ALLAH sendende ve bana dua eden herkesden razi olsun canim guzel dileklerin icin cok tesekkur ediyorum rabbim gonlune gore ne muradin varsa versinÖncelikle Allah senden binkere razı olsun. Hamile olarak gece yarılarına kadar bizler için dua etmişsin. Hamilelerin duaları kabul olur derler. Gerçekten de ben hamile iken ettiğim her dua kabul oldu çok şükür rabbime...
İnşallah sağlıklı sıhatli yavrunu kucağına alırsın. Yüce Rabbim sağlık problemi olmayan, gaz sıkıntısı olmayan, yeme problemi olmayan hayırlı evlatlar nasip etsin sana....
Listeye gelince sen zaten tamamladın canım. Bu listede sana okuması gereken kişiler var. Listeler tamamlanınca seni o zaman çıkartırız. Yeni listeye burdan katılmak isteyenler tekrar bildiri yaparlar ama öncelikle bu listenin tamamlanması gerekiyor.
Hakkını helal et canım...
bende listeye katılamak ıstıyorum.yeni uye oldum nasıl olacagını anlatır mısınız
kızlar beni de listeye ekler misiniz bende sizlere okurum hemen başlamayı düşünüyorum
bende listeye katılamak ıstıyorum.yeni uye oldum nasıl olacagını anlatır mısınız
Kızlar listenin son halini yayınladım. Eğer ki atladığım varsa lütfen bildirin, düzeltelim...
Listelere şöyle bir göz atarsanız eğer okumayan arkadaşlar hep aynı.( İlerleyen arkadaşlara sözüm yok.) Uzun zamandan beri okumayanlar hep aynı arkadaşlar...
Eğer buraya uğruyorlarsa lütfen okuyamayacaksanız bildirin veya bir mazeretiniz varsa bildirin ki biz de ona göre hareket edelim.
canm ben bugun okuyamadıgım arkadaslar ıcın okuyacagım ınsallah..
selam kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum biliyorsunuz kün feyekün duasını fetih suresiyle birlikte okuyoruz ve adetliyken okuyamıyan arkadaşlar oluyor bu sebepten dolayı listemiz ilerlemiyor isterseniz daha önce yaptığımız gibi tekrar sadece kün feyekün duasını okuyalım sizlerin düşüncelerinizi bekliyorum
arkadaşlar ben ismi azam duasına katılıcam ama buradan yazmıyacakmıyız,ayrı bir sayfamı var anlamadımkiiii.....nerdesiniz?nerde okuyosunuz başladınızmı arkadaşlar bilen varsa yazarmıı?
Sevgilim06
Perlonere
ecrin23
Capri
blk10
Cerol
bu arkadaslarima 3 er tane okudum.Allahim ne muradimiz varsa versin tez zamanda.Yuzumuzu guldursun....
Kizlar benide listeye eklermisiniz bende katilmak istiyorum[
eklerım canım.ıstersen baslayabılırız.hergun bır arkadasa 3 tane okuyup ona nıyet edıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?