ben geldiiiim....ve mavimenekse ve nisanbu icin okudum Allahim bol bol bebisler versinde en sonunda dogum kontrol haplari kullanmak zorunda kalsinlar innnsaaallllahhh
evet canım öyle yapıcaz sadece kün feyekün okucazlistede şimdi paylaştığım arkadaşlar
sen zaten bana kadar olan arkadaşlarınkini okudun sıradaki arkadaşın duasını okuyabilirsin canımcım mavimenekşenin
vck(remziye) için okuyoruz
niyeti eşinin ameliyatında sperm bulunması ve bebeğinin olması
1-bahar85
2-skylıne
3-azelya----------okudu
4-vck-----------okudu
5-mavimenekşe----------okudu
6-nisanbu
7-doğa3------------okudu
8-nekadarzor---------okudu
9-askbebek
10-mrvb---------okudu
11-nur.sen-----------okudu
12-mirror1981----------okudu
13-esma
14-umut99
15-capri
16-ecrin23------------okudu
17-esenmia
18-rainsun-----------okudu
19-tülay20
20-gegonya
isteyen hacetini eklesın arkadaslar ve okuyanlar lutfen bıldırsın
nesrin ve ema icin okudum allah kabul etsin rabb,m gonlununuze gore versin
Kızlar ben hamileyimRabbime şükürler olsun dualarım kabul oldu,tstte pozitifi gördüm öğleden sonra kan sonuçlarını alıcam dualarınızı eksik etmeyin Rabbim en kısa zamanda isteyen bütün arkadaşlarıma versin inşaallah..
dolunay,capri ve sevgilim06 nın dualarını okudum Rabbim kabul etsin inşaallah...
Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir"
kızlar lütfen kusura bakmayın ama ben topiğe uzun zamandır uğramıyordum beni listeden çıkardınız sanmıştım ama sanırım benim içinde okudunuz o yüzden hak geçmesin ben sizlerin isimlerinizi not alıp hepinize okuycam lütfen hakkınızı helal edin kusura bakmayın bundan sonra daha duyarlı olurum benimde kendime göre işlerim vardı hatta kendi dua topiğime bile uğrayamıyordum tekrar özür dilerim
merhaba arkadaşlar bende arkadaşa katılıyorum kusra bakmayın ihmal ettim forumu biraz sağlık problemlerim malum paniğim var çok kötüyüm bu aralarbirde kursum başladı pek girip zaman ayıramıyorum çok özür dilerim bende isimlerinizi kopyaladım kaldığım yerden devam edicem lütfen affedin aksattım ama devam edicem kaldığım yerden okucam zaten her fırsatta sizler için topluca dua ediyorum dileklerini hatırladıklarıma..benim için okuyanlardan da allah razı olsun kaydettim isimleri helal edin hakkınızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?