selam kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum biliyorsunuz kün feyekün duasını fetih suresiyle birlikte okuyoruz ve adetliyken okuyamıyan arkadaşlar oluyor bu sebepten dolayı listemiz ilerlemiyor isterseniz daha önce yaptığımız gibi tekrar sadece kün feyekün duasını okuyalım sizlerin düşüncelerinizi bekliyorum
İlk sıradaki arkadaşım sevgilim06 senin için okudum Mevlam dualarını kabul etsin inş hayırlısıyla AMİN.
Sıradaki arkadaşları da gün içinde okuyup bitirebilirim ama hergün 1 kişiye okusak gün içinde o arkadaşa dua etsek listenin karşısına da okundu diye yazılsa hem karışıklık olmaz hemde işleri yoğun olanlar rahat rahat okurlar.Bu sadece benim şahsi fikrim ne dersiniz arkadaşlar?Ya da başka bir önerisi olan var mı?
aslında bende sen gıbı dusunuyorum canım karısıklık olmaz hem dedığın gıbı
bencede böle olsun hergün 1kişeye okunup akşam belli bi saatte haber verilsin bir kişide duasını yapsın olmazmı herkesin ismini yanında hacetinide yazalım bide kızlar adetli okunurmu bu dua
Canım ben Rabbimin isimlerini adetli olduğum zaman tesbih şeklinde çekerdim ki araştırmıştım ama bu şekilde toplu olarak bir İsmi Azam okunur mu bilmiyorum iyi bilen birine sormak lazım.Bu arada bugün sıra sende senin için Rabbimden hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat dileyeceğim Allah kabul etsin inş canımmm
zaten katılmazsanız gelip kolunuzdan çekip getiricem hiç kurtuluşunuz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?