olacagını anlatır mısınız
kızlar beni de listeye ekler misiniz bende sizlere okurum hemen başlamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?