1-Sevgilim06
2-Perlonere
3-ecrin23
4-Capri
5-blk10
6-Cerol
7-nesrin6868
8-E_M_A
9-freeware
10-rainsun
11-nisanbu
12-medusa09
13-mrvb
14-azelya
15-özlem2423
Ben hariç 14 arkadaş var listede yarın akşama kadar hepsi için 3 er tane okuyup haber verecem inş.Rabbim hepsinin tek tek gönlüne göre versin inşallah niyetlerini bilmiyorum.Bilip öyle dua etmek isterdim.Listenin karşısına yazılsa niyetler daha iyi olur aslında
canım benım nıyetım eşim bıtkısel kullanıo 1 ay snra sperm testı var bolbol sperm cıkısı ve tez vakıtte bebeğimin olması
Canım bende hayırlı bir bebek istiyorum inş.Niyetini not alıyorum canım Allah kabul etsin inşallah
Senden de Allah razi olsun.Hepimizin muradini kabul etsin.Ben icimden gelerek karsiliksiz okuyorum canimAllah kabul etsin canım. Allah razı olsun senden.
Ben şimdi dua okuyamayınca kendimi o kadar boşlukta ve kötü hissediyorum ki yazını görünce çok mutlu oldum. Yüce Rabbim senin de ne muradın varsa versin. Teşekkürler...
ilk sıradaki arkadaşa 3 adet okudum..
1 kisiye 3 tane okuyoruz.hergun kac kisiye okuyabiliyosan oku canimkızlar hergun 1 kısıyemı 3 tane yoksa hergun butun lıstedekılere tektekmı 3 er tane_?
Senden de Allah razi olsun.Hepimizin muradini kabul etsin.Ben icimden gelerek karsiliksiz okuyorum canim
Allah razi olsun.Allah kabul etsin.
bende ilk sıradaki arkadaşa 3tane okudum canım Allah kabul etsinn ınşllh canım aminnn
Kızlar bana oğluşlarıma ve eşimede okuyun ne olur çok ihtiyacım var
İlk sıradaki arkadaşım sevgilim06 senin için okudum Mevlam dualarını kabul etsin inş hayırlısıyla AMİN.
Sıradaki arkadaşları da gün içinde okuyup bitirebilirim ama hergün 1 kişiye okusak gün içinde o arkadaşa dua etsek listenin karşısına da okundu diye yazılsa hem karışıklık olmaz hemde işleri yoğun olanlar rahat rahat okurlar.Bu sadece benim şahsi fikrim ne dersiniz arkadaşlar?Ya da başka bir önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?